Burri, gruaja dhe grua bukuroshe


 • Dashuria Triangle dhe shkaqet e saj
 • Si për të prerë këtë nyjë

 • Dashuria Triangle dhe shkaqet e saj
  Biokimistë besoj se dashuria është gjë tjetër veçse një proces kimik.
  Nëse e doni trupi i njeriut prodhon substanca të veçanta -
  duke qëndruar jashtë në gjak, ato rezultojnë në dashuri me ekstazë. Kur unë dua
  tjetër - Jeta është e bukur, bojë të ndritshme, unë dua të këndoj - me pak fjalë,
  dashuri. Por kur një të dashur është e humbur - ndalesat e trupit
  prodhojnë "drogë" dhe ne të bëhet i pikëlluar dhe të zymtë. Nëse
  marrë biokimistë view, dashurinë e dy njerëzve - është joreale.

  Sipas psikologëve - dashuria e dy - normal
  fenomen dhe mjaft shpesh rasti.

  Ata besojnë se kjo dashuri është e ndryshme
  (Dy njerëz të preferuar - si dy gjysma të një imazh), por mund të jetë
  po aq i fortë dhe i pasionuar.

  Cilat janë shkaqet e një trekëndësh dashurie:

 • Mjeshtre e imponuar nga shteti. Rrënjosur në nënndërgjegjeshëm tonë
  Aziatik, ku numri i grave të një njeri - një masë e suksesit të saj.
 • Nga mungesa e zhvillimit dhe edukimit. Fillon të duket se gruaja e tij "është i papërsosur tjetër për mua."
 • Dashuria. Dashuria si një sëmundje - ajo vjen dhe e pyet nëse doni atë.
 • Sex. Ka arsye të ndryshme kalbur tren në mes bashkëshortëve të zbatuar fantazite e tyre erotike.
 • Aksident gjatë. • Si për të prerë këtë nyjë


  Gratë të mësojnë për njeriun tuaj lover oburevayut ndjenjat ndryshme: zemërim,
  hakmarrje dhe një sens i madh i krenarisë prekur. A nuk nxitojnë për të derdh gjithë
  këto ndjenja për kokën e burrit tuaj.

  Mos harroni shëmbëlltyrën e gjykimit të Salomonit, kur ai urdhëroi prerë
  Fëmija, i cili pretendoi dy nënat, gjysmë dhe të japë çdo
  me gratë në gjysmë. Nëna Real tërhoq menjëherë. Kjo është
  ndjenjë të sinqertë.

  Vetëm se, të ndjehen emocione dhe ndarë ata nga vetë. Unë kam
  kërkojmë që të heqë dorë prej saj, nga ana e situatës për veten e tij.
  Për shembull, do të formësojnë shtëpi, të marrë përsipër në argëtim

  kohë dhe njeri të holla, të ndjehen si një mbretëreshë. Dhe për të njëjtën
  zakon mace Regal-së me një psherëtimë të lehtë them dashurit tim;
  ju nuk do mend çështjen e tij të vogël që ju kuptojnë rëndësinë e
  djemtë nganjëherë pobeshketuvaty. Fryt vetëm i ëmbël i ndaluar
  Marrëdhënia inventar menjëherë humb bukuri e saj.

  Dhe ndërsa ai zgjohet në deklaratën tuaj, e rrethojnë atë me dashuri,
  kujdes dhe dashuri. E pra, në qoftë se ju nuk keni forcën për veten
  për të zgjidhur këtë problem - shoh një specialist.

  Dashuria Triangle në kundërshtim me lumturi tre njerëz.
  Të jetë i sigurt për të vlerësuar për veten e tyre: duan atë ose vetëm pasion.


  Gabimi qëndron në rrënjë të shumë tragjedive personale - në konfuzion
  dashuri dhe seks. Ndonjëherë ju pyes veten se si jeta e larmishme. Pas
  Kundërshtari nuk mund të jetë vetëm një nga fëmijën tuaj, por edhe
  e kundërta. Unë do të thotë se sipas statistikave 48% e meshkujve dhe 25%
  gratë kishin marrëdhënie homoseksuale, edhe pse në të vërtetë të
  heteroseksualët.

  Informacion nga nenet "Dashuria Triangle".