Përballja me tradhëti pjesën e preferuar 2


 • Nuk ka përgjigje të qartë, i qartë dhe universal në pyetjen se pse një person shkon në tradhti. Në një familje - një sinjal të qëndrueshme e problemeve që janë injoruar apo shtypur. Në një tjetër - pasojë e lëndimeve të mëparshme. Në çdo rast, është e rëndësishme të dini se kjo nuk është e nevojshme për të hedhur të gjitha forcat jashtë për të kuptuar arsyen. Sigurisht, për të kuptuar i rëndësishëm dhe i domosdoshëm, por mos harroni edhe se ndoshta ju kurrë nuk të gjetur se pse burri juaj ju ndryshuar.
 • Për të përcaktuar qëndrimin e tyre për të tradhtuar nevojën tuaj të familjes për të dini llojin e tradhtisë. A ishte kjo një çështje e një-kohë apo roman të gjatë?

  Sa vjeç është burri juaj dhe ju? Sa vjeç është martesa juaj? Cila ishte jeta juaj seksuale kohët e fundit? Ose tradhti përkoi me një krizë të moshës apo të familjes probleme?
 • Mos harroni se martesa juaj ka ndryshuar. Ju kurrë nuk do të shërohen marrëdhëniet që ishin të ndryshojë. Por në qoftë se motivimi për të mbajtur familjen e madhe për të dy bashkëshortët, ju keni një shans për të ndërtuar marrëdhënie të reja, të gjitha mëkatet e kaluara falen. Ju duhet të jetojnë dhimbjen e humbjes së familjes "fundit".
 • Për të rilindur në një jetë të re, ju duhet të jetojnë të gjitha pesë fazat e dëshpërimit. Ne listën e tyre: mohimi, zemërimi, ofertave, depresioni, pranim. Të gjitha këto hapa janë të pashmangshme për të pranuar realizohet dhe vazhdojnë të jetojnë pa dhimbjen e humbjes.


  Për të jetuar plotësisht në mal - një proces shumë të rëndësishëm që do t'ju lejojë të falë bashkëshortin tuaj, nëse ju vërtet doni të. Këtu është një ilustrim i shkëlqyer nga pesë faza.
 • Konsideroni nëse për të afërmit dhe miqtë e ngushtë të familjes e dinë në lidhje me ngjarjen. Nuk ndikon këtë informacion të dëmshme për marrëdhëniet tuaja të ardhshme me miqtë dhe familjen, në qoftë se familja juaj mund të mbijetojë të gjitha vështirësitë.
 • Pra, duke përmbledhur shkurtimisht treguar se, ajo që ju duhet të përqëndrohet së pari. Kujdesuni për veten! Ju duhet:

 • Ëndërr
 • Që%
  D0? Ushqim Hur
 • Aktiviteti fizik
 • Ajër i freskët
 • Bollëk e ujit të pastër
 • Komunikimi me të dashurit
 • E qeshur
 • kohë
 • Dëshira për të falur
 • Dhe në fund ju jap një tjetër temë për reflektim: të mësojnë për të hequr qafe të pritjeve.

  Sigurisht, në jetën familjare është jashtëzakonisht e vështirë për të bërë, por ajo është që mund të bëhet. Kjo nuk do të thotë se duke i akuzuar gruan në rrugën shtëpi për të blerë bukë, ju nuk mund të llogarisin në bukë për darkë. Get shpëtoj e pritjeve - është për të parë sa më shumë skenare në çdo moment të jetës dhe të jenë të përgatitur brenda vendit për çdo rezultat. Get shpëtoj e pritjeve - kështu vetë programin e ndaluar për të "mirë" ose rezultati "i keq", duke marrë të gjitha që sjell jetën dhe njerëzit rreth jush.