Çfarë është xhelozia


 • Kur xhelozia e justifikuar?
 • Xhelozia i paarsyeshëm
 • Rivendosja e besimit
 • Nëse do të përcaktojë konceptin më saktë, më shumë frika e xhelozisë
  humbje se një demonstrim të dashurisë. Manifestime të paarsyeshme dhe të shpeshta
  xhelozia sugjerojnë partner jo aq shumë mosbesimit, por gati
  mosbesim në aftësinë e tyre për të mbajtur marrëdhëniet në mes
  Personi edhe ngjarje të vogla. Kur xhelozia është e tillë
  shkallë, e vetmja gjë që partneri juaj mund të ju jap, është
  besim. Ndjenjat tuaja të pasigurisë dhe inferioritetit jeni ju
  nuk mund të besoj se çdo gjë tjetër, përveç se ju frikëson kështu:
  Vendi juaj është zënë nga dikush tjetër.


  Kur xhelozia e justifikuar?


  Sepse
  xhelozia - një frikë e humbjes diçka të vyer, njerëzit e zakonshëm nuk mund
  nuk ndjejnë një kërcënim për marrëdhënie. Xhelozia ekspozuan
  varet nga gjykimi të maturisë, dhe të vetë-kontrollit. Tjetër
  komente, unë shpresoj, do t'ju ndihmojë të vendosni nëse xhelozia juaj është e justifikuar
  (Ose xhelozia partnerit tuaj).

  Ju keni arsye të ndihen
  xhelozia në qoftë se partneri juaj sillet me dyshim? Nëse rutinë
  Jeta e mirë-organizuar papritmas duket i rëndësishëm, por
  Ndryshimet e pashpjegueshme, dyshimet tuaja janë të justifikuara ndoshta.
  Dyshimi gjithmonë rritet me akumulimin e provave deri tani
  ose të merrni konfirmimin ose të çojnë në divorc.


  Në rast
  Dyshimi të përballojë një flash të xhelozisë dhe të japin partnerit tuaj
  paralajmëruar sinjal për shqetësimet tuaja të natyrshme.

  Ju
  kanë arsye të ndihen xhelozi nëse partneri në praninë tuaj
  egër flirtim me dikë? Kjo tregon budalla e saj
  sjellje, dhe ju keni të drejtë të shprehin kritikat. Por ajo mund të jetë larg nga
  menduar për ju skandalizon, por qëllimisht mund t'ju shtie në
  sigurohuni që dashuria juaj, apo, duke përjetuar imazhi do të zhduket.
  Por çfarëdo motivet e tij, xhelozia juaj është pozitiv
  Orientimi në mënyrë që të shprehin hapur ndjenjat e tyre dhe për të forcuar
  vetë-respekt.


  Xhelozia i paarsyeshëm

  Xhelozia e paarsyeshme kur atë
  lind vetëm nga ndjenjat tuaja apo poshtërimi
  besueshmëria e dobët. Pyetjet e pafundme se si partneri juaj kalon kohën
  pa ju, kërkoni vetëm që ju dyshoni ekzistencën e
  Ana tjetër e jetës, të ofensivës, mund të shkaktojë pakënaqësi
  partner dhe t'i jepte efekt të dëmshëm. Shqyrtime brendshme femrash për atë
  identifikojnë shenjat fizike të qenët i pafe qesharake në qoftë se ju nuk e bëni
  Vendi dëshmi e pamohueshme se ai është cheating mbi ju.

  Pa mend
  tregojnë xhelozi e popullit ai e dinte dhe të dashur që u njohëm.
  Fakti se ai (ajo) ju tani duhet të jetë

  të mjaftueshme për të të jetë i sigurt në dashurinë e tij (saj). Nëse ju jeni xheloz e saj
  e kaluara, merak për këtë vetë.

  Nëse ju nuk keni
  tregojnë xhelozi tuaj, ju ndoshta jeni shumë i mençur. Megjithatë, nuk
  të lejojë veten të fyesh partnerin ose rrezikojnë tuaj
  marrëdhënie. Në qoftë se ju nuk do të ndjeni xhelozi, atëherë ose ju ra
  i lumtur që jam person shumë të sigurt dhe tërësisht
  i sigurt i forcës së marrëdhënies, ose ju nuk e prek idenë se ju
  mund të humbasë një partner.


  Rivendosja e besimit

  Xhelozi
  - Një problem shumë serioz për ata që gjenden qartë
  pabesi partner. Edhe në qoftë se ju e dini se aktualisht nuk ka asnjë

  nuk ka arsye për të dyshuar se është shqetësim natyrore rreth
  çfarë ka ndodhur dikur mund të lehtë të ndodhë përsëri, dhe mënyrë për të
  Një përfundim i tillë tani është shumë më e shkurtër. Kjo ul vetë për veten tuaj,
  e cila nga ana ju bën një edhe më të gatshëm të besojnë se
  Partneri ju preferoni pothuajse çdo njeri tjetër.

  Për të rivendosur besimin, ndjeshmëri e ndërsjellë e kërkuar.
  Në pjesë e juaj kërkojnë vullnet të jashtëzakonshëm për të mos nënshtrojë
  Minutë Partner kontroll kryq mbi çdo hap
  jo për ta mbajtur atë në mbrojtje të vazhdueshme. Partner nga ana e tij
  duhet të krijojnë besim se ju jeni vazhdimisht të vetëdijshëm për punët e tij, dhe

  të jetë e mundur për të kaluar kohën e lirë me ju.

  Mënyra më e mirë për të hequr qafe të xhelozisë - të jetë i sinqertë për veten dhe partnerin e tyre.
  Shpresojmë, pas leximit të shkrimit, lexuesit do të paguajnë më shumë vëmendje
  dashnor i saj, dhe nuk kujdesen për ta ose duke shpikur mëkatet imagjinare. Dashuri
  ju dhe fat të mirë!