Dëmtimi seksi anal


 • Çarje rektumit
 • Shtatzënia e paplanifikuar
 • Rënie e rektumit
 • Mosmbajtjeje fekal


 • Seksi anal në vetvete nuk është diçka unike dëmshme ose të rrezikshme, pasi ajo nuk është e dobishme dhe të rekomanduara. Në fund të fundit, natyra nuk ka caktuar një anusit për ndonjë gjë tjetër se duke u shpëtoj e ushqimit të përpunimit të ushqimit.

  Por mendoj se natyra është e diskutueshme. Çfarë është i mbushur me mësime në seks anal?


  Çarje rektumit


  Çarje rektumit - një rezultat shumë të përbashkët të mësimeve në seks anal. Ato ndodhin për shkak të shkeljes bruto të disa seksit themelore gabimisht anal. Kur fissures anal Mukoza zorrës së trashë është prishur.

  Njeriu në këtë mënyrë ndjen dhimbje, sidomos gjatë lëvizjeve të zorrëve. Nëse koha nuk fillon trajtimin dhe vazhdojnë të praktikojnë seks anal, të çara mund të zgjerohet dhe të bëhet porta e hapur për të depërtojnë në trupin e baktereve. Bakteret mund të shkaktojë inflamacion i indeve të anusit dhe rektumit dhe shkakun e hemorroide.


  Shtatzënia e paplanifikuar

  Seksi anal është praktikuar shpesh në mesin e çifteve që duan të shmangin konceptim, me seks të mirë pa prezervativ. Megjithatë, seksi anal nuk është një garanci absolute e parandalimit, që nga spermë mund të hyjë në vaginë përmes perineum.  Rënie e rektumit

  Kur rektal rënie të ulët pjesë, e cila është vetëm mbi anus shtrirë dhe bie jashtë kanalit anal. Rrjedhjen e gjakut duke përkeqësuar personi ndjen siklet të vazhdueshme ose dhimbje gjatë lëvizjeve të zorrëve. Nëse do të lënë pas dore simptomat dhe të kandidojë sëmundje, ajo mund të çojë në nekroza e indeve.


  Mosmbajtjeje fekal

  Siç u përmend, natyra nuk është dhënë për manipulimin e anusit, të cilat janë të prodhuara gjatë seksit anal. Muskul unazor mund të tendoset dhe të pushojë për të mbajtur stol dhe muskujt e tendosur mund të kërkojë ndërhyrje kirurgjikale.

  Unë pyes veten në qoftë se ne të sjellë argumente kundër seksit anal?

  Nëse të gjithë e më lart nuk ju bindin për undesirability e një metode të tillë për të diversifikuar jetën seksuale, prisni për artikullin e ardhshëm në këtë temë. Këtu ne ju tregojnë se çfarë masa të sigurisë ju mund të marrë për të zvogëluar dëmin potencial që të angazhohen në seks anal.