Martesa e një martese të dashurisë dhe krahasim forcën


 • Rreziqet e duan martesën
 • Rreziqet martesën e komoditet
 • Çfarë martesë të fortë

 • Ka shumë motivet pse njerëzit martohen. Por të gjitha këto arsye mund të ndahen në dy grupe: normën dhe dashuri. Si te zgjidhni motivin e duhur, se si të njohin premtime të rreme që i shtyjnë njerëzit në bashkim të nxituar dhe si të jetojnë jetën në një martesë të lumtur - vetëm për të dhënë përgjigjet e sakta për këto pyetje do të ndërmarrë ndonjë psikolog. Në fund të fundit, ne jemi të gjithë të ndryshëm, secili nga ne do të jenë të rëndësishme në të gjithë të ndryshëm këshilla. Por kujdes dhe të zbulojë disa modele të profesionistëve të marrëdhënieve martesore dështuar.


  Rreziqet e duan martesën

  Siç thonë psikologët, për të dashur martesën kanë tendencë për të hapur dhe njerëzit emocionale që përdoren për të jetuar ndjenjat.

  Kjo nuk do të thotë se ata nuk mendojnë dhe nuk e analizojnë marrëdhëniet e vetëm për ta është shumë më e rëndësishme komponent emocional.

  Kjo është Bashkimi kryesor rrezik, njerëzit ndryshojnë, dhe kjo ndodh në shkallë të ndryshme, dhe përfundimisht në nivelin e ndjenjave dhe emocioneve një person është thjesht jointeresant. Çfarë duhet të bëni? Shkroi një shkrimtar i famshëm Frederick Begbeder dashuri jeton tre vjet.

  Për njerëzit që ishin martuar për dashuri, është e rëndësishme për të mbajtur një kontakte të vazhdueshme emocionale me njëri tij të zgjedhur, ndërsa herë pas here bën një marrëdhënie një "nuancë" pak. Të sigurojë që ndryshon qëndrim të dashur dhe të përpiqemi për të mbajtur me të, dhe të ndajnë përvojat e tyre, sidomos ato që ndodhin për herë të parë dhe plotësisht të kuptoj - është kushti kryesor për martesë të suksesshme të dashurisë.
  Megjithatë, shpesh njerëzit, veçanërisht të rinjtë, dashuria ngatërrohet me dëshirën seksuale. Për fat të keq, vetëm seks për bashkim të fortë nuk është e mjaftueshme. Parë, të dytë, të tretën herë lovemaking shqetësim, dhe pastaj kur furi hormonal kalon, duket se asgjë, në fakt, njerëzve dhe nuk lidhet.

  Pra, të argëtohen. Për një moment, imagjinoni se një të dashur me ju seksi. Pyesni veten, a do të kishte qenë interesante të atij të flasim e saj /, do ju tregoj atij sekretet e tyre, do të kuptojnë atë / saj dhe e realizuar (a) do të do ai / ajo. Dhe atëherë bëhet e qartë se ajo është si ju pëlqen: organ apo person.

  Kjo ndodh gjithashtu se martesa për dashuri "luajti" për ata që kanë një përfaqësim shumë të ngushtë.

  Sidomos ky mëkat vajzat e reja që nuk kanë përvojë në trajtimin me burrat. Shpikur imazhin e shohin realitetin pas saj, dhe kur ajo vjen në vete, ai e thyen të gjitha vajzat ëndërrojnë një bashkim të lumtur.

  Rreziqet martesën e komoditet

  Martesa e komoditet - kjo është jo vetëm sindikatat hyrë në për të holla. Kjo është një martesë, luajtur pas analizës dhe reflektimit, kur shtyn poshtë rresht nuk është zemra dhe mendje.

  Siç thonë psikologët, këto kompani kanë tendencë për të ose njerëzit që janë të lodhur për të shikoni për martohem përsosur dhe të gatshëm për të marrë që të paktën të kënaqur, ose ata të cilët nuk e kanë zhvilluar në marrëdhënie të fëmijërisë me nënën e saj apo prind i cili e pa tragjedinë e familjes.

  Zgjedhja e personit nga i cili ata kishin emocionalisht e varur, si në qoftë se ata janë të siguruar kundër dhimbjeve të mundshme. Si mund të ju bëjë më të më bëjë të keq në qoftë se ju ende nuk do të thotë asgjë?

  Nëse martesa e një njeriu - vetëm një llogaritje, dhe për një tjetër - një ndjenjë, diçka rreth tyre ju do të dëgjoni një thënie e famshme: ". Një i pëlqen tjetër lejon veten për dashuri"
  Rreziku i një unioni të tillë që ai, në fakt, është i bazuar në vullnetin dhe mendjen e një prej partnerëve. Nëse mendja thotë se mungesa e kohës për të përfunduar, përndryshe nuk ka mbetur por që të binden asgjë. Prandaj, ai që e do duhet të jetë në gjendje të zgjohen më të kravatë të dashur.  Nëse të dy njerëzit me vetëdije të hyrë në një martesë të lehtësi, rreziku qëndron kryesisht në ... dashuri! Nëse ai kap me dikë bashkëshortin ai llogarit se martesa nuk është fitimprurës, atëherë të parandaluar largimin e tij të preferuar do të ishte praktikisht e pamundur. Prandaj, edhe në qoftë se dy të hyjë në një martesë të lehtësi, të bëjë asgjë për të sjellë atij ndjenjat dhe emocionet. Si aleancat jetës përfundoi me mendjen, i cili pastaj erdhi dashuria dhe dashuri janë më të qëndrueshme.


  Çfarë martesë të fortë

  Pra, si ju vendosni për veten tuaj. Forca dhe ato të martesave të tjera dhe disa vjet më vonë për të njëjtën. E gjitha varet se si ju do të ndërtojë marrëdhënie.

  Sepse marrëdhënie - nuk është një pullë në pasaportë, e vënë në zyrën e gjendjes civile, dhe jo i pandryshueshëm dhënë, kjo është diçka që ju duhet për të punuar çdo ditë.

  Pra gjejnë një terren të mesme në mes të zemrës dhe mendjes - dhe të jenë të lumtur!

  Informacion nga artikullin "Nga llogaritje apo dashuri:? Se martesa më të fortë".