Si për të ruajtur marrëdhëniet me të afërmit e burrit të saj pas divorcit


 • Family pas divorcit

 • Të gjithë ne jemi të
  Shumica e popujve të civilizuar, kështu që të përpiqet dhe i holluar
  skandale dhe lufta, dhe të përpiqemi për të mbajtur pas divorcit
  marrëdhëniet njerëzore, e vërteta është një distancë e caktuar. Kjo është e
  kjo distancë do të diskutohet.

  Aktualisht, praktikisht askush nuk ka dyshim se është e nevojshme që të
  Mos flisni me ish-bashkëshortët e tyre dhe të afërmit. Nga faqet e
  revista dhe gazeta të shumta psikologët dhe psikologët nuk janë fort
  këshillojë hir të mbështetjes fëmijë komunikim. Për shembull,
  pa dyshim e saktë. Por kjo është vetëm jo gjithmonë merren lehtë,
  në qoftë se në të gjitha jashtë. Një përdhunim veten dhe sistemin tuaj nervor - edhe

  jo mënyra më e mirë jashtë.

  Le të përpiqen të kuptoj se çfarë ju mund të bëni.


  Family pas divorcit

  Le të fillojmë me faktin se divorci - është gjithmonë një shumë të stresit për të gjithë
  pjesëmarrëse të drejtpërdrejta dhe të tërthorta edhe. Sa kohë është që ju
  do të vijë me këtë gjendje të pamundur për të thënë paraprakisht. Por në
  rast, të marrë pak kohë për t'u qetësuar dhe ju vijnë
  a. Ndërsa ju nuk jeni plotësisht të bindur se pik stresi ka kaluar,
  nuk përpiqet për të marrë çdo vendim të pa kompromis dhe jo
  të përpiqet të bëjë diçka nuk ishte menjëherë dot
  mbi «i». Mos harroni se ju janë të ndara vetëm nga burri i saj, por jo të gjithë


  të tjerët që mund të jenë në martesë ishte bërë për ju
  afër. Në praktikë, një kuptim të asaj se si ju do tani
  dëshironte të shikonte një marrëdhënie të re me ish-familje nuk vjen më
  Ditë pas divorcit. Dhe edhe në qoftë se kuptimi është tashmë atje,
  njëjtën marrëdhënie me këta njerëz nuk rindërtohet gjithmonë rasti
  shpejt sa ne do të dëshironim. Nga njëra anë, por nga ana tjetër
  palët për të de-stresin sa më shpejt që të jetë e mundur, ju do të kanë nevojë për trajtim
  mbështetje maksimale për veten e saj.

  Ndoshta në
  Gjatë kësaj periudhe ajo është më mirë për të hequr të gjitha barrë të panevojshme, duke përfshirë komunikimin me
  ish afërmit. Dërgo shpirti yt të pushojnë.

  Por është absolutisht e
  nuk do të thotë se një qetësues i tillë me siguri duhet për të ndërtuar
  akull mur i padepërtueshëm në komunikim.
  Vetëm komunikimi nuk duhet
  të ju shkaktojnë dhimbje të forta. Cilat janë rreziqet për t'i detyruar veten për të duruar të tilla
  dhimbje? Sepse kështu ju vetëm rrëshqitje procesin
  vendosjen e marrëdhënieve të reja normale një kohë të pacaktuar.
  Mos harroni, si një shaka në lidhje me lugë e humbur. Lugë disa më vonë
  gjetur, dhe mbetje ende ka mbetur. Edhe në marrëdhëniet njerëzore.
  Soul - ajo është shumë e ndjeshme dhe të prekshme, madje edhe më të trashë-skinned
  njerëz. Pra atje plagët shëruar për një kohë të gjatë, sidomos kur ata qëllimisht
  zgjedhur dhe testuar tolerancën e tyre për forcë.

  Por në qoftë se ju nuk vendosni për të folur për një kohë me ish-
  të afërmit, më mirë për të parandaluar atë. Vetëm të gjetur disa
  Fjalimi i njeriut shpjeguar gjendjen e tij. Besoj se më
  të gjithë ata shumë vështirë.

  Përse është e rëndësishme që të flasin me zë të lartë? Për të siguruar që tuaj
  ish të afërmit nuk kishin ndjenjën se ju ose të drejtuar larg prej tyre
  fshehur. Kjo sjellje shpesh ngjall instinktin fillestare
  gjuetar. Kjo është një tjetër person që është i interesuar në duke vazhduar
  marrëdhënie fillon në përpjekje për të mbajtur ty me çdo kusht. Dhe kjo është vetëm
  gjithmonë i vështirë dhe frustruese për të dy palët. Kështu që
  shfaqje në një situatë e vështirë vetëm të shkaktojë panik të brendshme

  dhe provokojnë sjellje të papërshtatshme.

  Koha mjek të vërtetë të mirë. Dhe jo një mjek, por njeriu i urtë që na ndihmon të bëni vendim të drejtë.

  Por, çfarë nëse marrëdhëniet janë rindërtuar, por rindërtuar
  disi i ngathët, dhe kjo nuk do të ju përshtatet. Dua të paralajmëroj se
  ndonjë përpunim gjithmonë merr shumë më shumë kohë dhe përpjekje. Prandaj,
  në qoftë se ju me të vërtetë doni për të ndryshuar atë, atëherë ju lutemi të jetë i durueshëm.
  Së pari ju duhet të vendosni më, është se sa të doni
  ndryshojë. Emocionet shtesë më të mira për disa kohë jashtë, përndryshe ju merrni mbërthyer
  në pakënaqësisë së tyre: "Unë jam i sëmurë ... unë nuk dua të, unë jam i lodhur".


  Dhe për të sjellë në mendje një tjetër preferencë e personit, ajo nuk është e
  duhet të fillojë tek lista çfarë doni dhe çfarë ju jeni i lodhur. Kjo
  ajo nuk është konstruktiv. Kjo nuk është mënyra që të çon në
  një rezultat pozitiv.

  Dhe në përfundim dua të them disa fjalë për distanca të
  komunikuar me ish të afërmit. Kjo distancë veten dhe ju zgjidhni
  të vendosur veten e tyre. A nuk mendoni se distanca tuaj të vendosur
  një herë dhe për të gjithë, dhe duhet të ruhen në se ajo nuk është.
  Jenë të përgatitur për faktin se me kalimin e kohës, marrëdhënia juaj mund të jetë diçka
  ndryshojë. Dhe për ju too, varet kryesisht nga të cilat rruga që do të zhvillohet

  këto ndryshime.

  Informacion nga artikullit "Si për të ndërtuar marrëdhëniet me të afërmit e burrit të mëparshëm."