Pse jemi duke ndryshuar


 • Arsyet për tradhti

 • Tradhti - një fenomen amazing. Nga njëra anë, tradhti shumë
  e zakonshme, dhe disa prej nesh kanë ardhur të gjithë në jetën time ky fenomen
  jo vetëm një herë, në anën tjetër - sa herë që ju të ndjeheni më i fortë
  dhimbje, ju ndjeni sikur bota shpërbëhet në të vogla
  pjesë dhe nuk ka asnjë mënyrë që çdo zam dhe për të përshtatur.

  Në një gjendje të tillë të konfuzionit të fortë mendore dhe dhimbje njeriu
  mund të fillojnë të zbatojnë veprime të diskutueshme, hakmarrje, përpiquni
  qartësuar marrëdhënien, të kuptojnë situatën. Kjo është më shumë se
  Natyrisht, ne të gjithë duan të shpejt të hequr qafe dhimbje,
  vendoset se si të jetojnë. Dhe shpesh, ky vendim

  është një pushim. Megjithatë, psikologët nuk këshilloj vetëm
  të bëjë ndonjë lëvizje të papritur e pasion. Duhet të kalojnë
  shumë kohë deri në pikën ku njerëzit mund
  qetë dhe të arsyeshme për të vendosur se si të bëhet kjo.

  Nga kjo situatë të vështirë mund të jetë mjaft shumë, dhe hendeku
  marrëdhënie - jo vetëm një. Për të kuptuar se çfarë ka ndodhur dhe
  vendim të drejtë, është e nevojshme para së gjithash veten sjellë
  gjendje e paqes e mendjes, e cila natyrisht nuk është e lehtë. Ndihmë
  janë biseda të aftë me një psikolog, udhëtime, punë, sport.
  Duke pasur ekuilibër të brendshëm, ju mund të provoni një i matur dhe i matur
  shikoni në situatën.


  Ka arsye të ndryshme tradhti. Mundohuni të
  listojnë disa prej tyre.


  Arsyet për tradhti

  Tradhti si një sinjal dashuri zhdukur. Sigurisht, në këtë rast,
  nevojë për të sqaruar marrëdhënien e tyre me një partner dhe për të fituar
  Guximi i qetë për të dal nga kjo marrëdhënie. Në fund, ndoshta
  partneri juaj thjesht nuk e kanë frymën të treguar të vërtetën, por për të fajësuar
  ajo mund të jetë vetëm për të, jo për shkak të mungesës së dashurisë.

  Tradhti si një sinjal probleme në marrëdhënie. Problemi në marrëdhënie - nuk është sinonim me se dashuria ka shkuar. Përkundrazi, në të kundërtën, kjo tradhti
  sugjeron se partner i tillë një mënyrë e thjeshtë dëshiron problemin
  dashuri dhe vendosin të kthehen. Për shembull, nëse një njeri e ndjen se gruaja e tij

  lëvizur larg nga ai, ai mund të fillojë shpejt në vablennya
  sekretar. Por baza e kësaj makinë - nuk ka dashuri për sekretarin, dhe
  përpjekje kompensues për të përballuar me ndjenjat e tyre të frustrimit. Kjo është,
  në vend se të kërkoni personin e tij, gruan pa ndjenja
  korrigjon situatën me tradhëti. Prandaj, psikologët shpesh
  të themi se cheating nganjëherë mund të jetë një marrëdhënie stabilizator.
  Shpesh njerëzit që kanë qenë përmes tradhtisë, pastaj përmend atë si
  për një mësim që i mësonte për të trajtuar një partner
  me kujdes, me mirëkuptim të madh, dhembshuri, mësoi të jetë më shumë
  tolerant, bujar, që ndihmon.

  Tradhti si një sinjal që një person ka disa probleme të brendshme.


  Këto probleme mund të vendosen. Për shembull, pamundësia
  Marrëdhënie njerëzore serioze. Shumë shpesh, një herë një njeri
  mendon se marrëdhënia me partnerin duke lëvizur në një krejtësisht të ndryshme
  nivel, frika i brendshëm e shtyn atë të shkelë kurorën. Njeriu vetë me
  vuan. Në fund të fundit, një pjesë e saj do një marrëdhënie serioze (në
  Përndryshe, ai gjithmonë ka mbetur në nivelin e sipërfaqes
  Marrëdhëniet) dhe disa shumë të frikësuar dhe shtyn një njeri me thellësi.

  Një tjetër problem i brendshëm mund të jetë mungesa e besimit. Shumë
  shpesh nga një numër i madh i njerëzve rritet marrëdhënie seksuale
  vetë-respekt të tyre, besimi dhe provuar botës se ai ose supercholovik

  superwoman ai fitues dhe fitues i shpirtrave dhe trupave. Por si
  modesti - një problem shumë i thellë i brendshëm që
  nuk mund të zgjidhen në mënyrë të tillë homegrown këtu, njeri
  mbetet me pasigurinë e tij dhe pakënaqësi.


  Një tjetër problem mund të jenë të llojeve të ndryshme të stereotipeve, pas
  e cila është gjithashtu një manifestim i vetë-dyshim. Për shembull,
  stereotipi i zakonshëm se një burrë i vërtetë duhet medoemos të ketë
  jo vetëm gruaja e tij, por edhe mësuese e tij. Ose, për shembull, shpesh thonë se besnikëria në një partner është një varësi në të, kështu që njeriu deri me mënyrat për të shmangur atë.  Ka arsye të tjera, por në çdo rast, jo të gjitha këto
  situata do të përgjigjet në mënyrë të arsyeshme këputje e plotë. Pas të gjitha, në qoftë se
  Personi në rast të tradhtisë lëvizin problemet e saj të brendshme, atëherë
  siç duhet kualifikuar dhe zgjidhja e problemeve (p.sh.,
  duke përdorur një psikolog) nuk mund vetëm të kthehet marrëdhënien e vjetër,
  por për të bërë marrëdhënie më të thellë dhe të sinqertë, pakomplikuar
  ndonjë vështirësi psikologjike. Sigurisht, nëse ata
  rrugë.

  Ndoshta një partner i dashur, të përballur me faktin e tradhtisë në vend
  Për të vuajnë nga emocionet negative, pakënaqësi dhe vetë-keqardhje,
  duhet të përpiqemi të shohim në situatën ndryshe?

  Shih, për shembull,
  në këtë situatë, duke vuajtur dy. Për të parë se jeta është më e komplikuar se ne shpesh
  imagjinoni, se kuptojnë se rezultati është gjithmonë
  ndonjë arsye që ne mund të jetë i panjohur ose ne
  gabimisht e interpretojnë. Kujtojnë se mashtrimin - kjo është vetëm një sinjal,
  por në qoftë se kuptohet siç duhet, është e mundur jo vetëm për të shkatërruar, por
  update, të përmirësuar marrëdhëniet. Tradhti mund të jetë aq e vonë, si dhe
  filluar, dhe të vendosin se si do të përfundojë, ne kemi për të.

  Informacion nga artikullin "Psikologji e tradhtisë."