Sa për 4 javë për të forcuar erections dhe për të përmirësuar orgazmë


 • Cilat janë përfitimet Kegel ushtron për burra
 • Vendndodhja muskujve
 • Teknika e ushtrimeve Kegel


 • Shoqëria besohet se Kegel ushtron - një sërë ushtrimesh intime për vetëm gratë. Por, seksi i fortë ushtrimet Kegel mund të sjellë shumë përfitime, e përmirësuar burrin e jetës seksuale.


  Cilat janë përfitimet Kegel ushtron për burra

  Së pari, edhe pse mbledhje nuk është për shkak të tkurrje të muskujve dhe të gjakut, si rezultat i mbushjes corpus cavernosum penisit, penisi i rrethuar fort fibrave bazë muskujt pubike-coccygeal. Rritja e tonin e muskujve që rrit rrjedhjen e gjakut në të gjithë rajonin e legenit, duke përfshirë penisit, i cili është i mundshëm, në mënyrë të tërthortë promovon ereksionit .

  Së dyti, muskujt, përtej trajnimit, kanë tendencë të atrofi. E njëjta gjë vlen edhe për pubike-coccygeal muskujve tkurrjes ritmike e cila çon në orgazmë. Kjo ngarkesë e rregullt kjo shkaqet e muskujve përmirësimin e cilësisë së ndjesive gjatë orgazmës .

  E treta, aftësia për të kontrolluar fuqinë dhe ritmin e kontraktimet e muskujve pubike-coccygeal të drejtpërdrejtë ndikon në aftësinë për të kontrolluar derdhje. Në veçanti, ndërsa të trajnimit muskujt atje Aftësitë ngadalshëm derdhje start në do .

  Së katërti, reduktimi i muskujve pubike-coccygeal përmirësimin e furnizimit me gjak të prostatës , e cila ndikon pozitivisht funksionimin e tij.


  Ushtrimet Kegel nuk kërkojnë mjete ose pajisje të veçanta, vetëm për zbatimi i tyre nuk kërkon kohë të veçantë dhe vendin. Ushtrimet Kegel janë të vlefshme që ata mund të kryejnë çdo kohë, kudo, madje edhe gjatë një takimi të biznesit. Ushtrimet Kegel janë absolutisht të padëmshme dhe sjell përfitime të jashtëzakonshme.


  Vendndodhja muskujve

  Për të gjetur muskujt vendet intime-coccygeal, ju mund të përpiquni të vonojë lumë gjatë urinimit, dhe pastaj lirimin e tij. Muskujt në zonën e pubis që të tensionuar dhe relaksohuni, dhe janë ato që duhet të jenë të trajnuar.


  Teknika e ushtrimeve Kegel

 • Ulja relaksoheni dhe pubike-coccygeal muskujve 15 herë, 2 herë në ditë.

  Kur do të ndjeni forcën, të rritur numrin e kontraktimet për aq kohë deri sa ju mund të kryejnë 50 kontraktimet në një kohë. Vazhdo 2 javë.
 • Duke komplikuar. Kthehu mbrapa tek 15 shkurtime në një kohë (ende dy herë në ditë).
  Vetëm tani nuk relaksoheni muskujt në një herë, dhe për të mbajtur ato pezull për 3 sekonda. Mbani praktikuar deri sa ju të provojë numrin e kontraktimet e vonuara deri në 50 në një kohë.
 • Seri Alternate e ushtrimeve të shkurtra me një seri të gjatë. Mbani duke bërë ushtrimet dy herë në ditë.
 • Për të vlerësuar efektin e ushtrimeve Kegel, të ndërpresë trajnim për 6 javë. Nëse keni kryer një grup të besimit të mirë, pas 4-6 javësh ju ndjeheni si përmirësuara erections tuaj, ndryshim shkëlqimin dhe kohëzgjatjen e orgazmës tuaj, dhe përveç kësaj të jetë në gjendje për të kontrolluar fillimin e britmë.