Çfarë është pasioni


 • Pasion

 • Pasion
  Çdo ditë në kokë time, shpirtin, mendjen ka miliona e pasioneve të ndryshme. Ato ndihmojnë
  dhe pengojnë të krijuar dhe shkatërruar, kënaqësi dhe shqetësim. Megjithatë Beautiful Botërore, një
  nga veprat më të mëdha të tij - një pasion. Kjo është një ngjyrë të ndryshme, ngjyra të ndryshme,
  Natyra e ndryshme, larmia e saj pafundësisht i madh, është vetëm thjesht mendoj
  në lidhje me të.

  Natyra është një pasion ... për përjetësi, i cili është duke u përpjekur që të bëj fije-fije njerëzore
  mendje, por, për fat të keq, nuk do të bëj fije-fije. Kështu që unë duhet të dini se si, pse dhe çfarë zotërinjve
  pasion qenie njerëzore? Për miliona puzzles dhe aq tërheqëse, shqetësim, nxeh

  vetëdija jonë për shkak se ata nuk e zgjidh dhënë.
  Pasion simpatik. Ky zjarr është përulësi, ajo është e lehtë, është disi e hidhur.
  Por këto ndjenja të ndihmojë për të jetuar një jetë të plotë, të pasur, të njeriut.
  Në fund të fundit, asgjë nuk është dhënë për asgjë, e hollë botë, të pasur e brendshme dhe jeton në çdo nevojë
  e përdorin atë, duke shijuar çdo moment të jetës.


  Ndoshta nuk ka njeri mbi tokë, dhe kurrë nuk do të ndodhë, e cila kurrë nuk
  kapi një ndjenjë e pasion. Kjo ndjenjë papërshkrueshëm është dinamike, unik,
  emocionuese në shumë mënyra të habitshme.

  Interesante, edhe pse herë pas here njerëz janë duke menduar për natyrën e pasion? Grow
  A atë veten ose të "vrasin"?


  Dhe çfarë ndodh në mendjen e përjeton
  ndjenja kur ata jetonin pasion.

  Sa shumë mistere na la ... kjo është vetëm natyra frymëzon kërkime
  Përgjigjet! Por si përgjigje për pyetjen e pasion? Test veten? Po, kjo mundësi
  por është më i vogël peschinochka një det të pasionit. Është kaq shumë
  ndodh në këtë botë.

  Po, pasion - kjo shumë! Feel atë apo jo? Kjo është një pyetje e vështirë, sepse pak
  kjo varet nga personi, ajo është tepër e vështirë për të rregulluar. Mendimet tona, gjëra,
  një shumë këtu - pasioni ynë. Një pasion për ushqim, për të punuar, për të pastërtisë, të preferuar

  njeri, pasion për përsosmëri dhe një milion të ndryshme ... por ka diçka
  ju duhet të shmangin në jetë. Një pasion për hakmarrje, varësia ndaj alkoolit, gjak, pasion
  i parave (lakmia, mendoj ekran të ndritshme e saj), dhe shumë nga këto negative
  qëllimet destruktive dhe të jetës paraqitur pasionet.

  Përzgjedhja: çdo provë apo jo? Për të luftuar apo jo? Por mos gëzohen
  ose të mërzitur, sepse në botën në vetëm dy anët: të mira dhe të këqija, të mira dhe
  zlaya, pozitiv dhe negativ

  Dhe kështu që është e vështirë për të kuptuar se çfarë sezon gjithashtu mund të shkaktojnë ose një tjetër pasion, kështu që
  vështirë për të kuptuar dhe të shohim se një vijë shumë e hollë përtej cili tashmë sjell pasionin

  vetëm negative, terror dhe shkatërrim.

  Informacion nga artikullin "Passion".