Si për të rrahur lodhje kronike


 • Çfarë është lodhje kronike?
 • Si për të fituar lodhje kronike?
 • Si të jetë?
 • Çfarë është lodhje kronike?

  Nëse ju janë deklarata më nyzhchepodanyh përgjigjur po, atëherë ju keni lodhje kronike.

 • Ju dëshironi për të fjetur gjatë gjithë kohës, edhe në qoftë se vetëm mori nga shtrati.
 • Ju mund të gjatë fle dhe zgjohem me vështirësi të mëdha.
 • Kur ju filloni të bëni diçka, fuqinë tuaj për kohë të mjaftueshme, dhe
  fund të ditës ju zakonisht ndihen si limon i shtrydhur, edhe nëse të gjithë
  ditë u ul në shtëpi dhe asgjë për të bërë.
 • Në mendjet mbërthyer një dhe të njëjtën ide, të cilat nuk mund të shpëtoj të.
 • Ju hapayetesya për të gjitha rastet në të njëjtën kohë, duke qenë tepër aktiv ndërsa intolerant, gjaknxehtë, nervoz ...
 • ... Ose anasjelltas - ju jeni shumë i ngadaltë, pasiv, asgjë ju nuk shkaktojnë interes.

 • Ju ndodh dhimbje të pashpjegueshme dhe ndjesi të pazakonta në trup.
 • Ju jeni gjithmonë të mërzitur dhe nën stres.
 • Ju jeni të alarmuar dhe e tensionuar.


 • Si për të fituar lodhje kronike?  Ne duhet të fajësojnë veten e tyre një shumë të çështjeve të ndryshme për të punuar dhe në shtëpi.

  Truri ynë është aq konstituohet që ai duhet të bëjë gjithçka në serinë:
  e para, pastaj - tjetër. Dhe të jetë i sigurt për të sjellë çështjen deri në fund,
  biznes i papërfunduar shkaktoi tension. Dhe nëse ka tension, atëherë
  të jetë jashtë e energjisë.

  Të jetë sfidë e zgjedhjes , në një gjendje pasigurie. Truri ynë duhet një ndjenjë të sigurisë, ose kështu ose jo.
  Ndryshimi shprehitë tuaja . Është shumë e rëndësishme për të marrë njohur
  reagimet nga njerëz të tjerë dhe të situatave. Dhe në qoftë se ne nuk do të marrë atë
  pritej, truri ndjen tensionin dhe stresi merr.

  Mos pushoni ose për të fjetur . Për të rivendosur energjinë trupi ka nevojë për gjumë të cilësisë, atëherë qelizat e lodhur e trurit mund të shërohen.

  Frenojnë emocionet e tyre . Të gjithë njerëzit reagojnë në mënyra të ndryshme për të
  Situata të caktuara në një problem të vogël mund të shkaktojë një
  Emocionet e trazuar, dhe të tjerët mund të lëvizin në mënyrë të vazhdueshme e stresit të rëndë
  situatë. Në fund të fundit, në qoftë se natyra e ka shpikur emocionet, kështu që ata janë shumë të
  funksion i rëndësishëm, dhe nuk e fshehin dhe të mbledhë ato veten.  Shkarko veten shumë informacion (TV,
  radio, gazeta, internet, libra, komunikimi me të tjerët). Ju jeni
  mund të vërehet se ndjenjë të veshin poshtë pas një kohë të gjatë
  shikuar televizor apo bisedime të gjata në telefon? Kjo
  do të thotë se truri ynë nuk është në gjendje për të marrë informacion në mënyrë shumë të panevojshme dhe të lodhur nga ajo.

  Si të jetë?

  Së pari ne duhet të kuptojmë se jeni të sëmurë, dhe të trajtojnë veten si i sëmurë njeri. Kjo duhet të jetë një prioritet, dhe çdo gjë tjetër duhet të shkoni larg në sfond.

  Nëse ju mund të - të ndaluar aktivitetin, të paktën për
  për një kohë, të përpiqet të marrë sa më pak informacion

  heqë dorë TV tuaj, mos shohin lajme, tregon flasin, ku show
  vetëm informacion negative dhe flasin kryesisht i trishtuar
  histori.

  As nuk duhet të shikojnë lajmet, ku zakonisht më të raportuar aksidentet, aktet e terrorizmit, lot dhe dhimbje. Edhe në qoftë se ju nuk e keni vënë re një ndryshim në humor,
  nënndërgjegjeshëm është një ndikim negativ.

  Provoni për një ditë të paktën 30 minuta për t'u çlodhur,
  të gjejnë rrugën e tyre të relaksimit (gjumë, meditim,
  duke dëgjuar muzikë të butë apo vetëm ulur në heshtje).

  Ju do të më shumë gjasa jo vetëm i sëmurë me grip dhe, natyrisht, doli jashtë
  Ritmi i jetës së përditshme: mos shkoni në punë, nuk komunikojnë me miqtë - dhe sepse asgjë nuk ndodhi?

  Dhe nëse ju jeni shumë të përgjegjshëm dhe serioz
  Njeri, ju mendoni se ju nuk mund të hedhin biznesin tuaj? Këtu është diçka
  kontroll i vazhdueshëm mbi të gjithë rreth dhe ju bën të ndiheni
  lodhje kronike. Dhe nëse ju jeni person me të vërtetë përgjegjës,
  ju duhet të kuptoni se trajtimi më shpejt fillon, vullnetin që sa më shpejtë
  shërim.

  Informacion nga neni Joan Abuladze "Si për të rrahur lodhje kronike?".