Burra me mjekër nuk është i përshtatshëm për jetën familjareShumë njerëz të cilët janë duke u përpjekur për të duken më të vjetër, më i madh dhe më tërheqëse për seksin e kundërt, mjekër lirua. Dhe, sipas një mustaqe sondazh dhe mjekrën të vërtetë të tërhequr gratë. Por ... vetëm çështje rrufeshëm. Gratë që janë të përkushtuar për marrëdhënie serioze afatgjate, vuri në dukje se bimësinë në fytyrë, ndërsa burri i saj shton fuqinë për të shkaktuar një ndjenjë të sigurisë dhe të besimit atë dëshirë jetën e saj.

Shumë më interesante foto del në gjithçka që ka të bëjë me erë. Për dekada me radhë, ne përpiqemi për të kuptuar efektet e feromoneve në të seksit të kundërt. Disa studime sugjerojnë se këto kimikate të informojë partnerët e mundshëm në lidhje me gjendjen e sistemit tonë imunitar.

Duket se këto shënuesit kimike mbajnë informacion për të gjeneve të veçanta në ADN. Gjenet e kompleksit të madh histocompatibility (MHC) të kryejë funksione të lidhura me përgjigje imune. Variacione të setin e gjen, dhe shumica e grave janë të tërhequr nga aroma e njeriut natyror, e cila është kapur tjetër sesa grupin e vet të gjenet MHC. Kombinimet më të ngjashme të MHC në një palë të veçantë të njeriut - gruas, aq më pak kjo grua tani do të tërheqë njerëzit.

Por kjo nuk është e gjitha. Edhe nëse set i gjeneve në burrat dhe gratë MHC janë mjaft të ndryshme, por era është organ shumë i fortë mashkull, reagimi do të jetë femra shumë negative.


Pra, njeriu i dashur, nuk do të përpiqet për të tërhequr një grua furnizim një muaj e feromoneve të preferuar t-shirt. Efekti do të protivpolozhnym.