Përballja me sindrom blashinh


 • E gjitha varet nga ju
 • Mëso të relaksoheni
 • Mos u habitni
 • Trupi Monitor

 • Jo çuditërisht, në një përpjekje të sotme "të duken të mira" person blashinh shoqëri duke shkaktuar njerëzve një shumë dhimbje. Turp për të kuqe është vuajtja e fortë desktop shmang kontaktin social. Duke folur me njerëz të tjerë, pa marrë personalisht apo edhe mbi telefon, shpesh të shoqëruara me njerëz të tillë blashinhom.


  E gjitha varet nga ju

  Së pari, ju duhet të kuptoni se skuqem - kjo është krejtësisht e natyrshme.
  Kjo është një mënyrë të natyrshme për të treguar ndjenjat tona në një situatë të veçantë. Disa shprehën idenë se skuqje është e dobishme sepse në evolucioni i njeriut është më e sigurt që të ketë një partner, nuk mund të qëndrojnë pa treguar atë.


  Mëso të relaksoheni

  Blashinh ka tendencë për të marrë më keq në fillim, sepse njerëzit kanë filluar të ndjehen të zënë ngushtë, duke krijuar një lloj rrethi vicioz. Më shumë e tensionuar të bëheni si ju filloni për të skuqem, nxitojnë më gjakut në fytyrën e tij. Një mënyrë: kur ju mendoni se ajo vjen në mënyrë specifike të ulur supet tuaja, të pushojnë gjithë trupin tuaj dhe vypnete bark pak përpara. Së pari, ajo do të kërkojë një trajnim të vogël, kështu që ju mund të praktikoni. Përpjekjet për të fshehur skuqem do të çojë në më shumë skuqje. Metodë me të cilën shumë e kanë përballuar me këtë problem është që të njoftojë atë para se të ndodhë.


  "Tani unë jam duke shkuar për të skuqem" apo "Oh, unë mendoj se unë mund të skuqem."

  Ju duhet të ndryshojë marrëdhënien tuaj për të blashinhu. Aktualisht ju të përpiqen për të fshehur atë, sepse ju hutuar. Nëse ju mund të punoni në relaksim, të gjitha popravytsya. Ju do të ndihmojë veten në qoftë se të marrë atë si një pjesë e drejtpërdrejtë të vetes. Ju mund të provoni duke folur për veten e tij: "Tani unë skuq" Kjo tingëllon e çuditshme, por në qoftë se ju mund të merrni atë për veten tuaj, më shumë të ngjarë që ajo së shpejti do të përgjithmonë!


  Mos u habitni

  Një tjetër problem me blashinhe shkaktuar nga mendimi se të tjerët do të shihni ju si i dobët dhe budalla. Megjithatë, të gjithë kanë përvojën e duke u zënë ngushtë dhe kjo është frustruese për të gjithë.

  Çdo person i mirë do të vjen keq. Dhe më të mirë të armiqve dhe nuk mendoj se ata nuk e meritojnë.

  Trupi Monitor

  Vetë-hipnozë mund të ndihmojë shumë sepse ju mund të mësoni trupin tuaj për t'u çlodhur sa më shpejt që ju mendoni se skuqje ndodh, apo mendoni se ju mund të skuqem. Nëse ju e dini ndonjë lloj të teknikave të relaksimit yoga ose meditim dhe një herë me të vërtetë i qetë, imagjinoni se ju keni reddened, mendojnë se pushojnë përsëri. Mësoni veten ndjenja miratimin sa më shpejt që ndodh skuqje. Ju mund të imagjinojmë se çfarë ju do të ndiheni, nëse dikush tjetër pa kaluar nëpër të njëjtat emocione, dhe pastaj të mendojnë mirë për veten e tyre.

  Informacion nga artikullin "Blashinh"