Man-virgjër


 • Në pafajësinë e burrave
 • Një virgjëreshë tipik
 • Vendosur romantike paprekur
 • Virgjëresha me përvojë

 • Në pafajësinë e burrave

  Sot është një gjë e tillë si një "virgjëri" nuk është përcaktuar. Pas zbatimit të disa formave alternative të seksualitetit është e vështirë të thuhet kush është më me përvojë në seks: njeri sapo ra në kontakt me një grua (si natyra qëllim), ose gjoja i virgjër, e dinin të gjithë "jo miqve" tërheqjen llojin e tensionit seksual. Si të duhet të komunikojë me një virgjëreshë?

  Gratë pafajësisë - një koncept klasike. Ajo mund të bëjë britmën me emocion. Njeri i pafajësisë, edhe ligjërata për seksin për brezin e ri, mjekët nuk i kushtoj vëmendje të mjaftueshme, shpesh të kufizuara për këshilla në lidhje me kontracepsionin.

  Në Holandë ka një shkollë e pleqsh privuar njerëzit e pafajësisë. Së pari, "mësimet" virgjëreshë mësuar për të formuar trupin e tij lakuriq, pastaj trupin e një gruaje.

  Vetëm kur njerëzit mund të qetë të mendojë bukurinë e një partner të bukur, dhe të gëzojnë pa neveri reflektimin e vet në pasqyrë, le atë në krevat lady "cool", të cilin ai e humb "mungesën" e tij.

  Pse njerëzit "problematike" me integritet dhe të bëjnë më pa dhimbje futeni në botën e kënaqësisë?


  Një virgjëreshë tipik

  Ai konsiderohet atyre të ushtrojnë për shkak të moshës së tyre. Kjo është zakonisht djemtë 15-18 vjet të cilët duan të heqin qafe e mbushur në buzë defekt për të të jetë në gjendje të ndjehen si një i rritur.


  Kjo është lloj i pengesë e vetme që ndan djemtë dje dhe nesër njeri i vërtetë.

  Me kështu që nuk ka nevojë për të menduar në lidhje me qasjen e saktë - ju nuk keni kohë për t'u çlodhur dhe të rregulluar në mënyrë korrekte - si me maximalism djalin e tij të pacipë vetë do t'ju provokoj, edhe në qoftë se disi dyluftimi në ajër. Vetëm rregull ... nuk do të ndërhyjë. Por të përpiqet të bëjë fakti i humbjes së pafajësisë nuk qëndrojnë për të vetëm faktin se ai ishte mësimet e para reale të dashurisë.


  Vendosur romantike paprekur

  Njerëz të tillë nuk e konsiderojnë këtë "mangësi" vesin, në vend - dinjitetin.
  Ashtu si shumica e vajzave, ata duan të për herë të parë ajo ishte në fletët e mëndafshit në tensionet e muzikës klasike.

  Nëse ju - shumë e veçantë dhe është i dedikuar për të gjitha misteret e të ardhmen e natës, vetëm të gëzojnë atmosferë që ju bën njeriun. Mundohuni për të kontrolluar pasionin tuaj dhe dëshirën - ishte nata e tij dhe ai do të të bëj vete mësime të dobishme.


  Virgjëresha me përvojë

  Për arsye të ndryshme lënë kështu ai gjithnjë e më shumë i mbyllur në vetvete. Nëse arsimit, qoftë izolimi natyrore, pamja e shëmtuar, prioritete të tjera në jetë - që nuk do të dëmtojë këtë djalë të madh për t'u bërë një njeri i plotë, është bërë një kompleks i madh.

  Para se të shpjeguar, le të vetëm të tregojë se njeriu gjitha kënaqësitë e jetës seksit, ju keni nevojë për një herë dhe për të gjithë shpëtoj atë nga frika dhe prishin etiketën humbës.

  Gjëja kryesore për të kuptuar se ju absolutisht nuk e kujdesit pse ai ende e paprekur. Ju tani jeni së bashku, dhe ajo më në fund do të ndodhë. Çdo gjë ka kohën e vet dhe ka ardhur koha e tij më vonë.

  Informacion nga artikullin "Men pafajësisë"