Përballja me lover tradhti pjesë 1Po, ne duhet të pranojmë se ju keni ndryshuar. Por ju vendosur të mos lëvizë familjen, veçanërisht i devotshëm juaj kërkon falje dhe pendohet. Si e keni mbijetuar dhimbjen e tradhtisë dhe të shërohen nga rrënojat?

 • Mos e merrni vendimin për divorc të drejtë tani , Kur ju lënduar, vetëm për shkak se një të dashur të ishte e gabuar ju. Ju duhet kohë për të peshojnë soberly "pro" dhe "kundër" të vlerësojë atë që ju humbni me shkatërrimin e familjes, ose ju do të jetë më mirë ose më keq nëse kjo ndodh.
 • Ndonjë nga shqisat tuaja kanë tyre . Çfarëdo që ju mendoni: zemërim, pasiguri, shok, konfuzion, frikë, dëshpërim, turpit - kjo është një reagim normal për tradhëti.

  Të lejojë veten që të jetojmë këto ndjenja, nuk do të kandidojë nga ata.
 • Të kujdeset për veten . Në përgjigje të stresit që ju mund të bëhet i sëmurë. Ju mund të shfaqen reagime të ndryshme psihosomatichekie: vjellje, diarre, gjumi probleme, dridhje e gjymtyrë, vështirësi përqëndruar, oreks i parregullt. Lidhu sens të përbashkët dhe mos harroni për të siguruar veten në qoftë se ju nuk mund të flenë në kohë dhe plotësisht dhe të hani të paktën një pak i hutuar nga hobi.
 • Ozbroyitesya e qeshur. Shikojnë komedi, lexoni shaka, chat me miqtë të cilët e dinë se si për të qeshur. Jeta vazhdon, pavarësisht nga fakti se ajo ndodh.
 • Miratojë blog .


  Nëse ju blog, shkruani atje çdo gjë që vjen në mendjen tuaj (ju mund shokët besnikë të grupit, ju mund të për veten tuaj). Ose të blej vetes një fletore të bukur dhe do ta shkruaj me dorë ndonjë mendimet dhe ndjenjat. Kuptimi është që të mbajë përvojën dhimbje dhe besimin.
 • Kërko për Kompani . Mos u mundoni për të përballuar me gruan pabesi vetëm, thirrje për mbështetjen e miqve të ngushtë dhe të afërmit.
 • Mendoni se çfarë kushtet do të përshtaten ju përditësuar familjen tuaj . Nëse ju nuk jeni gati për të diskutuar atë me burrin e saj, të regjistroni veten çdo gjë që ju doni nga e martesës tuaj.
 • Merrni një test të gjakut për HIV / AIDS . Të dy - para se të rifillojë seks pa mbrojtje.

 • U thoni fëmijëve se çdo gjë do të jetë mirë . Mos i kushtojnë ata për detajet e çrregullimit tuaj. Por edhe fsheh faktin se familja shkon nëpër një periudhë të vështirë, shumë e pamundur. Mos premtimin për fëmijët që nuk mund të garantuara për të kryer.
 • Mundohuni të mos tregojmë me gishta . Në rastin e përgjegjësisë tradhti për atë që ndodhi qëndron me të dy bashkëshortët, dhe duke gjetur fajtor nuk do të ndryshojë asgjë. Sidomos nuk fajësojnë personin me të cilin të drejtët juaj kishte një çështje.
 • Stres nëse jeni duke përjetuar post-traumatik , i cili nuk lejon ju të çojë një jetë normale, shihni mjekun tuaj.
 • Ju duhet kohë , të pranojnë tradhtinë e një të dashur.

  A nuk e ushqej iluzionin se dikush është i gatshëm për të falur mjaftueshme. Jepini vetes një muaj në shërimin plagë.
 • Fokusimi në problemet praktike . Ju do të jetë shumë më e lehtë për t'u marrë me dhimbje në qoftë se ju merrni një pazar ditë, punët e brendshme dhe në shoqërinë e fëmijëve.
 • Për të vazhduar.