Si të merren me soromyazlyvistyu - një grup i metodave të thjeshta dhe efektive


 • Përse kjo drojë?
 • Realizojnë të drejtat tuaja
 • Një disa teknika të thjeshta
 • Zjarri me zjarr
 • Ndryshimet në qëndrimin
 • Detyra për çdo ditë
 • Disa ushtrime për besimin

 • Po ka! Gëlltitje Gjuha varur diku brenda në
  stomak, duke shkaktuar pakëndshme sucks stomakun. Dhe si do ti pastaj
  nuk abuzojnë veten, pa marrë parasysh se sa shumë absurditet i habitur e situatës,
  Scrolling kaluar pa pushim në kokën time, tashmë nuk kthehet. Dhe
  Frazat zgjuar, onichnye gozhdë dhe i saktë, do të mbetet një i panjohur
  pasthënje të dështimit tuaj të papritur.


  Përse kjo drojë?

  Gjithkush e di se rrënjët e
  shkojnë thellë në fëmijëri dhe rritet në sistemet e degëzuar.

  Ata janë nën
  fajësuar. Raskarmlivat pafund ynë "çka nëse?" Komplekset
  jetojnë dhe race llojin e tyre. "Çka nëse unë nuk do të them se, unë papritmas
  nuk mendojnë mjaft i zgjuar, i bukur, i talentuar, inteligjent dhe
  etj ".

  Në 16, duket se të gjithë rrethon zënë vetëm një: ato
  shikojmë në ju, ata flasin për ju, dhe të shohin dhe të flasin vetëm
  keq.
  Shijon, me një fjalë. Në 30 ju mendoni se çfarë njerëzit janë duke thënë se për tuaj
  avantazhet dhe sukses, diskutojnë mënyrat për të arritur ato dhe ju në të njëjtën kohë
  kanë. Në të shkurtër, zili. Ndriçim vjen në 60. Deri tani ju
  fillojnë të kuptojnë se njerëzit nuk e vërejnë ju, nuk flasin dhe nuk e bëni


  shikoni në drejtimin tuaj. "Unë kam përvojën time në 16 vjet, po!" - Kjo është e sigurt.

  Jo për të thënë se drojë - një të rinjtë. Jo. Por me moshën
  vjen sim natyrore dhe secili individ përvojë luftarake
  vice. Në të njëjtën kohë unë dua të jem i qetë dhe i drejtpërdrejtë
  tani kur janë të rinj dhe bota po fluturon shpejt për të tuaj
  i vetëm. Çfarë duhet të bëni?

  Realizojnë të drejtat tuaja

  Pse ne nuk frikë të duket i arsyeshëm, jo ​​i bukur, i talentuar dhe jo
  etj? Sepse ne nuk i dinë të drejtat e tyre apo frikë nga ata. Unë nuk jam duke folur për
  Të drejtat ligjore, dhe të drejtat e njerëzve që jetojnë. Në mes të njerëzve
  gjatë themeluar disa rregulla të pashkruara, sipas të cilit

  njeri ngjitur etiketë cilësitë e tij personale. Dëshira për të përmbushur
  stereotipet e zakonshme gjenerimin e sistemeve, në mënyrë të pashmangshme çon në
  problemet, duke përfshirë Privat. Kështu, rrethi mbyllet:
  dashur të jetë shumë e mirë, ju nazhyvaye problemet e veta dhe të bëhet
  Personi i vështirë për t'u marrë me të. Prandaj, ne konsiderojmë njeriun tonë
  të drejta, të cilat mund, shumë nuk e kuptojnë.

  E drejta për të refuzuar dhe nuk ndjehen egoist me. Jo
  frikë të duket i pashpirt - sepse ju refuzoni
  përmbushur kërkesën e dikujt, ju nuk sëmuren. Përveç kësaj, të gjithë
  ju lutem pamundur.

  E drejta për të mos bëjë justifikime për të tjerët për sjelljen e tyre.

  i turpshëm
  Njeriu gjithmonë mund të llogarisë atë nga ajo që ai është i justifikuar dhe
  kërkojnë ndjesë majtë dhe të djathtë - edhe në qoftë se ajo nuk ka afër
  kërkojnë.

  E drejta për të mos të donte dikë. Për të gjithë
  ende do e bukur nuk - të jenë të veten, dhe pastaj më i natyrshëm
  kështu ajo rezulton që është kush në mjedisin tuaj, i cili është një mik, i cili është armiku,
  dhe kush është "po".

  E drejta për vlerësimin e veprimeve të tyre, mendimet dhe ndjenjat vetë.
  Të jetë i pavarur nga mendimet e të tjerëve, nuk udhëhiqen vetëm
  që të tjerët mendojnë për ju. Në qoftë se ju fyejnë për diçka dhe ju
  konsiderojnë veten të pafajshëm, mos kini frikë të thonë: "Ky është qëndrimi im dhe ju

  duhet të jetë me të. "

  E drejta për të ndryshuar mendimin e tij.
  Sigurisht, ju duhet të keni disa rregulla të jetës, por edhe për të mbajtur në
  do të thotë se çdo person ndryshon me kalimin e kohës. Kjo është mjaft e natyrshme,
  kështu që nëse ju jeni akuzuar për mospërputhje, ju gjithmonë keni
  e drejta për të thënë, "Po, dje kam menduar kështu, por tani unë mendoj ndryshe
  sepse unë jam një person i vërtetë, jo një makinë. "

  Për gabim dhe përgjegjësi për ta. Mos kini frikë për të bërë gabime. Është e nevojshme për zhvillimin tuaj normale. Nuk është çudi që thonë se të mësuarit nga gabimet.

  Vendimi i drejtë i palogjikshëm. Dikush
  mund të prerë gishtin në tempullin e tij, duke vlerësuar aktin tuaj iracional, por ju

  nuk janë të detyruar të raportojnë tek ai. Bëhu i palogjikshëm dhe paradoksale,
  Nëse kjo manifestuar personalitetit tuaj dhe sjelljen tuaj.
  Vetëm mos harroni illogic juaj nuk duhet të dëmtojë asnjë
  njerëz.

  E drejta e injorancës. Ndonjëherë i turpshëm
  njeri ka frikë të pranojë bashkëbisedues që ai nuk e di diçka -
  duhet të stepje dhe sipas dremitje. Ndjehen të lirë për
  situata të tilla, sinqerisht, "Unë nuk e di." Ose: "Për të
  Për fat të keq, ky emër është i panjohur për mua. "

  E drejta për një keqkuptimi.
  Partitë obsesive shpesh përdorin lë të kuptohet. Ata thonë, "E pra, ju
  e di çfarë dua të them ... "Të ndjehen të lirë për t'iu përgjigjur kësaj" dinak

  bocman "" Jo, unë nuk e kuptoj. Poyasnitsya. "

  E drejta për të qenë i pavarur nga keqardhje të njerëzve të tjerë dhe përfillje.
  Nëse dikush ju kënaqësinë e, ju bie nën ndikimin e tij. Jo një herë -
  gradualisht. Ju mund edhe të jenë të bukur, por pastaj nuk ankohen për
  drojë e tij.  Një disa teknika të thjeshta


  Tani që ne jemi të vetëdijshëm për të drejtat e tyre dhe të shohin rrënjët e problemit -
  gjysma e betejës është bërë. Le të shohim se çfarë kemi në arsenal në
  psikologët për të kapërcyer drojë. Ka dy mënyra:
  Zjarri me zjarr dhe ndryshimin e qëndrimeve ndaj problemit.

  Zjarri me zjarr

  A "me ngjyrë blu në fytyrë" atë frikë. Krijo dhe situata utryruyu,

  të cilat kanë një vështirësi të veçantë. Nëse problemi është komplikuar
  marrëdhëniet me seksin e kundërt, takohen dhe filluan të flasin për "ata" ku
  ju lutem. Sheh gjithçka si një lojë dhe mos harroni se para se ju nuk e keni
  i huaj, por njeriu, njëjtë si ju, me ngërç të tyre,
  komplekset dëshirat. Le toka po fillon nga këmbët dhe
  dështim arra derdhjen, ju e dini, kjo është vetëm një provë. Vetë
  veprim do të fillojë më vonë. Dhe kjo fillon, më shumë
  që gjuha të zgjidhet përfundimisht dhe ndruajtje tretur nën presion
  Situata familjaritet.

  Ndryshimet në qëndrimin

  Drojë e plus - i turpshëm - shumë i mirë

  cilësi e njeriut. Stop perceptojnë drojë e tyre si një problem
  dhe e pranojnë atë si një tipar. Sigurisht, dhënë njeriut të tyre
  Të drejtat e specifikuar më lartë. Njerëzit më në fund, modeste dhe i turpshëm
  të shkaktojë më shumë simpati sesa arrogant dhe pushy. Pasi katër
  Miqtë e mbledhur në bibliotekën e humane (vodka pije nëse
  sinqerisht). Foli për modesti dhe ofertën e pjekur - secili
  të përshtatshme për vajzat
  dhe tha të njëjtën gjë. Moved në qoshet e ndryshme të bibliotekës. Çfarë
  Më duhet të them i shkruar në letër dhe herë pas here pidhlyadaly. Çfarë është më
  Letër mbishkrim apo diçka?

  "Unë jam shumë i përulur, unë mund të takohem me një vajzë, tani vendosi të mos drejton mua ju lutem.


  .. "Dhe kështu me radhë në të njëjtën mënyrë.
  Gjithcka shkoi me miqtë! Këto janë pies. Zakonisht përgjigja: "Sa mirë që ju erdhi ...".

  Detyra për çdo ditë

  Ka raste të rënda kur drojë bëhet patologjike.
  Këshilla ime. Së pari, çdo ditë në mënyrë të ndërgjegjshme të ri-lexuar e tyre
  rekord të drejtat e njeriut përsëri dhe të ju kuptuar.

  Së dyti,
  Le veten detyrë e përditshme sot unë vij afër pesë vajzave (ose djemtë) dhe thonë: "A mendoni se duhet të tregoni një njeri i ri goxha vajzë interesante
  kur takohen në rrugë për të mos u mohohet? ". Mendoj
  diçka prej tyre. Treat detyrat e tyre seriozisht.

  Shkruaj në
  tabelë të gjitha përgjigjet. Konsideroni dështimin heqje dore, si rezultat, edhe pse
  negative. Në fund të fundit, nëse padurueshme të vështirë për t'u marrë me të e tyre
  ndruajtje një bashkëngjitni për të luftuar shoku i tij po aq të turpshëm
  (Dy kryetarët janë më mirë) dhe të veprojë në të njëjtën plan.

  Disa ushtrime për besimin

  "Ju merrni një kopje të të gjitha templates në dispozicion, të vijnë në objektin e adhurimit dhe ofron për të zgjedhur preferuar.
  "Ne e mori një shami nga xhepi i tij dhe e pyeti:" Kjo nuk është se ju bie shami? »
  "Drop atë (të) në sy. Kur "viktimë" nuk qëndron juaj
  ia ngul sytë dhe injoroj, thërras: "Ajo (i riu), dhe ju jeni me mua
  winked!

  Çfarë (-oyu) Ju flirtues (-s)! »
  "Nëse zgjedhur
  (-ca) - Veshja syze dielli me lente pasqyruar, ju mund të
  kërkoni që të përdorin ato si një pasqyrë (kreh flokët tuaj, ndreq
  kozmetikë, për shembull).
  "Vjen në afërsi të objektit të zgjedhur
  mund të qëndrojë për një minutë apo dy me ajrin e një njeriu i cili mendon për diçka
  e tij dhe pastaj trullos fatkeq pyetje të pafajshëm: "Nuk është asgjë,
  I mbajtur të qetë? ". Kjo frazë përmban gjithçka: thellësi, mister dhe
  të kërkojë falje.

  Në çdo situatë ndihet
  të sigurt. Ju vetë si ju. Ju shkoi (s) shëtitje - zogjtë cicërojnë,
  qielli blu, dhe ndoshta cloud (edhe stuhi), ju të gjithë të donte ai.

  Ju
  buzëqeshje këtë botë dhe ai rrezaton energji pozitive.