Çfarë është zemërimi


 • Zemërim

 • Zemërim

  Unë mendoj se ndonjë nga ju parë komedinë e vjetër amerikan "It
  i çmendur, i çmendur, i çmendur bota. " Duket se në këtë botë tani
  ne jetojmë në. Ritmi i jetës sot është jashtëzakonisht i lartë dhe ajo ndjehet
  secili prej nesh. Matura, kohët e qeta të gjyshërve tanë
  shkuar në mënyrë të pakthyeshme. Ne tjerr "si një ketri në një rrotë" jetës përtej masës
  mbingarkuar me stresin kur ju duhet të merrni bërë gjatë gjithë kohës, dhe
  Ora uritur.

  Ne si robots mbushur me energji nga të cilat deri në fund të ditë nuk bën
  gjurmë mbetet. Një realitet paraqet më shumë dhe më shumë
  detyrë. Për shkak të problemeve të pazgjidhura, frikës dhe frikë që dalin stres fizik që prodhon frikën e të ardhmes.
  Emocionet negative ne rriten si kërpudhat pas shiut. Dhe më e pështirë e tyre -
  zemërim
  në të gjitha format e saj. Nëse ne nuk ishim të ndjeshëm në zemërim, ai
  do të kurrë nuk na kanë kapur; në qoftë se ne jemi urrejtjen jo në dispozicion, ne
  kurrë nuk do të kishte ndjerë atë. Për fat të keq, ne shpesh pëlqen
  nervore ekspozuar, ne nuk jemi të përkryer dhe janë të prirur për të ndikimit negativ
  të qenit.

  Zemërimi, sipas Biblës, i referohet një prej shtatë vdekjeprurës
  mëkatet. Fryma e krenarisë dhe zemërimit - E keqja Angel Sameh. Duke vazhduar përshkrimin
  e emocioneve në drejtim të magjisë së lashtë,
  ne mund të themi se zemërimi është planeti përgjegjës Mars perlë -
  Ruby dhe pemë - gjemb gomari. Kjo është e vërtetë - "nëpër ferra të


  yjet "!


  Me zemërim, për fat të keq, ne të takohen rregullisht. Ndonjëherë ajo vjen nga
  na, nganjëherë ne kemi marrë një pjesë të emocioneve negative nga fqinjët e tyre
  apo edhe miq. Ndjenja pas kryerjes shpërthime të zemërimit, e di
  secili. Në përgjithësi, ne jemi në kundërshtim me veten e tyre.

  Duke tërhequr vëmendjen në botën perëndimore, me ritmin e saj dhe shumë problemeve ne
  Emri i mirë i habitur njerëz buzëqesh në fytyrat e tyre. Por kjo
  sjellje nuk është asgjë më shumë se një mënyrë për të mbrojtur veten nga stresi të vazhdueshëm,
  Frika e të ardhmen, ritëm i çmendur i jetës. Famëkeq "buzeqeshjes" -
  buzëqeshje disarms zemërimin e huaj dhe agresionin në vend se të mosmarrëveshjeve dhe

  dëshmi. Buzëqeshje ne shohim në një nivel nënndërgjegjeshëm, dhe
  Prerë subkoshiencës shkurtër në zemrën e çdo njeriu - është një aksiomë.
  Prandaj, njerëzit në Shtetet e Bashkuara, në Evropën Perëndimore, duke buzëqeshur. Ata buzëqeshje dhe kur
  flasin, dhe kur i heshtur. Kjo është një zakon dhe në qoftë se ju bëni nuk
  buzëqeshje, atëherë ju jeni me të vërtetë keq.

  Por përsëri në emocionet tona, e konsiderojnë
  Zemërimi më shumë
  detaje. Vetëm një përgatitje të paanshëm mundëson për të gjetur
  mjet efektiv për të luftuar atë. Mjerisht, por atë
  gjysmë i bukur i prirur për të shprehur zemërimin. Ndoshta kjo grua
  në thelb më shumë emocional, ndoshta për shkak se një grua

  kjo botë është një barrë e madhe se e "seksit të fortë". Mbi supet tona
  miq shkojnë në një shumë probleme që nuk janë as afër për të përjetuar burrat e tyre
  (Por jo gjithmonë!). Prandaj, shpërthimet e zemërimit, depresioni, e dhimbshme
  xhelozi dështime nervor tek gratë. Mjerisht, ne vjedhin në
  vetë vitalitet dhe të bëhet më i prekshëm. As
  asnjë grua nuk dëshiron të shihet me dridhur buzët e një personi
  shtrembëruar me tërbim dhe zemërim. Në këtë shtet, ju mund të dëgjoni shumë
  Deklaratat e pjesshme ose të marrë tjetër i shëmtuar,
  sjellje impulsiv. Sigurisht, kjo është kurrë bosh dekoruar, dhe
  kjo grua kurrë nuk do të lejojë të saj për të parë një shtet

  bujë dhe histeri.

  Zemërimi si zëvendës ka të kundërtën e saj, dhe kjo
  kundërta - forcë. Një tjetër kundërta pozitiv i zemërimit
  është, kaq të çuditshme të mjaftueshme, dashuri.
  Është thënë se shpirti i botës, agjent globale, nuk është një i tanishëm i dashurisë, kështu që
  aktual dhe zemërimi. Që dashuria, një nga emocionet më të forta njerëzore.
  Secili është një bandë e energjisë që është përdorur jo vetëm
  të organeve të brendshme, por edhe nga jashtë përmes emocioneve për të komunikuar me
  bota e jashtme. Nga vetë energji neutrale. Emocionalisht - të energjisë
  kthehet në dashuri, zemërim apo urrejtje.

  Kur dikush bie në dashuri, dashuria është quajtur,
  Por kur energjia shkon jashtë, humbur besimin në dashuri.


  Maska përjetuar diçka në Dashurisë
  Diçka false duket,
  Pastaj lakmia, epshi për prozhyvayetsya poseduese,
  Xhelozia dhe zemërimi hapet

  Në përgjithësi, të gjitha emocionet negative lindin në ne nga shumë e thjeshtë
  Arsyet. Ne nuk mund të kuptoj, nuk mund ta kuptojnë botën e të tjerëve. E tyre
  veprimet tona të çojë në acarim, sepse ata jetojnë në e tyre
  Konceptet në logjikën e tyre, e cila shpesh është e anën e kundërt
  idetë për botën dhe veprimet e tyre nuk na përshtaten. Askush
  të jetë i zemëruar vazhdimisht, dhe rritet nervozizëm, akumulon dhe
  në një moment bëhet e shpërthimit, me të gjitha të saj
  pasojat.

  Ne, si kondensator është shkarkuar në një
  personalitet ... zemërimi - një kusht i çastit që vjen dhe shkon.
  Informacion nga artikullin "i bezdisshëm ju, ju jeni tantrums durimin? Ky problem është zgjidhur! ".