Ajo që ne dimë për ëndrrat profetike


 • Ëndrrat profetike sot
 • Këto ëndrra profetike
 • Binjakët

 • Koncepti i ëndrrave profetike shumë të vjetra. Edhe në kohët e lashta images çuditshëm janë të dukshme në një ëndërr, ngacmuar imagjinatën e njerëzve. Në të vërtetë, si për të shpjeguar atë? Njeriu kaloi natën në shtratin e tij, në mëngjes, zgjohen, thotë se ai sapo shkoi në pyll, e cila dikur endeshin njerëzit e fisit të tij, ai foli nga të afërmit e të vdekurit dhe gjuajtur me ta për të shpendëve të papara dhe kafshëve. Besimi në njerëzit mbinatyrshme - frymëve që banojnë botën përreth, shpirtin, përhumbur jashtë trupit gjatë gjumit të një pronari - ishte pika duke filluar në shpjegimin e ëndrrave.

  Dreams, të cilat dyshohet se përçart fle shpirti ndodh me shpirtrat e të vdekurve, shpirtrat e bimëve dhe kafshëve janë konsideruar çelësi me misteret e së ardhmes që lejon për të ditur paraprakisht vullnetin e perëndive. Në ëndrrat u përpjekur të mendoj nëse një plan i suksesshëm gjueti kur për të filluar një luftë me një fisi armiqësor dhe kanë pasur një vend të dobishme zgjedhur për banim.


  Ëndrrat profetike sot

  Siç kemi investuar në këtë koncept - një ëndërr profetike? Sipas besimit popullor - kjo është ajo që e pret njeriun në të ardhmen, çfarë është jeta e saj, fat - është e sigurtë se do të ndodhë në shkaqet mbizotëruese inerci dhe rrethanave. Një ëndërr në këtë rast është një lloj i shikojnë një situatë që nuk ka ndodhur.


  Një vizion i tillë në një ëndërr të parandaluar daljen e tij në nevojën për të qenë gati për ta.

  Nga ana tjetër, në qoftë se ju nuk e konsiderojnë jetën si një program të caktuar, atëherë ky lloj i ëndrrave "transmetimet" afrimin e disa veprime, por lejon një rregullim në drejtimin e duhur, por nuk përjashton ata nga dështimi i plotë, vsetsiloho fatin e dorëzimit.

  Një mënyrë ose në një tjetër, por ne ëndrrat absolutisht profetike janë ato ëndrra që materializohet në kohën e mëvonshme. Më të përshtatshme për ta dhe ndoshta është e vetmja profetike ato fenomene që njeriu i parë në të një gjendje të gjumit, dhe se ndeshje njëri-tjetrin në realitet.

  Jo të gjitha imazhet dhe simbolizmi. Kjo është ajo që ai pa në ëndërr, për shembull, duke marrë kështjellën dhe realitet ishte marrë kështjellën. Por në çdo rast jo një ëndërr profetike, në qoftë se ju pa një pëllumb duke fluturuar përmes Dream është transferuar si "për blerjen e suksesshëm" programuar në atë mënyrë për të blerë, dhe më vonë e bëri atë një realitet. Ajo merr një qasje shumë të kujdesshme që të shkojë edhe në rastin ku ka uniformitet parë dhe ngjarjet.

  Siç e dimë, gjumi është i bazuar në peshën e kundërt çdo objekte të tjera, ndjenjat, burimet e acarim. Në disa raste, truri ynë, tretjen një sanduiç, i paaftë për të parë se çfarë qëndron përpara nesh, çfarë na duhet është diçka që mund të ndodhë?


  Këto ëndrra profetike

  Në fakt, ëndrrat profetike - Fati i popullit të zgjedhur të dalluara për nga një cilësi e përbashkët - kthimi i plotë për punën e tyre. Kur të gjithë jetën e tij tërësisht të përkushtuar për një rast të trurit prodhon aktivitete të aftësive të caktuara në një fushë të caktuar, sipas mendimit ka një lloj makthi në kuptimin më të mirë të fjalës. Për pjesën tjetër poetit të ditës, i cili u zhvillua, truri i inercisë është një formë logjike, rimues është (Pushkin); Kompozitori - duke i dhënë melodi (Schumann); artist - krijimin shkëlqimin e foto (Raphael). Kjo është e faktet e vërtetë, të gjithë këta njerëz (vetëm një pjesë e vogël!) Veprat e tij kanë "parë" në ëndërr dhe i zgjuar, zhvendosur në letër.

  Merrni rastin e tabelës famshme periodik të elementeve kimike! Shkencëtarët kanë punuar kohë të gjatë në klasifikimin e elementeve, por nuk mund të vijë më në fund për të krijuar një sistem koherent, por pa marrëdhëniet në mes tyre. Një ditë pas menduar shumë ai ishte duke fjetur në zyrën e tij. Zgjohen ishte e mbuluar admirimin e asaj që ai e pa në ëndërr, dhe menjëherë filloi të pikturoj ëndrrat e tyre në letër. Tabela është ndërtuar.

  Rasti i kimisti ka treguar se prania e ditës së përhershme të mbetur që nuk është e holluar me probleme të jetës logjikisht ndërtuar Video foto me pjesën tjetër të ditës kaloi atë nga dita në ditë, e cila u ndoq elementet kimike dhe të dhëna për ta, disi të përcaktuar kërkesat e skemës - të gjitha në një ditë i dha rezultatet e tyre.

  Ndoshta një shtet i gëzueshëm i lodhjes ishte një pengesë, të jashtmit diçka abstraksion. Në të njëjtën gjendje të relaksuar kur pengesat janë hequr, hulumtim trurit botuar përfundim logjik. Truri ka punuar si një psikoanalistit universale!

  Binjakët

  Ëndrrat profetike të një lloji ideal të në asnjë mënyrë nuk duhet të ngatërrohet me homologët e tyre. Nga ato raste që nuk prodhojnë asgjë të re, por vetëm rezultatin e një mani të sëmurë. Dreaming tregon një dëshirë e cila kishte disa gjatësinë e kohës, por kjo nuk është e re në vetvete, por thjesht një përsëritje e ekzistuese.

  Nicholas D. ndjerë gjatë në zhgënjimin e tij seksuale që pidstibalasya fantazite e vazhdueshme të këtij lloji.

  Ëndrrat parë të skenave të seksit me një grua të veçantë të nesërmen i dha shtysë për veprime të caktuara përfundoi dëshirueshme (p.sh., shihet në ëndërr) rezultate.

  Në këtë rast, makthi nga dita në ditë dhe u vendosën në kujtesën e çdo përsëritje ishte siguruar, në rritje, dhe më e rëndësishmja, më shumë u dallua në mesin e depozitave të tjera në kujtesë, siç ishte formë e dhimbshme. Dhe në një moment çuar në këtë ëndërr.
  Truri është liruar nga shtresat e tjera të kujtesës; ndoshta ata ishin, por nuk janë shprehur aq qartë dhe luajti vetëm një rol të vogël. Foto ndërtuar logjikisht nuk ishte më shumë se një psikoanalizës bazë, duke vazhduar një fenomen të gjata kohore.

  Ëndrra profetike!

  Ëndërr profetike - një psikoanalizës, i bërë me ndërlidhshmërisë ëndërr të gjatë të vazhdueshme, gjëra të përsëritura, fenomene apo edhe gjëra të jokoherente, fenomeneve, por me inerci e mendimit njerëzor nga disa një sekuencë logjike. Ekskluziviteti i bën disa njerëz ëndërrojnë për të përfaqësuar çdo ëndërr të tillë profetike. Por, pse të presim për mbrëmje dhe upovaty gjumë për të parë në të ardhmen, në qoftë se të gjithë ju mund të bëni gjatë ditës, duke analizuar dhe parashikuar jetën e tyre? Ëndrra profetike ndodh në njerëzit është shumë e rrallë, dhe mijëra të ëndrrave. Panevojshme për të hedhur qëllimisht gjilpërën në kashtë, dhe pastaj të shohim për atë atje në qoftë se ajo është më e lehtë për të parë se pa tog?

  E ardhmja është më e lehtë të marrin në konsideratë duke analizuar të kaluarën dhe të pranishëm, por jo ëndrrat.

  Informacione nga artikullin "ëndrrat Profetike"