Çfarë nëse njerëzit nuk më pëlqen krevatPor ndonjëherë ndryshim i tillë përveç momenteve të lumtura dhe sjell emocione negative. Imagjinoni skenarin në vijim. Ajo ishte e martuar, burri i saj ishte i pari dhe i vetmi partner seksual "alfabeti" ata mësohen së bashku në martesë mësuar dorëzojë çdo kënaqësi tjetër. Martesa e shkatërroi, ajo ra në dashuri me një njeri tjetër dhe u martua me atë. Dhe ata janë të mirë me njeriun e ri, me përjashtim të njërit - shtrat. Më saktësisht, ai merr diçka të tij, por ajo jeton pa orgazmë. Me burri i saj i parë ka pasur një orgazmë, dhe e dyta - nuk ka punë.

Ne mund të me krenari të heshtur dhe të jetojnë pa kënaqësi duke i shërbyer "detyrë seksuale." Kjo subconsciously krahasuar burrin e dytë të parë dhe jo për tjetrin.

Por ajo është e mbushur me grindjet dhe kompleksitetin e marrëdhënieve, shpesh gruaja vetë nuk e kuptojnë se arsyeja e vërtetë për dallimet që jetojnë - nuk ka orgazmë.

Ju mund të shkoni në një shumë mënyrë të "avancuar" - bisedoni me partnerin tuaj në lidhje me problemin dhe së bashku të përpiqen për të përballuar me të. Por kjo rrugë nuk ka gjithmonë të çojnë në dëshiruar, njerëz thjesht nuk mund të dëshironi të provoni diçka të re në marrëdhënie seksuale ose, anasjelltas, të gjitha përpjekjet tuaja të përbashkëta për disa arsye nuk patën sukses.

Dhe atë që thoni. Divorci me burrin e saj vetëm për shkak të mungesës së orgazmës? Sigurisht jo. Nëse mënyrë më të këndshme dhe të përballueshme për të zgjidhur problemin - intim vaj stimuluese «Exta-Z».


Duke pasur parasysh se provat klinike kanë provuar efektivitetin e saj edhe në rastet kur gruaja nuk e kishte përjetuar një orgazmë, pastaj situatës seksoyl tuaj nga "Rosparfyum" patjetër të ndihmojë.

Para se natën e dashurisë «Exta-Z» duhet të zbatohet për zonat e ndjeshme zonat intime, dhe rezultati nuk është i ngadalshëm në vijnë. Për më tepër, në rastin e përdorimit të rezultatit të naftës nuk do të varet nga orgazmë clitoral ose vaginale ju mendoni. Gjëja kryesore - vendet e drejtë dhe u përhap gjatë seksit për të inkurajuar ata. Nëse vaginë dhe ajo do të jetë në fushën e stimulimit, klitoris mund të ndërveprojnë me veten e tyre ose t'ia besojë këtë partner të përgjegjshëm të biznesit.

Bounce nuk është parë.

Formula patentuar i naftës do të ju ndihmojë jo vetëm të arrijë orgazmë, dhe të përjetojnë gamën e emocioneve që ju nuk e kanë përjetuar më parë. Intensiteti, kohëzgjatja dhe shkëlqim ndjenjat - e gjithë kjo do t'ju japë një «Exta-Z».
Dhe kur, për herë të parë pas aplikimit të saj, ju i rraskapitur, hedhin pillows me siguri do të mendojnë: "Kjo është shumë më mirë se ai i mëparshmi! Dhe si kam jetuar pa të parë?! ". Përgjigje për pyetjen tuaj pashprehur me zë të lartë mund të jetë vetëm një. Para se të jetojnë mirë dhe të jetojnë mirë tani! «Exta-Z» do t'ju ndihmojë të bëni jetë të përsosur seksuale, dhe çdo gjë tjetër duhet të shtohet!