Një burrë në një udhëtim pune - ndjenjë e fortë


 • Ndarja përforcon ndjenjat
 • Merrni një
 • Gëzimi i takimit

 • Le të jetë i sinqertë gjysmë eprorët tanë të dytë falë për atë që burrat tanë janë udhëtime pune. Jo ata që nuk besojnë shpikë çift e vetë, domethënë udhëtim të vërtetë për disa ditë, javë ose edhe muaj. Travel ndihmojë familjen, si ajo mund të tingëllojë e çuditshme.


  Ndarja përforcon ndjenjat

  Ju Supozoni se burri nuk është hera e parë. Crazy serenatë pasion nën dritare, mëngjesin në shtrat faza e fundit e mbetur e marrëdhënies tuaj. Glow ndjenjat ndryshuar jetën rregullisht përditshme, të lumtur, të bukur, por pa ish bukuri kur ai donte të kalojnë ditë të tëra në një përqafojnë njëri-tjetrin dhe të harrojmë për çdo gjë.

  Por tani ka fëmijë të cilët duhet të kujdesen për është e rastit dhe detyrave, dhe për asnjë arsye të dukshme për të ndryshuar mënyrën e përcaktuar nuk punon.

  Papritmas njerëz lënë. Shumë gra kanë frikë se meshkujt janë në një udhëtim pune "bosh", pasi që nuk është çudi që ata thonë se zonjat e martuara ne kemi më shumë se burrat e martuar. Por më besoni, në qoftë se njerëzit nuk do mend ju, se ai do të jetë i lirë për të konsiderojnë veten e tyre në ndonjë vend jashtë derës së shtëpisë. Nëse ai të do, atëherë udhëtimit vetëm forcojnë ndjenjat tuaja. Marrëdhënie të përkohshme divorc ofron disa tragjik.

  Mos harroni se si në fillim të romanit tuaj ose, madje edhe një ndarje e shkurtër rritur ndjenja ju të kërkuar njëri-tjetrin, kompozimin poezi dhe krahët e takimit të ri apo bisedë, harrojnë për të.


  Por pas dasmës ju gjithmonë bashkë dhe nuk ka asnjë arsye për të marr me mend ju të takohen sot apo jo, nuk ka asnjë arsye për t'u shqetësuar dhe të humbasë atë.

  Nëse e doni burrin tuaj, ajo do të takohet me misionin e saj shumë seriozisht. Kaloni preferuar kështu që ai menjëherë u sëmurë për të shkuar: Më tregoni se si ju doni atë dhe si do të presim, të jetë i butë dhe pak i trishtuar. Ju si Romeo dhe Xhulieta, rrethanat ndarë, por ju ende do të jetë së bashku. Ndarja rigjallëruar marrëdhëniet tuaja dhe për t'u dhënë atyre një erë të dytë. Filloni thirrje telefonike, e mbushur me ëmbëlsi dhe kujdes për njëri-tjetrin, janë thënë të mos ketë kënaqet fjalët dëgjimit të dashurisë.


  Merrni një

  Gjatë atyre ditëve, ndërsa burrat nuk janë përreth, ju mund të relaksoheni. Mund të merrni kohë për veten time, të ulen për një dietë të shkurtër gjarpëron në heshtje pazaret një model të ri dhe kozmetikë. Le të njerëzit të vijnë për gruan e tij të dashur, i pastër, të shohim se çfarë mund të ishte gruaja e tij e bukur, nëse ndryshimi në veshje mbrëmje platformë, të shpërndarë flokët e bukur, sytë e gazuar dhe nxjerrë në pah buzëqeshje misterioze. Le atë përsëri në zakohayetsya ju!


  Gëzimi i takimit

  Kontrolloni ardhjen e burrit të saj, edhe në qoftë se ai nuk ishte vetëm disa ditë. Jepini atij një mbrëmje të mirë që i përket vetëm për ju të dy, pryznaytesya dashuri e bukur dhe romantike.

  Rose petals shpërndara në tavolinë, poezi për dashurinë, gruan të përkushtuar, balona në formën e zemrave, të vogël dhuratë që nxjerr në pah ndjenjat tuaja, le të fillojë një fazë të re të marrëdhënieve tuaja - të ndritshme dhe marramendës.

  Provoni këtë kuptim, një ndjenjë të butësi dhe pasion, një dëshirë për të jetuar jetë të plotë, nuk e lë jashtë përsëri. Kujdesuni për marrëdhënien tuaj, duke i dhënë njeri tjetrit dhurata me ose pa, shpesh të flasin fjalë të dashurisë, të jetë i sinqertë, dhe gjithmonë në zemrat tuaja djeg zjarrin e dashurisë.

  Informacion nga artikullin "Çfarë gruaja ime nëse burri shkoi në një udhëtim biznesi?"