Si për të shmangur gabimet, të gjejnë martohem shpirti yt dhe për të krijuar një familje


 • Kush ka nevojë për ju personalisht?
 • Zakone të këqija dhe të meta të karakterit të shkatërrojë familjen
 • Si do të përgatisë për një familje?
 • Ajo që ne jemi duke kërkuar për shokët?
 • Si për t'iu përgjigjur - dhe përgjigjet
 • Pse nuk përbëhet jetën familjare?
 • Tensioni midis bashkëshortëve
 • Ju nuk mund të luftojë në dy fronte ...
 • Ku janë fëmijët e varfër?
 • Zgjedhja e burrit, pak gjëra në jetë atje!
 • A nuk qëndrojnë në rrugën e dikujt tjetër
 • Do? ...
 • "Shëndoshë vetë dru"
 • Pse mërzitur së bashku?
 • Të jetë atje dhe të jenë të lirë
 • Mbani ndjenjat tuaja për njëri-tjetrin
 • Për dashurinë avullohem
 • Në mjerimin e dikujt tjetër nuk mund të ndërtojë lumturinë tuaj

 • Man - ngjyra kurajo, ndershmëria, përgjegjësia!


  Femrat - ngjyra feminitet dhe mirësi!

  "Ne zgjidhni - zgjidhni na. Si ajo shpesh nuk përputhet. " Unë mendoj se shumë njerëz në vendin tonë këto fjalë të njohur të njohur, këngë dikur popullore nga filmi të shkëlqyer televiziv "Big Pushim". Të gjithë do të gjejnë lumturinë, për të takuar një njeri i mirë që mund të doni, e cila me të vërtetë do të ketë nevojë dhe për të krijuar një familje të mirë.


  Kush ka nevojë për ju personalisht?

  Dhe me të vërtetë: jo vetëm që kemi zgjedhur, por na zgjidhni, por për disa arsye shumë njerëz aq të sigurt apeli i tyre, në lavdinë e tij, në cilësitë e tij të shquar intelektuale dhe aftësitë, kjo në vetvete ide mbivlerësuar se absolutisht nuk e shohin veten me dorë nuk e shoh metat e tyre, zakone të këqija, paaftësinë e tij për të mirë dhe respekt për njerëzit dhe nuk e kuptojnë se çfarë është në gjendje të jenë miq, sepse unë nuk e di se si nuk e aftë të miqësisë për shkak të egoizmit të tij dhe krenarisë së tij.


  Por Aftësia për të lidhen mirë të njerëzve dhe aftësinë për të bërë miq - dhe kryesisht të përcaktojë aftësinë e njerëzve për të jetuar në një familje, të ndërtuar një marrëdhënie të mira familjare. Ju vetëm duhet të kuptojnë se pa mbylljen, duke besuar, marrëdhëniet e mira familjare nuk është familje e lumtur! Shumë njerëz për kërkesat e tyre të mëdha dhe kërkesat kundër shokut të tij të ardhshëm, nëpërmjet kërkimi të gjatë të jetës dhe lloj jashtë, njëri nuk i pëlqen, tjetri nuk i përshtatet, e treta pakuptueshme, i katërt nuk është i kënaqur - dhe si rezultat janë vetëm.

  Pyetja është: por ju nuk pyes veten kush duhet ju personalisht? Kush nuk ju pëlqen veten mund dhe kush mund të besoni ju, dhe më e rëndësishmja, besojë jetën e tyre dhe fatin ?

  Kush mund të bien dakord që të ketë një të bukur, inteligjente, të pasur, dhe të vënë të drejtën e tillë e gruas së tij, një burrë? Pse ndër inteligjente dhe të bukur - dhe tani ju mund të shtoni dhe të pasur dhe të famshëm - në mënyrë shumë të pakënaqur dhe të vetmuar?

  Është koha që më në fund të kuptojnë se ne gjithashtu zgjedh dhe se si! Krijimi i një familje me ju, ju duken shumë të ngushtë dhe shpresoj se ju jeni me të vërtetë një njeri i mirë, ju mund të besimit se ju nuk do të dështojnë, nuk e tradhton, nuk e hedhin në situata të vështira që ju mund të jetojnë në paqe, të jetë fëmijët dhe të jenë të lumtur. Mbi ju shpresoj se ju nuk duhet të mashtrohen, nuk e ofendoj se do të jetë i vëmendshëm dhe i kujdesshëm, dhe më e rëndësishmja - të ndershëm, i drejtë dhe i mirë!

  Sepse secili nga ne si ne të krijuar familjen tonë, për të bërë çdo gjë të mundshme për të përmbushur pritjet mbi ne dhe të na beson për një person tjetër për të dhënë në një tjetër dashuri e njeriut dhe lumturi! Ne duhet të mësojnë të jetojnë për të tjerët dhe për t'u dhënë atyre gëzim!

  Nëse personi i krijimit të familjes tuaj, nga një familje për të jetuar së bashku me një person tjetër, por vazhdon të mendoj vetëm për veten e tyre, egoiste kujdesen vetëm për veten e tyre përsëri, jeton vetëm për veten e tij, jo duke menduar dhe nuk kujdeset për fqinjët e tyre, Perëndisë një njeri i tillë egoist kurrë nuk do të jap lumturi!


  Zakone të këqija dhe të meta të karakterit të shkatërrojë familjen

  Gjithkush gjithmonë një qasje e përgjegjshme për një familje. Pra, ju mëposhtme pyetje. Shumë e konsiderojnë veten të bukur dhe njerëz të llojit meritojnë një jetë të lumtur të denjë për rreze? 8%
  Burrat 8ih dhe gratë, por theksi nuk do të shihni të metat e tyre të këqija: arroganca, vrazhdësi dhe egoizmi, lakmia, vetë-interesit dhe kujdesit, sigurisë dhe pamaturia, nervozizëm dhe të zemërimit, dobësi, pakënaqësia e vazhdueshme me çdo gjë, kokëfortësinë dhe sjellje sipas qejfit, dhe bludlyvosti vulgaritet, shumë tym dhe pije.

  Kjo vlen për të dy burrat dhe gratë, dhe për disa arsye këta njerëz me naivitet besojnë se tyre i zgjedhur duhet të jetë i kënaqur me zakonet e tyre të këqija dhe të metat e karakterit.

  Kështu, për herë të parë partneri juaj, ju mund të tolerojë të metat tuaja, por, më besoni, çdo vit, në qoftë se ju nuk do të bëhet me vendosmëri të merren me të metat e tyre dhe të bëhet problem i mirë do të rritet vetëm deri një ditë e gjithë kjo Fundi i trishtuar.

  Të gjitha shprehitë tuaja të këqija dhe të meta të karakterit gradualisht dhe në mënyrë të pashmangshme do të shkatërrojë familjen tuaj. Mrekullitë nuk ndodhin në jetë. Zoti e bekoftë jetë të lumtur familjare vetëm njerëz të mirë dhe lloji! Pra, nëse ju doni të mbani familjen së bashku, të shpëtoj nga të metat e tyre dhe zakone të këqija, jo të helmuar jetën tuaj të dashur dhe nuk mërzit atyre një jetë normale!

  Jetojnë dhe le të jetojnë shumë të ndryshme!

  Ku është një gënjeshtër, padrejtësia, arroganca, indiferenca dhe egoizmi, koprracia dhe maturi, mizoria, brutaliteti, pabesi, papërgjegjshmëri për jetën dhe fatin e bashkëshortit të saj dhe fëmijët e tyre, xhelozia, abuzimi dhe akuzat mes bashkëshortëve - lumturi dhe kurrë familjes miqësore nuk do! Këto gratë e vetë, duart e tyre, zakonet e tyre të këqija, e keqe, gjuhësore e keqe dhe të metat e trashë e karakterit të tij - ndëshkuese veten e tyre, duke shkatërruar familjet e tyre dhe i privuar veten e lumturi familjare! Dhe të gjithë janë harruar dhe njerëz padobishme vetmuar!

  Prandaj, para se të krijuar familjen tuaj, shikoni nga afër në veten tuaj dhe kini kujdes: në qoftë se ju mund të japin gëzim dhe lumturi dikë, nëse jetoni në familje, jo për veten e tij, por për burrin e saj dhe fëmijët e tyre?

  A jeni në gjendje të jetojnë në familje në heshtje dhe në mënyrë paqësore, pa dëmton ndjenjat e tyre, dhe të gjithë trajtohen me mirësi dhe me kujdes, sepse familja nuk është një fushë beteje? Pse jeni kaq i çmendur, jeta e çuditshme kur vazhdimisht në skandalet shtëpi dhe betimit? A jeni gati për vështirësitë në duke përfshirë materiale, mungesa e parave për shkak të mungesës së banesës së tyre dhe shumë vështirësi të tjera, të cilat në jetën tuaj familjare mund të jenë shumë? A keni durim dhe mirësi të gjithë me nder të mbijetuar.


  Si do të përgatisë për një familje?

  Nëse keni ndonjë zakone të këqija dhe të metat, atëherë ata duhet të marrin betejën më vendimtare, përndryshe ata do të shkatërrojë lumturinë tuaj familjare.

  Në mënyrë që Perëndia të ju ndihmojë të shpëtoj prej tyre, ne duhet të rrëfej shpesh dhe shpesh marrim pjesë e Kungatës së Shenjtë - i mospagimi ilaç të fortë që shërojnë dhe ruan njeriun nga të gjitha të metat e tij të karakterit dhe zakone të këqija. Lufta mënyrë me difekte njëri tyre. Ju vetëm duhet të kultivojnë zakone të mira dhe tipare të mira të karakterit.

  Për shembull, nëse ju jeni egoist, indiferent për njerëzit koprac dhe të babëzitur, të përpiqet të kursejë njerëzit dhe t'i ndihmojë ata se mund të vijë kurrë nga njerëzit ndershmëri dhe me drejtësi, të mësojnë të mendojnë dhe të marrë parasysh jo vetëm interesat e tyre dhe interesat e ata rreth jush.

  Nëse jeni të pambrojtur dhe i bezdisshëm , Njerëzit vazhdimisht dënojnë dhe të pakënaqur me diçka - që njerëzit të mësojnë të falin dhe të vënë së pari prej tyre, të mësojnë prej tyre trajtohen me mirësi dhe askush të ankohen, vetëm të mësojnë për të menduar mirë të njerëzve dhe me gjithë zemër uroj njerëz të mirë.

  Nëse ju jeni krenarë , pastaj të përpiqet të mos mendoj për veten se ju disi më mirë se njerëzit e tjerë, nuk do të poshtërojë askënd, të jetë më e lehtë dhe ajo thjesht trajtoj të gjithë njerëzit, mos harroni se ju jeni më të mirë se të tjerët, kështu që nuk e imagjinoj sytë e burrave . Njerëzit nuk më pëlqen krenarët, njerëzit arrogantë dhe largohuni ato.

  Nëse ju jeni inflamator dhe konflikti - Ne përpiqemi të jetojmë me të gjithë njerëzit e botës mësojnë të falin dhe nuk bëri të kujtoj imazhin.

  Duhet të jetë në gjendje për të dhënë, të mësojnë të respektojnë njerëzit, atëherë njerëzit do të në përgjigje të respektojnë ty.


  Ajo që ne jemi duke kërkuar për shokët?

  Nëse analizojmë njoftimin e një familje, ne shohim se shumica e grave e vendos reklama lexohet: "Unë do të doja të takohen për një të mirë të besueshme njeriu Familjare,, i pavarur, përgjegjës." Dhe shumica e njerëzve shkroi njoftimin e mëposhtëm: "Unë do të doja të takohen për një të mirë të familjes, grua e mirë." Pra, le të kthejmë vëmendjen tonë në fjalët: gratë e vetme në kërkim të besueshme, burra të ndershëm dhe të mirë në kërkim të vetme burrat dhe gratë e mira.

  Fjalët "njeriu" dhe "grua" - atë që ata do të thotë në rusisht?

  Fjala "person" do të thotë: trim, i sinqertë, i përgjegjshëm, i sjellshëm dhe i edukuar, i besueshëm, burri besnik, një, pronar i mirë vështirë-pune, i pjekur dhe i rritur, një bashkëshort i mirë, baba, gjysh, vëlla, mik.

  Fjala "grua" do të thotë kryesisht femërore, e bukur, të mirë, i butë, i dashur, kujdesur zonjë, gruan e mirë, besnik, nëna, gjyshja, motra, mik.

  Ka edhe fjalët "njeriu" dhe "grua". Cilat janë këto fjalë? Fjala "njeri" në rusisht do të thotë një person i vrazhdë, hamuvatyy, vulgar, arrogant, injorant dhe durnovospitannyy, injorantë, njerëz të varfër,, pronar i varfër dembel, njeri i varfër, babain tim.

  Fjala "grua" në rusisht do të thotë të keqen, budalla, i vrazhdë, vulgar, arrogant, skandaloze, popereshlivaya, qesharake, budalla, injorant dhe durnovospitannaya, mace, i dobët, amvise dembel dhe një nënë e keqe, gruaja, gjyshja.

  Po karakterizon fjalën "njeri", "grua", "burrë" dhe "grua" Fjalor i VI Dahl. Shihni të gjitha reklama nga njerëzit e vetmuar them se njerëzit duan të njihen me burra dhe gra, por askush nuk thotë se ai dëshiron të takohet me një burrë dhe grua e vjetër , sidomos me femrat.
  Çfarë do të thotë kjo? Dhe se ne të gjithë e dimë dhe kuptimi shumë i mirë i këtyre fjalëve, dhe kështu që askush nuk dëshiron të krijojë një familje të njerëzve të varfër - me burrat dhe gratë, sepse ata e dinë se asgjë e mirë nuk do, por Problemet do të jetë mjaft.

  E gjithë kjo është e vërtetë, por pse bëjnë kaq shumë të varfër, familjet pakënaqur? Për shkak se shumica e njerëzve nuk janë mësuar mirë për të kuptuar njerëzit duke marrë mendim i dëshiruar. Në vend se të jetë si po bëni miq me një njeri dhe e tij pak më të mirë për të dini dhe të bëni miq me vete - nxitim poshvydshe për t'u martuar apo martohen, kështu që martohen me burra-tiran, egoiste, të keq, jo të drejtë, të pamëshirshëm, njeri egoist dhe të dëmshme, e keqe, egoist dhe i matur kurvë-bum, dhe dembel, koketë kapriçioz - bum. Ku e bëri të tilla qesharake, joserioze dhe shumë të besuar të njerëzve nxiton për të filluar një familje së shpejti do të jetë një jetë të lumtur familjare?


  Si për t'iu përgjigjur - dhe përgjigjet

  Duhet të dinë se një tipar i rëndësishëm: shumica e njerëzve - njerëzit e zakonshëm normale, kështu që në qoftë se ata nuk respektohen dhe ata janë të këqija, i vrazhdë - ata fillojnë me shkelm prapa, zakonisht të pushojë të respektojnë njerëzit që nuk respektojnë ata, ata janë gjithçka marrëdhëniet indiferente, dhe e mira janë të presë më. Nëse ata në një të mirë, qëndrim të respektueshëm ti, të jetë i sinqertë dhe i drejtë që do të vijnë, në qoftë se ju të marrë parasysh jo vetëm interesat e tyre, por interesat e tyre, ju do të gjithmonë përpiqemi për të ndihmuar njerëzit - atëherë njerëzit fillojnë të përgjigjen shumë e mirë për të trajtuar ju.

  Si për t'iu përgjigjur - dhe të përgjigjet! Si nuk kemi trajtuar njerëzit - dhe ata janë në përgjigje të ne. Kjo është mënyrë e vetme dhe më e sigurtë, i pagabueshëm për të vendosur marrëdhënie të mira me njerëzit, të jetojnë me ta në paqe dhe harmoni.

  E njëjta gjë në marrëdhënie familjare me të dashurit e tyre dhe njerëzit e familjes. Ne të gjithë jetojmë dhe njerëzit duan të kenë një qëndrim të mirë dhe të marrë parasysh interesat tona - kjo duhet të mbahet mend dhe nuk harrohet. "Dhe ashtu siç dëshironi që njerëzit duhet të bëj për ju, dhe do t'i bëni." (Luka. Ch 6.-31.)

  Në praktikë, shumica e njerëzve e kuptojnë mirë dhe mirësi për veten dhe gjithashtu të fillojnë të shqetësimit, edhe pse ekziston një grup i vogël i padisiplinuar, njerëz të trashë që nuk e kuptojnë të mirën.

  Ju vetëm duhet të shikojmë me kujdes dhe të mësojnë për të kuptuar njerëzit. Dhe nëse pranë jush është një i vrazhdë, stupid, njeri mosmirënjohës - pse nuk keni komunikuar me të, për të bërë mirë dhe për të ndihmuar këta njerëz? Kjo është e pakuptimtë, e njerëzve të tillë, asgjë, por problemet dhe hallet, kurrë nuk u përgjigj prisni, kështu që pleqtë e shenjta thonë se ata mund të komunikojnë.


  Pse nuk përbëhet jetën familjare?

  Për jeta familjare duhet të përgatisin veten tërësisht, një shumë të dinë dhe të jenë në gjendje për të, dhe më e rëndësishmja - nevojën për të punuar në natyrën e tyre, të edukuar një të mirë dhe duke u shpëtoj prej të keqes. Në vetvete, kjo asgjë jeta ndodh.

  Pse shumë njerëz nuk përbëhet jetën familjare? Sepse njerëzit nuk e kuptojnë se çfarë një familje. Jo të vetëdijshëm për përgjegjësinë e tyre për jetën dhe fatin e të zgjedhur të tij dhe fëmijët e tyre të ardhshme. Trajtohet në një familje mendjelehtë, i lumtur, nuk e ka përgatitur veten e tyre për jetë familjare, pa e korrigjuar të metat e tyre, dhe më e rëndësishmja, nuk e ka kuptuar që njerëzit kanë nevojë dhe nëse ai ishte një njeri i mirë. Njerëzit nuk e di, nuk e di se si për të ndërtuar një marrëdhënie të mira familjare, dhe kështu nuk do të mund të jetojnë së bashku, por nëse familja bie - më i pafat janë fëmijët tanë. Ju doni atë?

  Shumica e këtyre njerëzve të kota dhe të lumtur, dhe ne duhet sinqerisht të pranoj atë, të krijojë familjen e tyre pothuajse rastësisht, spontanisht, nën fluksin e emocioneve ndjenjat dashuruar dhe dëshira të paplotësuara seksuale, si një njeri pa hezitim - veçanërisht karakteristik i kohës sonë - shpejt të fillojnë seksual marrëdhëniet, dhe kjo valë ose të martohen ose të fillojnë të jetojnë martesën civile të paregjistruar.

  Live-ajo filloi, dhe njerëzit nuk e dinë, shkoi me të në të ngushtë, marrëdhëniet intime, dhe ata e bëjnë jo edhe miq, kështu që pas një kohe, kur furi e pasion ftohur pak, papritmas duket - se njerëzit diçka krejt e ndryshme me njëri-tjetrin dhe jo eja, dhe shtatzënia këtu papritur dhe e padëshiruar, që është duke filluar për çështjet e njerëzve dhe ata nuk e gëzojnë jetën dhe njëri-tjetrin, nuk e di se çfarë të bëni. Grindje, grindje - dhe e shpërndarë. Por këtu është problemi - fëmijët qëndrojnë dhe fëmijë për herë të parë bëhen të pakënaqur. Dhe në vetë të rinjtë, edhe pse ata dallonin - lumturi dhe fat në jetë nuk është shtuar, megjithatë, problemet janë vetëm fillimi, dhe çdo vit ajo bëhet gjithnjë e më shumë.

  Sepse Perëndia nuk e bekoftë nxituar të tillë, pa dashuri, e ndërtuar në të njëjtën lumturi familjare seks dhe të gjithë njerëzit e tilla joserioze, joserioze dhe të papërgjegjshme nuk ka.

  Njohuri se si për të krijuar një familje të mirë - është një shkencë dhe jo i lehtë, dhe puna e madhe. Nëse një person nuk përgatiten për jetën familjare, nuk e di se si për të ndërtuar një marrëdhënie të mira familjare, dhe akoma edhe nuk mund ose nuk e di se si për të rritur fëmijët e tyre - ku ajo do të marrë fat?! Një shumë prej njerëzve nuk e kuptojnë rëndësinë e veçantë që ata duhet të lutemi, me mirësi dhe në lidhje me gratë, për të këmbimit ato dhe për të ndihmuar ata, jo që të vendosë autoritetin e saj në brutalitetin e familjes, fuqisë ose të holla.

  Një grua e martuar nuk e di se ata duhet gjithashtu të trajtohen të njerëzve të mirë nuk mendoj se prej tyre keq, ata duhet të mësojnë të respektojnë dhe mëshirë burrat, dhe më e rëndësishmja, gratë nuk duhet të mbajë familjen e tij në luftën për udhëheqjen e luftës njerëzit duke u përpjekur për të provuar atyre se ata janë gratë, më të zgjuar, dhe më mirë se meshkujt, duke u përpjekur për të mposhtur vetë njeriun - e gjithë kjo tregon të mëdha krenari dhe marrëzi gratë.

  Të gjitha gratë duhet të mbani mend një të vërtetë të thjeshtë: grua në familje - një njeri i mirë, të qetë, të ndjeshme dhe të pamohueshëm asistent dhe asgjë më shumë, dhe njeriu që çfarëdo qoftë ajo ishte - një bos, kreu i familjes, dikush si kjo ose jo, ashtu si Zoti e kishte urdhëruar dhe që ligjit të Perëndisë.


  Kjo është mënyra që Perëndia ka krijuar shumë mençuri. Njeriu nga natyra e krijuar nga pronari, dhe në qoftë se ajo nuk e njeh mendimin e tij, e drejta e tij për të sunduar në shtëpi, e drejta e tij për të qenë zot - se njerëzit në përgjigje është indiferent për gjithçka: shtëpinë tuaj, nuk dua asgjë për të ndihmuar gruan e tij për të puna e tij - ai është indiferent, dhe kjo duhet të reflektohet më shpejt ose më vonë buxheti familjar, dhe më e rëndësishmja, njerëzit bëhen indiferent për të më i palëkundur, grua skandaloze pushon të dashurinë e saj. A doni atë? Prandaj, në qoftë se një grua nuk është dakord me këtë dhe fillon bindur urdhrave të Zotit, familjes, ajo vullnetarisht me mirësi binden burrin e saj - lumturia familja ajo kurrë nuk do të ndodhë!

  Perëndia nuk do të japë!

  Zgjidhni bashkëshorti i ardhshëm është ndoshta gjëja më e rëndësishme në jetë për çdo person në këtë varet ardhmen e tij, jetën dhe lumturinë e tij, suksesin në punë, dhe në të vërtetë ashtu-quajtur karrierë gjithashtu krejtësisht varet nga jeta e satelitore. Pas të gjitha, në qoftë se një person zgjodhi një burri apo gruaja, një burrë të mirë, të ndershëm, besnik dhe i dashur, vetëm atëherë ai mund të jetë një familje e vërtetë, i fortë dhe i lumtur për shkak të njeriut të keq, egoist, joserioze dhe të papërgjegjshme - mirë familja kurrë nuk do të shkojnë jashtë.


  Tensioni midis bashkëshortëve

  Përse mes shumë bashkëshortët ka kontradikta të forta që arrijnë një nivel ku bashkëshortët nuk e pranojnë çdo gjë tjetër dhe kundërshton fort me njëri-tjetrin edhe në gjëra të vogla, prapa dhe mospajtim?

  Kontradiktë të fortë mes bashkëshortëve - një shenjë e keqe - ata zakonisht përfundojnë me rrëzimin e marrëdhënieve familjare dhe divorc. Pse është kjo? Nëse bashkëshortët kanë pikëpamje të ndryshme dhe qëndrim në jetë, vlerat e ndryshme të jetës, nëse bashkëshortët kanë arsim tjetër, nëse bashkëshortët kanë vështrim të ndryshëm në të njëjtat gjëra, të tilla si rritja e fëmijëve, për jetën, për të shtëpisë, familja është e nevojshme 'yazky.

  Kur, për shembull, njerëzit besojnë se të gjitha punët e shtëpisë duhet të bëhet vetëm gruan dhe atë në këto raste nuk ka shqetësim, sepse ky nuk është rasti për burrat. Nëse bashkëshortët nuk kanë qëllime jetësore të përbashkëta, pikëpamje të përbashkëta për jetën - marrëdhënie të mira familjare ndërmjet këtyre bashkëshortëve nuk mund të shkojnë jashtë dhe të dënuara që të konflikteve të vazhdueshme dhe të sqaruar marrëdhënien, për të luftuar dhe konfrontim në mes të çiftit dhe një afat të mirë jashtë.

  Shumë vajza dhe gra përjetojnë shumë përmes pamjen e tyre, dhe e konsideroj veten të shëmtuar, të pakënaqur me figurën e saj. Për disa arsye ata kanë zhvilluar mendime të fortë se meshkujt gjithmonë kanë nevojë për bukurinë e tyre, bukuri dhe figura të pakta. Kjo është tërësisht një keqkuptim. Të gjitha gratë duhet të kuptojnë se njerëzit normal nuk jetojnë me trupin e një gruaje, nuk bukurinë e saj dhe figura, dhe shpirti i saj.

  Dhe çdo njeri normal nuk ka rëndësi - çfarë lloj personi është i tij i preferuar. Nëse një njeri kapet krenar, egoist, me qëllim të keq, grindavec, gjithmonë të pakënaqur me çdo gjë, dhe më shumë përveç kësaj, dhe gruan dembel dhe babëzitur - ju mendoni, si të jetojnë me këtë grua njeri?

  Asnjë person normal në këtë jetë dhe me gruan nuk pajtohet.

  Kjo është arsyeja pse shumë njerëz, i martuar edhe për dashurinë e grave të bukura, me kalimin e kohës ata bëhen të frustruar dhe të ndaluar dashurinë e tyre, dhe shpesh vijnë nga dhurata të tilla të çmuara - krenar, gra egoiste. Ndonjëherë fëmijët vuajnë për shkak të tyre, por sa më shpejt që fëmijët të rriten - ata menjëherë hedhin këto bukuri bashkëshorte humor, shkoni dhe të martohen në gratë e mira dhe të kujdeseni.

  Pra, para se të martohen dhe të prodhojnë ndonjë kërkesë për burrat - ju gratë dhe vajzat, së pari konsideroni veten mirë dhe çfarë tjetër ju keni përveç bukurisë tuaj, figura të pakta dhe këmbët e bukur?

  Çfarë Jeni qenie njerëzore? A mund të lutemi dhe të jetojnë në harmoni, dhe mund të ju bie në dashuri jo vetëm me bukurinë e jashtme që kalon shpejt, dhe është atje dhe ju keni një shpirt të mirë dhe të mirë, natyrën përputhje? Për çdo njeri ëndërron dhe dëshiron të jetë i dashur për të vërtetë, se ajo kuptohet dhe të kujdesej për të, ashtu si ai u kujdes për nënën e tij, dhe nuk u kthye në Otaku makinë seksual dhe të punës-kalë - një tipar që duhet të bëjë para, dhe më shumë, dhe e di vendin e tyre në shtëpi.


  Ju nuk mund të luftojë në dy fronte ...

  Çdo njeri duhet të dinë se një familje e mirë - një pasme të besueshme, dhe në qoftë se kjo familje është lëshuar atëherë dhe njeri duket detin energji dhe përpjekje për të bërë disa gjëra të rëndësishme mbi tokë dhe të përpiqen për diçka diçka kërkoni.

  Nëse një njeri i familjes së mirë atje - veprat e mëdha në jetën e tij, ky njeri nuk do të bëjë. Ju nuk mund të luftojë në dy fronte - për të ndërtuar marrëdhënie familjare me gruan e tij dhe i trashë për të bërë disa gjëra. Ndonjëherë, njerëzit mund të kështu që shumë prej njerëzve për shkak të jetës së tyre jo normale familjare dhe gratë e këqija fillojnë të pijshëm dhe spyvayutsya.

  Çdo njeri normal në vendin e pushtuar disa punë serioze, sepse njerëzit pa shkak nuk mund të jetojnë. Nëse ka një rast i një njeriu, atëherë ai fillon të degradojë dhe pije. Ose, në qoftë se njerëzit nuk kanë gjëra serioze dhe të dobishme, atëherë ky është një njeri i keq i parë apo njeri i egër dhe të angazhuar në të gjitha llojet e rasteve të hollë dhe penale - i tretë nuk është dhënë.

  Në burra shumicën e mëdha, shkencëtarëve të famshëm, shtetarët e madhe dhe politikanë, krerë të mëdha, drejtuesve, kryetare shtetesh - ka qenë gjithmonë një grua e mirë dhe familja miqësore në të cilën ata e tërhoqi fuqinë e tyre për gjëra të mëdha për punën e tij krijuese. Pa marrëdhënie të mira familjare - njerëz praktikisht jo të aftë për gjëra të mëdha. Familja miqësore për një njeri - një pasme të fortë dhe të besueshëm, ku ai e kupton dashurinë dhe mbështetjen. Vetëm me një pasme të ngurta, një njeri mund të - të gjitha pa mbetje dorëzohej e saj të rëndësishëm, diçka për të bërë dhe%
  D1? Ozdavat, të shkojnë përpara dhe të arrijë sukses!

  Edhe Bibla thotë që një grua e mirë me burrin e saj sjell sukses në biznes dhe zgjat jetën e tij!

  Nëse një njeri nuk mund të krijojë familjen miqësore apo i gabuar dhe i martuar një i vrazhdë, egoist, krenar grua-zakonshëm - ai nuk mund të merret me biznesin e madh. Ju nuk mund të shkojë përpara, vazhdimisht në kërkim prapa dhe zadkuyuchy. Në qoftë se shtëpia ka harmoni dashuri, paqe dhe - një njeri i humbur të gjitha dëshirën për të bërë punë të madhe, dhe me dëshirën për të zhduket dhe forcë, një person është më i dobët, sherr i përhershëm shtëpi thjesht merr të gjitha forcat e privon një person të kujdesit, dhe vetë jeta e njeriut të ashpër prerë. Shikoni të gjitha bashkëshortet e trashë dhe të ligj burrat vdesin më shpejt! Kjo do të thotë se zgjedhjen e duhur njeri e gruas dhe familjes miqësore e tij!

  Së bashku me krijimin e familjes person ka kuptimin e vërtetë të jetës , ka shumë energji dhe një dëshirë të fortë për të bërë diçka të mirë për të dashurit e tyre, nuk ka nxitje të konsiderueshme për të kërkuar diçka dhe për të arritur disa qëllime. Duke e ditur se pas tij e pasme të besueshme, lloj, mirëkuptimit dhe burrin besnik, një mik i mirë që gjithmonë siç duhet kuptuar dhe mbështetur ju gjatë gjithë.

  Nëse një person ka marrë njerëz egoistë, krenarë, i çuditshëm, i vrazhdë, i pandershëm dhe llogaritjen që gjithmonë jeton vetëm vetëm për veten e tij, por ai vetë do të ishte i mirë, i përzemërt dhe të relaksuar, personi fillon të vuajë nga jeta e përbashkët me të tilla egoist.

  Dhe pastaj kjo ndodh, si një njeri clipped krahë, ai gradualisht humbur të gjitha vështrim interesit për diçka të mirë, diçka që të arrihet zhduket dhe kuptimin e vërtetë të jetës, fundoset duart tuaja dhe nuk duan të bëjnë asgjë.

  Njeriu, duke parë kujdesin, konsumatorit, qëndrim të kujdesshëm nga ana e burrit të saj ka filluar të përkeqësohet, duke u bërë indiferent ndaj çdo gjëje. Gratë ishin në një pozitë edhe më të shpëtuar fëmijët, ata vetëm të kaloni ato dhe të fillojnë të jetojnë vetëm për fëmijët, burrat - shumë më keq.

  Shumë burra duke parë indiferent, egoist, qëndrim të konsumatorit tek ai gruan e tij, dhe nëse është kështu fillon të lind dhe gërdallë, shpesh ndodh kryesisht një arsye të thjeshtë se kjo gruaja dëshiron të jetojë shumë dhe e bukur, por njerëzit nuk janë në gjendje të ndonjë arsye për të dhënë atë një jetë të tillë të begatë sepse pak fiton.

  Atëherë kjo është fjalë për fjalë mbytje në zemërimin e tij në njeriun e tij të pafat pafund faj dhe berating atë për rininë e tij të humbur dhe dhënë bukurinë dhe vitet më të mira të jetës së tij, dhe kaq shumë njerëz duke parë skandalet dhe akuzat e vazhdueshme të fillojnë të shkojnë në shtëpi, vetëm këmbët nuk shkojnë në një të ftohtë dhe indiferent në shtëpinë e tij, filloni ngadalë dhe pini për të mbyt pikëllimin e tyre në verë se shkaktojnë mizorine edhe më të madh në gruan e tij.

  Dikush më vendimtare, vetëm të shkojnë dhe të divorcuar gruan e tij, ndonjëherë, është një tjetër grua e mirë krijon familjen e saj të re. Por shumë burra me dashuri për fëmijët e tyre të mbetet me gratë e tyre të jetojnë, por mohoi shëndetin e tyre dhe vdesin herët.

  Rough, gruaja skandaloze dhe njerëzit e tij tiranët vogla thjesht helmojnë agresionin e tyre - gradualisht vrasin gratë dhe burrat e tyre, dhe në kohën e duhur do të ndjekë atë në ferr. Zot rëndë të ndëshkuar të gjithë ata njerëz.


  Ku janë fëmijët e varfër?

  Shih se si shumë aksidente në vendin tonë, të braktisur, fëmijë të pastrehë, ne jemi jetimoret mbipopulluara dhe kolonitë për të mitur. Sa shumë në vendin tonë budalla, brutal dhe fëmijë të egër, pse është kjo? Dhe arsyet për këtë është se njerëzit janë duke krijuar familje në mënyrë të shkujdesur dhe të menduar të trajtuar çështjen më të rëndësishme në jetën e tij. Merrni gruan e tij dhe martohet me askënd, ajo nuk është duke e lexuar të gjithë njerëzit, nuk mund dhe nuk duan të trajtojnë me mirësi të dashurit e tyre dhe të kujdeset për to, të bëjë një shumë të mëkateve të rënda, nëpër të cilat ata janë të lindur fëmijët e varfër.

  Nëse njerëzit e kuptuan deri në fund se si fëmijët vuajnë kur familjet shpërthen vazhdimisht grindet, prindërit shar njeri-tjetrin, nganjëherë e urrejnë njëri-tjetrin, i dehur. Nëse njerëzit të kuptojnë dhe ndjejnë dhimbjen dhe vuajtjet e fëmijëve të vetmuar nënës baba e të cilëve dhe të ndara, siç është e vështirë për të jetuar në këtë botë dhe që të gjithë dhe i ndryshëm që ofendoj të fortë.

  Prandaj, duke krijuar një familje, ne duhet të kujtojmë se përgjegjësia më e madhe që merr për veten tonë, sepse ne duhet të më shpejt ose më vonë të lindur fëmijë. Prandaj, ne duhet të dimë se në qoftë se ne gjejmë një njeri i mirë dhe për të krijuar një familje me të, atëherë ne mund të merrni familjen e ngushtë me trup të fortë, dhe fëmijët e lindur në një familje të tillë do të ishte e dëshirueshme, i mirë dhe i lumtur, kështu që do të jetë e mirë, Prindërit e zgjuar dhe kujdeseni që rriten dhe sjellin deri janë njerëz të mirë.

  Nëse zgjedhim një grua e sëmurë, horr, gjëja e parë që të jetë e pakënaqur fëmijët tanë të ardhshëm! Kjo është arsyeja pse njerëzit duke krijuar një familje duhet të mbani mend se ajo kërkon jo vetëm një grua të mirë, por gjëja kryesore - një nënë e mirë dhe inteligjent fëmijët e saj në të ardhmen! Nëse një grua nuk ka dashuri fëmijët e tyre, për t'u kujdesur për ta dhe kanë keq - kjo nuk është gruaja e tij, është më mirë që të shpëtoj të amësisë dhe pjesë e saj!

  Grua e martuar duhet të dinë se ajo ka për të gjetur jo vetëm e do burrin e saj, por, mbi të gjitha, një person i mirë dhe një baba i dashur i fëmijëve të saj të ardhshëm! Nëse një burrë nuk dëshiron fëmijë, nuk ka si ata indiferentë ndaj fëmijëve - ajo thotë se ai është një burrë i keq i ardhshëm dhe i ati, kështu që nuk do të krijojë një familje me të.

  Në qoftë se një burrë dhe një grua janë të padisiplinuar, njerëz të trashë, atëherë, në përputhje me ligjet e gjenetikës, fëmijët e mira e lindur për ta, dhe më e rëndësishmja - ata janë vetë shembulli juaj i keq që të rritet dhe të sjellë lart janë njerëz të këqinj që nuk jetojnë në një miqësore dhe të tjerët nuk mund të njerëzit nuk do të japë. Dhe Perëndia nuk i bekoftë këta njerëz dhe lumturia e tyre nuk ka.


  Zgjedhja e burrit, pak gjëra në jetë atje!

  Është e nevojshme për të kuptuar gjëja kryesore: Gruaja gjithmonë duhet të zgjidhni personin e vetëm të mirë dhe të mirë.
  Zgjedhja e një burri të ardhshëm apo gruaja duhet kryesisht kushtoj vëmendje të prindërve të bashkëshortit të ardhshëm, të përpiqet për të kuptuar se ata janë njerëz që janë marrëdhëniet mes tyre.

  Kjo është, në qoftë se prindërit e bashkëshortëve të ardhshëm, vetë njerëzit janë të padisiplinuar, i vrazhdë, keq-trajtuar njëri-tjetrin, të respektojnë njëri-tjetrin nuk është, flasin me zë të ngritur, grindje, matyukayutsya, duke thirrur në njëri-tjetrin, atëherë është më mirë për të ndaluar ata nga marrja e ndërtesës më të madhe ose Marrëdhëniet sepse fëmijët e tyre zakonisht janë gjithmonë më keq prindërit e tyre.

  Ose papritmas bëhet e qartë se prindërit të holla, pasuri, sende të bukura të modës, pozita në shoqëri, karrierë zënë një vend shumë të rëndësishëm, ne duhet të ruajmë dhe të përpiqet për të kuptuar këtë mirë, dhe nëse kjo është e vërtetë, atëherë gjithashtu të ndaluar të gjithë marrëdhëniet me ta - ka edhe vullnet i mirë.

  Më të mirë për të parë në gjëra të thjeshta. Për shembull, në qoftë se nëna juaj i nuses vrazhdë dhe poshtëruese flet për burrin e saj, duke i ekspozuar atë për të gjithë jo në dritën më të mirë, dhe vetë merr vetëm një të mirë dhe të arsyeshëm, kjo është shenjë shumë e rrezikshme. Si një nënë-nuk respektojnë burrin e saj - dhe vajzën e saj, gjithashtu, duke ndjekur shembullin e nënës së tij, martoheshin, dhe nuk do të respektojë burrin e saj, dhe kjo është një çështje që mund të jetë fundi i keq.

  Ose, për shembull, afërsisht folur fëmijëve veten e tyre me prindërit e tyre, nuk iu bindur dhe nuk i respektuar ata - është gjithashtu një shenjë serioze që këta fëmijë janë prishur, nuk edukuar dhe ngritur vrazhdë, njerëz egoiste, kështu që një familje me njerëz të tillë është e rrezikshme.

  Kjo ndodh se dhëndër tuaj kur hipur në autobus ose tramvaj kurrë, të japin në vendin e tij, edhe njerëzit brishtë vjetra sillen ndaj tyre indiferent - është gjithashtu një sinjal për kryetar të egoizmit të tij. Pak gjëra në jetë!

  Shumë e rëndësishme është cilësia e kapaciteteve njerëzore për të mirën, për të respektoni të tjerët, sidomos të moshuarit. Nëse një person nuk e di se si për të trajtuar njerëzit me respekt mbi të para verës, të mprehta, i vrazhdë, i pacipë dhe rastësisht duke folur me ta - kjo është një shenjë e rrezikshme të natyrës ashpër, vrazhdë dhe arrogant - lumturi me një burrë jo sepse këta njerëz bëjnë askush nuk respektohen dhe të pretendojë për të trajnohen në kulturor dhe vetëm në një rast - në qoftë se ata kanë nevojë për diçka nga një person tjetër.

  Nëse një grua nuk mund të mos të trajnuar mirë për të trajtuar njerëzit nuk i respektojnë ato, kapriçioz, i trashë dhe vulgare - atëherë ajo nuk do të punojë grua të mirë, është problematike, grua krenare. Nëse gratë një njeri rastësisht i vrazhdë dhe i trajton në prani të grave të lejojë veten që të shprehin sharje, majtas - janë shenja të ariut të keq. Por për disa arsye shumë gra si ai janë burra të cilët janë të tërhequr nga këmbëngulës tij arrogante, si ata lehtë, ata mund të ecin mirë, të lehtë për të bërë mëkat plangprishës. Por çmimi i paguar për të është shumë i rreptë - njerëzit dhe baballarët e këtyre njerëzve janë shumë të këqija.

  Të gjithë njerëzit e duan. Vetëm një person jeton si ato pranë dhe i dashur, mendoj dhe kujdesen për ta, dhe të tjerët - egoist, si gjithmonë vetëm një nga ju. Disa njerëz duan të jetojnë duke bërë për të tjerët dhe të sakrifikojnë gjithçka për hir të mirëqenies dhe lumturinë e të dashurve të tyre, dhe kjo lumturi gjetur për veten tuaj. Për shembull, dashuria e nënës për fëmijët e tyre, kanë jetuar gjithmonë lumturinë e fëmijëve të tyre, ata janë duke i dhënë, sakrifikuar fundit. Nëse fëmijët e saj të mirë - dhe kjo është e mirë në qoftë se ajo është e keqe për fëmijët, nënën dhe shtrëngimi i madh.

  Të tjerët - egoiste krenar - njerëz të konsumit jetojnë, ata vetëm të marrin dhe gëzojnë çdo gjë, shpesh marrin tjetër ose jetojnë nga të tjerët si parazitë.

  Kjo vlerë krijuese dhe konsumit filloi, atëherë cila një të tillë peshon më shumë, në marrëdhëniet familjare dhe martesa luan një rol vendimtar në forcën dhe vitalitetin e një familje. Familja është shkatërruar ku marrëdhëniet e konsumatorit egoizmi i një njeriu në një tjetër, ose që të dy në të njëjtën kohë me njëri-tjetrin është transcendent, ku dëshira dhe përkushtimi për vetë mirëqenien e tyre nuk llogaritet me absolutisht të njëjtën drejta për këtë përfitim tjetër.

  Family qëndron mbi supet e një njeriu nuk është se sa shumë njerëz të mendojnë, jo mbi supet e grave, si shumë gra mendojnë. Family qëndron mbi supet e Krijuesit, që është i mirë, i dashur një të tyre të dashur i cili jeton për ta me dashuri dhe të kujdesen për fqinjët e tyre.

  Një krijues mund të jetë një burrë dhe një grua. Lum vetëm ato familje ku të dy bashkëshortët krijuesit, ku ajo nuk është, nuk janë gjithmonë marrëdhënie komplekse dhe e vështirë, shpesh përfundojnë në divorc, dhe ku të dy bashkëshortët - konsumatorët egoiste, nuk ka asnjë të mirë.


  A nuk qëndrojnë në rrugën e dikujt tjetër

  Shumë njerëz të rinj, djemtë dhe vajzat shpesh përpiqen për të marr me vete apo dekurajojnë miqtë e tyre, të dashurin apo miqtë e tyre apo njerëz të tjerë të pëlqente atyre vajzat apo djemtë. Shpesh kur ata të shkojnë në mashtrim, poshtërsi dhe dhunës, me naivitet besojnë se rrahja ose povivshy pëlqente atë njeri, ata do të jenë të lumtur.

  Jo, sigurisht, përveç nëse Perëndia mund të bekojë ata njerëz që harrojmë për nder dhe mirësjellje, dhe respektojnë interesat e të tjerëve?!

  Ne duhet të kujtojmë dhe mos harroni dy gjëra shumë të rëndësishme. Së pari - ju nuk do të jetë forcë e bukur. E dyta - të gjitha bëhen me duar të pastra dhe me një ndërgjegje të pastër, vetëm Perëndia mund të bekojë. Prandaj, të gjithë ata që i kushton mashtrimin apo forcë pasqyron popullin e tyre të preferuar - jo aq të lumtur sa i lumtur dhe nuk lindën atyre fëmijë. Mos harroni këtë, të respektojnë të tjerët dhe të jetë i vetëdijshëm për të drejtën e tyre ligjore për lumturinë - të mos e privojnë veten nga të gjithë të mirën në jetë.

  Njerëz të tjerë gjithashtu kanë të drejtë për të dashur dhe lumturinë e jetës familjare si jeni.

  A nuk e shqetësojnë njerëzit e tjerë, nuk qëndrojnë pranë tyre në rrugë. Çdo gjë duhet të jetë i ndërtuar në tokën në dashuri, respekt dhe dëshirën e njeriut, dhe në qoftë se personi që ju pëlqen, nuk dua që ju zgjodhi që personi është për ju dhe për të - nuk shqetësojnë lumturinë e tij, në të kundërtën, uroj atij mirë, ndryshe nga Perëndia mund t'ju ndëshkoj për qëndrimin tuaj të keq ndaj njerëzve dhe keqdashja.


  Do? ...

  Kur një person është duke shkuar për të gjetur një familje, ai duhet të mendojnë dy herë kryesisht për një person tjetër i cili është duke shkuar për të krijuar një familje. Duhet të kuptohet se ajo është një përgjegjësi e madhe për jetën dhe fatin e një personi tjetër.

  Ai duhet të bëjë gjithçka për të një personi tjetër, që jetojnë së bashku me atë që ishte e mirë, të lehtë dhe të relaksuar. Kështu që ju duhet të mendoni me kujdes para se të japë premtimin e tij për t'u martuar një të drejtë - në qoftë se ju mund të jetojnë me një person tjetër dhe jo vetëm të jetojnë së bashku, dhe të jetojnë për atë person përgjegjës për të, dhe për të ndihmuar të ruajtur, të kujdeset për atë nëse ju mund të ju japin atij lumturi? A mund të jetoni me atë person së bashku në qoftë se ju papritmas nuk ka mjaft para dhe ju duhet të jetojnë në varfëri? A mund të jetoni me atë person nëse diçka ndodh me ta vrarë me probleme dhe ai është i sëmurë ose sëmundje serioze, ose ajo ndodh Vendi