Llogaritja Mashkull martuar


 • Gruaja-bukuri si një atribut i meshkujve përfaqësuese
 • Gratë, amvise janë kthyer në modë
 • Mom mrekullueshëm
 • nuk kar'yerystky shqetësojnë
 • Mirëpritur kompromis

 • Gruaja-bukuri si një atribut i meshkujve përfaqësuese
  Burrat kritikuar pa pushim gratë që ata nuk kanë nevojë për ata, njerëzit, dhe e mjeteve monetare dhe bankare llogaritë e tyre, apartamente dhe shtëpi, makina dhe jahte. "Gratë martohen llogaritje" - thonë burrat. "Ndërsa në qoftë se njerëzit nuk kanë një llogaritje" - përgjigjen si gratë.

  Unë vetëm do të vini re se unë nuk do të thotë Alfonso. Kjo është një tjetër temë për diskutim. Fakti llogaritje nuk është gjithmonë financiar.

  Lidhur me llogaritjen e grave është shprehur disi të ndryshme.
  Kështu, femrat po zgjedhin një grua burra të pasur?

  Në qoftë se një njeri fiton mirë, ai beson se një bukuri vend të mirë minimale dhe maksimale simpatik Mis. Gruaja e ardhmja Bukuri - nuk është vetëm një dëshirë mashkull estetike për të gëzuar të dashurit e tij. Përkundrazi, ai është një përfaqësues faktor.

  Gruaja pamja është një faktor me të cilin njerëzit vazhdimisht duke pohuar vetë në sytë e të tjerëve. Kjo është një makinë të shtrenjtë, i cili gjithmonë dëshiron të shkojë në para një audience entuziaste

  Gratë, amvise janë kthyer në modë

  Siç e dini, njerëzit që kanë arritur diçka në jetë, nuk "e dobët" në mënyrë që të gatuaj ose larë (edhe kur jetojnë vetëm).


  Për ta, kjo është gjithmonë dikush tjetër e bën, herë pas here vjen (apo që vjen nga një qytet tjetër) nënën ose çupë. Njerëzit e biznesit shpesh hani në restorante - të njëjtin mish dhe patate të skuqura që lehtë mund të përgatisin veten. Por ajo është, ju shihni, nuk është që të përballen me ... Pra, shpesh njerëzit janë të martuar me ta një për të parë pas.

  Pak njerëz të cilët mund të përballojë breakfasts, dreka dhe darka në restorante është si jeta. Shpesh këta njerëz janë me të vërtetë e gjatë për ushqimet e mia. Ata vetëm lumturi duket të kthehen në shtëpi, ku darkë është duke pritur të gatshme, pantofla, rehati dhe pastërti të gjithë.


  Mom mrekullueshëm

  Sipas burra çdo grua është e detyruar duan fëmijët ëndërrojnë të pushimit të lehonisë. Por për fëmijët e njerëzve - subjektin e krenarisë veçantë. Një grua e do birin e saj tashmë, sepse ajo është fëmija i saj. Dhe shpesh kjo nuk ka rëndësi, ai do të mbetet president i kompanisë apo një programues privat. Për burrat dhe trashëgimtarin e suksesit të tij - edhe subjektin e vetë-afirmimit.

  Shumë njerëz preferojnë që ata patën shumë fëmijë. Kështu, ata të rritur gjasat që fëmijët e tyre do të arrijë shumë në jetë. Megjithatë, me papës ata mezi kërcënuar ekzistencën mjerueshme ... Në çdo rast, gruaja e pasur - është kryesisht një grua të keni për të ndihmuar atë të vazhduar familjen e tij ...


  Megjithatë, siç e dini, sipërmarrësit meshkuj shpenzojnë shumë pak kohë me fëmijët e tyre. Ata janë mjaft të kuptojnë se ata janë trashëgimtarët janë. Ata mund të kallajxhi me ta për një orë në fundjavë, por e gjithë barra e përditshme kujdeset për fëmijët që kalojnë nga burrat, sepse gratë mbajnë barrën. Sigurisht, njerëzit gjithmonë ankohen se ata nuk kanë kohë për familjen. Në anën tjetër, ata kurrë nuk e bëj me ngut në shtëpi pas punës. Ata gjithmonë qëndrojnë diku. Dhe jo vetëm për shkak se ata kanë shumë punë, por edhe sepse ata nuk duan të marrin pjesë në zgjidhjen e problemeve të përditshme që lidhen me fëmijët.  User-friendly qasje, nuk është ajo? Pasardhësi është, dhe në të vërtetë ngre gruan e tij ... Burri i saj është më e këndshme - për të mbajtur atë në dorë për gjysmë ore në ditë, lëvdatë një fëmijë për miqtë tuaj, kolegët tregojnë foton e tij


  nuk kar'yerystky shqetësojnë

  Në çdo rast, shumë njerëz preferojnë që gruaja e tyre u kapën duke ndërtuar karrierën e tyre. Ata janë të kënaqur me zyrën e thjeshtë dhe mungesa e përgjithshme e një grua më të mirë.

  Shumë njerëz besojnë se gratë detyrë - për t'u ulur në shtëpi dhe për të krijuar një shtëpi. Dhe ata nuk sjellin kundër "gjysma" e tyre të para në rroba të mira dhe kozmetikë.

  Përveç kësaj, këta njerëz sinqerisht besoj se gratë janë vetëm në mënyrë që pastaj të shpenzuar paratë e fituara në dyqane. Dhe kjo grua gëzon çështje të rëndësishme dhe për të arritur qëllimet e tyre profesionale, ai thjesht nuk e di.

  Në grave të papuna nuk kanë asnjë problem me të holla, por ka probleme të tjera që shfaqen në qartësimin e marrëdhënieve. Për njerëzit që përfshin familjen, ka të drejtën ekskluzive për të votuar. Tani kjo nuk ka rëndësi kush në të vërtetë e drejtë. Në fund të fundit, i cili paguan muzikë Piper ...


  Mirëpritur kompromis

  Patriarkati si një mënyrë e jetës familjare ende gëzon wildly popullor në mesin e njerëzve.


  Ajo mund të kuptohet me sukses nga shprehjet e tyre (nuk humb rëndësinë e saj gjatë viteve) si: "Unë jam Boss", "Unë jam një njeri dhe unë nuk do të tolerojë këtë", "Jo rasti i atij njeriu '- patate të pastra", etj Kështu që shumë njerëz janë në kërkim për gratë e qetë, i balancuar, e butë.

  Prandaj burra - se ata nuk e thonë atë - të ketë llogarinë tuaj në martesë. Megjithatë, para se ata shpesh nuk janë të nevojshme, veçanërisht nëse ata kanë mësuar për të bërë. Ata kanë nevojë për pushtet, duke u kujdesur për veten dhe të dashurit lindjen. Por çdo gjë tjetër - dashuri të çmendur, shkëlqim pasion, ndjenjë e re - ata me sukses të gjeni në anën.

  Informacion nga artikullin "Martesa e ... një njeri."