Sa e rrezikshme seksi verëPrezervativët + ujë = mbrojtjes i keq

Prodhimi i prezervativëve konsiderohet se ata duhet të jenë në përputhje me lubrifikantë me bazë uji, por për qëllime të sigurisë nuk duhet të lejojë zhytjen e tyre të plotë.

Fakti se prodhuesit nuk testuar prodhimet e tyre në rrethana të tilla dhe nuk mund plotësisht të garantoj për përdorimin efikas të mjedisit "lagështia e lartë".

Si përfaqësues i ujit të detit Durex dhe kripë nuk shkaktojnë materiale dëm shumë të përdorura në prodhimin e kontraceptivëve pengesë, por kimikatet që gjenden në ujë chlorinated dhe ujë me temperaturë të lartë mund të shkatërrojë funksionet mbrojtëse të prezervativëve.

Përveç kësaj, veshin një prezervativ në ujë - një detyrë mjaft të komplikuar që përfshin një tjetër "minus": Uji e shpërlan jo vetëm me një lubrifikant kondomit, por edhe një "sekret vaginal" i natyrshëm i trupit të femrës!


Sun, rërë dhe bakteret ...

Ndoshta ju jeni në një marrëdhënie monogame dhe nuk përdorin prezervativë. Çfarë është e drejta juaj, por kurrë tepër vonë për të ndryshuar mendjen tuaj, sepse duke bërë seks në pishinë ose Jacuzzi, ekziston gjithmonë rreziku i infektimit me baktere patogjene që fillojnë të shumohen shumë shpejt, duke marrë "tokë pjellore". Kur temperatura 10 gradë, numri i baktereve në ujë është rritur me 17%.


Këto baktere, sipas studiuesve, është një shkak i zakonshëm i urinare, gastrointestinale, të frymëmarrjes, plagë dhe gjakut infeksioneve.

Sipas hulumtimit të botuar në korrik 2007 në revistën "Shkenca e Mjedisit» (Shkenca e mjedisit Teknologjia) rërë dhe ujë deti janë të mbarështimit bazë për Enterokok, endokardit, diverticulitis, E. coli E. Coli. Bakteret e gjetura në ujë, mund të shkaktojë skuqjen e lëkurës ose infeksionet e veshit.


"Fin rrezik"

Ju prova të mjaftueshme për të kuptuar - seks Aqua rrezikshme? Pastaj një tjetër argument - Lojra dashuri në vaskë të nxehtë të reduktuar pjellorisë në njerëzit, ose, thjesht, duke shkaktuar probleme që mund të ndikojnë në aftësinë për të krijoj pasardhës dhe të çojë në shterpësi.

Vullnetarët që morën pjesë në këtë eksperiment për 3 muaj që marrin banjot e nxehtë (temperatura e ujit më të larta se temperatura e trupit) për 30 minuta apo më shumë. Në mprehtë
ultate kjo çoi në një rënie në lëvizshmërinë e penisit, duke e bërë të vështirë në release ana e spermës dhe të reduktuar ndjeshëm prodhimin e tij jo vetëm në terma sasiorë, por një periudhë të mirë të kohës (3 deri në 6 muaj).

Lajme përgatitur në www.livescience.com