Të bosi nuk do zyiv, duhet


 • për të paraqitur ide
 • Shkoni në një nivel të ri profesional
 • Të jetë në gjendje për të festuar avantazhet e tij
 • Horditsya puna e tyre
 • Të disiplinohet
 • Kurrë mos thoni ...

 • për të paraqitur ide

  Së pari, menaxhimi i do iniciativën dhe popullin kreative të cilët nuk janë të frikësuar për të shprehur ide të reja dhe zbatimin e projekteve dhe të marrin pjesë në mënyrë aktive në jetën e shoqërisë. Sigurisht, procesi i idesë - një kompleks, ajo mund të quhet edhe krijues. Këtu ose vjeshtë, ose bien. Nga rruga, ju mund të stimulojë imagjinatën tuaj.

  Për shembull, kërkimi për informacion të ri nga zona në të cilën ju punoni, blej literaturë të veçantë, vizitoni faqet e dobishme në internet.

  Po, në një moment të lirë nuk fillojnë në kontakt me miqtë me të cilët ju mund të bisedoni në çdo kohë, dhe të njihen me konkurrentët e juaj për të punuar me idetë e tyre. Mundohuni të shikoni në atë që të gjithë e sheh në një tjetër aeroplan. Të jetë i vëmendshëm dhe nuk do të turpërohet për të promovuar idetë. Kuptoni se edhe projektet më origjinale nuk zhvillohen dhe nuk do të vlerësohet nëse nuk ngrihen në këmbë dhe nuk gjej të gjithë ata që mund të dëgjojnë dhe të "blerë" ide.


  Shkoni në një nivel të ri profesional

  Vdoskonalyuyeshsya një profesionalisht të marrë pjesë në mënyrë aktive kurse trajnimi? Awesome! Tani vini re që këto pro dhe bashkëveprojnë me njëri-tjetrin.


  Kjo nuk është vetëm për kolegët në zyrë, por edhe konkurrentët.

  Forume dhe prezantime vizitojnë peresprashyvay gjëra të çuditshme për ju. Në këto konferenca dhe takime të ekspertëve morën pjesë agjentë të rekrutojnë kompanitë që tregojnë më aktiv. Përdorni mundësinë për të bërë të njohurit të reja. Pra, në vend të punës ju mund të shprehin veten e tyre më të qartë dhe të fitojnë respektin e lidershipit.


  Të jetë në gjendje për të festuar avantazhet e tij

  Leximi i literaturës profesionale, nuk polinuysya shkruar një letër redaktorit ose rishikim në një revistë. Qëllimi juaj - për të fituar prestigj jo vetëm në shefin e tyre, por edhe kolegët e në një kuptim më të gjerë, që është, ata që i zier me ju në një tenxhere.

  Duke folur aftësitë dhe aftësinë për të paraqitur veten oh sa e rëndësishme puna. Mark person i arsyeshëm shumë më e lehtë në qoftë se ajo është pak mbi të gjitha, që qëndron për.

  Eksitim do të keni për të kapërcyer - kështu bën çdo njeri të fortë.
  Kjo është normale, kështu që pak ponervuvavshy ju i qetë. Ju duhet për të përgatitur paraprakisht një fjalim gjatë një fjalimi që të mos rënë "Emmmm ...". Provat, le të ju dëgjoni të afërmit dhe miqtë, nuk vtrachaysya dhe shkruani të gjitha gjethet. Mund të aksioneve shaka, histori funny dhe citate paradoksale sages dhe filozofët. Rimbushni trupin e njohurive vazhdimisht. Sa për modesti, ajo është në punë nuk është gjithmonë një cilësi pozitive si mburrje, (në kuptimin më të mirë të fjalës) - ushtrim i dobishëm.


  Horditsya puna e tyre

  Udhëzime mirë që të dini se ju jeni të nderuar kështu për të punuar në një kompani të madhe. Mos kini frikë për të lëvduar vendin e tij të punës, e pozicionon atë si vendin më të mirë në botë.


  Të disiplinohet

  Spiznyuyeshsya për të punuar çdo ditë për gjysmë ore? Akt i gabuar, mendoj, dhe ju e dini më për të. Vjen ende nevojë për udhëzime, sepse ajo mund të jetë një kërkesë urgjente për ju ose për të kolegut tuaj të mungon, të cilat ju mund të zëvendësojë me agility. A ju pëlqen të ecin jashtë para se njëzet minuta? Gjithashtu nuk është e vërtetë.

  Së pari, sepse ajo është burracakëria dhe frika disi frikacak defiantly të shkojnë përpara të gjithë punën.

  Së dyti, në qoftë se koncepti juaj i menaxhimit të kohës është, pra, e nevojshme për të ndjekur. Ka raste të caktuara kur ju duhet të vijnë e të shkojnë. Ndjekin atë. Sa për vonesat në punë, ajo është shpesh perceptohet si dështim tuaj. Zakonisht në punë se sa tjetri ulet njeri i cili shënoi përmbushë të gjitha obligimet e veta sipas kohës së caktuar, jo një qen i punës. Fundit vijnë më mirë më herët në mëngjes se sa të banoj natë. Pra, nuk do të qëndrojnë vetëm, por në qoftë se kërkohet të qëndrojnë, atëherë në mënyrë aktive rezistojë nuk është e nevojshme. Për të shtyrë është padyshim një arsye serioze.


  Kurrë mos thoni ...

  Nuk janë frazat që dëmtojnë ndonjë përshtypje pozitive të të punësuarit.

  Ata e përshkruajnë atë si një jo-vetë, njeri neotvetstvennoho i cili nuk mund të dallojë principalin, nuk vepron në përputhje me varësisë ose thjesht budalla. Për shembull: "Kjo është ndoshta jo i rëndësishëm, por unë do të them ..." "Unë nuk mund të ..." "Unë nuk mund të ..." "Nuk më pëlqen ..." "Unë nuk e dua atë ...".

  Këto rregulla të rëndësishme do të ju ndihmojë për të tërhequr vëmendjen dhe për të ndryshuar shefin e keq Grin në buzëqeshje të ëmbël dhe mirënjohës.