Shëndeti burra


 • Çfarë ju duhet të i kushtoj vëmendje
 • Për të minimizuar efektet e

 • Besohet se shëndeti i burrave - një andrology thjesht Urological apo problem, dhe pyetja e vërtetë është shumë më e gjerë.


  Testosterone - këtu është hormon që e bën një njeri një njeri. Testosterone është një organ mashkull vepron në organet gjenitale, predstatel-ing gjëndër, fshikëzat seminale, epididymis, penisit, aktivizon metabolizmin e yndyrave, proteinave, kolesterolit, dhe elemente të tjera gjurmë rregullon as-posure spermatogjenezes, stimulon shprehje seksuale dhe proceset e tjera. Testosterone kryesisht ndikon në formimin dhe aktivizimin e dëshirës seksuale, zgjimit seksual dhe intensitet orgazmë.

  Me moshën, duke filluar nga 30 vjet, testosterone mashkull fillon të bjerë. Kjo është kur problemet fillojnë me shëndetin e burrave, janë jo aq lehtësisht dhënë stometrovku, muskujt nuk duan të rriten, pavarësisht nga të gjitha përpjekjet në palestër, por në mënyrë aktive në rritje barkun dhe rrudhave. Mangësi Testosterone prek pothuajse të gjitha organet dhe sistemet e trupit. Ky hormon nuk është për asgjë quajtur "hormon lumturi" në meshkujt - mungesa e saj ndikon jo vetëm fizik por edhe gjendja mendore e njeriut - bie humor, depresioni dhe konfiskimet fillojnë pesimizëm pamotivuar.


  Çfarë ndodh: pakësuar gradualisht aftësinë për të mendimit dhe të kritikës intelektuale, ul performancën, durim fizik, ul aktivitetin seksual.

  Shumica e njerëzve fillojnë të njoftimit simptomat e abuzimit seksual - mosfunksionim ngrerë. Por shumica e njerëzve mendoj se është një manifestim i dobësisë së njeriut, ose një opsion plakjes ndryshime. Në fakt, mosfunksionim ngrerë është vetëm maja e ajsbergut. Iceberg quajtur patologjinë vaskulare, problemi është në shkelje të mureve të enëve jo vetëm penis, por edhe e tërë organizmit. Ndryshime të mëdha ndodhin në këto sisteme dhe organet: kardiovaskulare, urogjenital, qendror nervor dhe musculoskeletal dhe të lëkurës në.

  Manifestimet e sëmundjeve koronare të zemrës sugjeron se kjo është faza fillestare e qarkullimit shkelje enëve të gjakut, si në organet pelvike dhe sistemit kardiovaskular dhe anijeve të tjera vitale. Për fat të keq, mjekët trajtuar pacientët janë në gjendje të keqe.


  Çfarë ju duhet të i kushtoj vëmendje

  Simptomat: djersitje e tepruar, palpitations, cardialgia, lodhje, zhvlerësimi kujtesës, ulur produktivitetin krijuese, çrregullim të gjumit, humbje e flokëve, rrudhat, ulur në masë të muskujve dhe indeve dhjamor rritje kontrast, rënie në aktivitetin seksual.

  Është e rëndësishme për të ndaluar menjëherë rënien në testosterone hormon, duke ngadalësuar lezione progresive vaskulare.

  Për të minimizuar efektet e

  Koha për të kthehet për të mjekëve, duke përfshirë parandaluese dhe komente. Para së gjithash, një urolog dhe andrologist, kardiolog.

  Ju duhet të i kushtoj vëmendje në shfaqjen e dyspnea në tendosje, squeezing dhimbje, përçarje e zemrës. Nëse është e nevojshme, kryen një ekzaminim të plotë, duke përfshirë Analiza e gjakut, ose rose-këmbimit (kolesterol, lipoproteina, etj), pas 40 vjetësh, rekomandohet një herë në vit për të testohen për të studiuar prostatës specifike antigjenin - një shënues të kancerit të prostatës.

  Merrni këshilla urologjisë, Andrology dhe nënshtrohen një diagnozë të plotë të trupit (brenda 2-3 orëve), meshkujt janë në:


  m. Voykovskaya Rruga. Kozmonauti Volkov, 02/09, 225-34-00, 225-50-80
  m. Voykovskaya Rruga. Clara Zetkin, 33/28, 518-94-74, 777-48-49
  m. Belarusian rr. Forest, Building 57, str.1 648-60-52, 8-499-973-13-30

  Diskutoni komuniteteve:

 • Çrregullime seksuale në meshkuj
 • Adenoma e prostatës
 • Sëmundjet inflamatore të organeve gjenitale mashkullore
 • Kanceri i prostatës