Si të mos japë Depresioni dhe Stresi


 • Rregulli numër 1
 • Rregulli numër 2
 • Rregulli numër 3
 • Rregulli numër 4
 • Rregulli numër 5
 • Rregulli numër 6
 • Rregulli numër 7
 • Rregulli numër 8
 • Rregulli numër 9


  Stresi jo vetëm të ekspozuar njerëz
  por edhe kafshët. Pothuajse nuk i siguruar atë, nuk ka qenie të gjalla.
  Kur trupi ynë fillon të reagojë për disa faktorë të jashtëm:
  fizik dhe moral - ne të fillojnë të ndjehen të stresit.

  Kështu tonë
  Ndryshimet e brendshme shtetërore: presioni në rritje
  përshpejton metabolizmin, norma e frymëmarrjes, rrit rrjedhjen e gjakut në
  Muskujt (3-4 herë).

  Një reagim i tillë i trupit quhet "rrahur apo çlirohu." Nëse ne
  me këtë marrëveshje, pastaj përfundimisht të marrë një rezultat të mirë,

  por zakonisht ne nuk e bëjmë këtë dhe për të marrë stresin.

  Adrenalin të papërdorura në gjak na çon në fizik dhe
  Problemet psikologjike. Është e rëndësishme për të mësuar se si të përballen me stresin.
  Përdorni këto këshilla dhe të mbështesin një humor të mirë
  vitalitet të fuqishëm.


  Rregulli numër 1

  Hani pak, i vogël
  Pjesë që ju lejon për rinovimin, të ndjehen më mirë, ju mund të
  më të shpejtë për të përballuar stresin. Kryen fizike të rregullt
  ushtrim për djegien e kalorive.


  Rregulli numër 2

  Jo vetëm tragjedi e fortë dhe emocional
  Trauma mund të shkaktojnë sëmundje serioze, por edhe i vogël
  Problemet e përditshme në gjendje të luajë një rol në shkaktimin fatal


  sëmundje serioze. Pra, le të ju jenë miq më të mirë. Juaj
  sistemi i imunitetit do të jetë e fortë në qoftë se ju do të jetë në një rreth
  Njerëzit të mbyllet për ju në shpirt. Nëse keni probleme,
  ndani me miqtë apo të largoheni nga ata problemet.


  Rregulli numër 3

  Ju duhet të fle. Pranoj
  kur ju dobët, ju filloni për të ngrënë si duhet, caffeine, alkoolit,
  t. e. nuk është gjithmonë mënyra më e mirë nga një situatë e vështirë,
  Në anën tjetër, ajo mund të përkeqësohet.


  Rregulli numër 4

  Mundohuni të dalin në pension. Është në
  heshtja kur ju nuk shkëputur në mënyrë të qartë dhe të mendojnë në mënyrë të qartë,
  vjen paqe e mendjes, frymëzim krijues.

  Veçanërisht
  vetmia është i nevojshëm në qoftë se ju jeni duke punuar me të ngjeshur dhe të lartë
  Numri i njerëzve dhe informacionit.


  Rregulli numër 5

  Mos të jetë një viktimë pasive e stresit
  situata, do të përpiqen për të zgjidhur problemin, shikoni për një mënyrë për të dalë nga situata tragjike.


  Rregulli numër 6

  Më shumë qesh, humor - një nga më të mirat
  kurë ndonjë sëmundje. Është e zakonshme njohuri, por ne nuk bëjmë gjithmonë
  ndjekin këtë rregull.


  Rregulli numër 7

  Shikoni veten në pasqyrë, në të cilën
  Ju toleroj? I zymtë dhe i pakënaqur? A mendoni se ju rrethojnë
  Njerëzit e mirë të shikojmë në ju? Mos harroni se të shprehurit tuaj të fytyrës
  mund të përmirësojnë apo përkeqësojnë gjendjen shpirtërore të të tjerëve.


  Rregulli numër 8

  Dhe zëri juaj? Toni i tij? Çfarë thoni?
  Paramendoni se disa menaxherë madje ton sekretarët
  jo gjithmonë miqësore, ndoshta duke kërkuar në pakënaqur tij
  Bosi marrë mbi disponimin e tij të keqe. Në anën tjetër, në qoftë se koka
  ka një zë të bukur, sekretarin e tij dhe miqësor, dhe në afërsi të mirë
  Gjendja dhe kaloi përreth. Pra, gëzojnë votën tuaj!
  Cheers!


  Rregulli numër 9

  Kafshët tona të preferuar - të cilët janë të
  Kjo është, ai e di. Kush nuk ka shumë për të humbur. Shikoni
  në përvojën time, dhe ju do të shihni dobinë e tyre dhe aftësinë për të zbutur
  stresi.