A ju xhelozi në marrëdhëniet pjesë 2


 • Bëni indiferent partner të personave tona
 • Bëni një partner xheloz e tmerrshme
 • Përfundim

 • Bëni indiferent partner të personave tona

  Në mes
  kohë për ne dhe veprimet tona do të përcaktojë nëse verbërve tonë partnere
  xheloz apo të jetë indiferent për ne. Në fazën fillestare s
  Marrëdhënia ne po ndërtojmë, në qoftë se ju mund të telefononi atë themel në
  partneri ynë ndjenja ndaj nesh.

  Nëse personi me të vërtetë
  e bukur - ne përpiqemi në çdo mënyrë për të treguar atë që ne nuk kemi asnjë
  marrëdhëniet me seksin e kundërt. Ndonjëherë aq shumë sa që
  vetëm them se jetët tona nuk kanë një të tillë,
  me përjashtim të atij personi.

  Kjo nuk është sjellje korrekte sepse privon
  mister tonë personalitet dhe joshë.

  Siç u përmend më lartë
  - Nëse jeta jonë nuk keni ndonjë të gjinisë së kundërt,
  A do të thotë kjo se ne nuk jemi thjesht të interesuar në to? Dhe si
  Si pasojë, ne mund të parashikojnë me saktësi të madhe, dhe kjo
  Interesi njerëzor, ne nuk mund të mjaft të saj
  tregoi shënim të denjë këtu.

  Nëse ju bëni këtë
  duke treguar një shumë vëmendje për të njeriut, ajo është edhe më e
  Trego atë që ju nuk jeni kandidat shumë interesante për të filluar me
  roman juaj.

  Në një marrëdhënie që është krijuar tashmë kontakte, forcës
  Të Drejtat pak xheloz - jo më pak e rëndësishme se në fazat e takim.



  Kjo do të detyrojë atë për të qëndruar në gishtat tonë. Kjo do të bëjë të ju
  dëshirueshme për një njeri. Dhe nuk ka nevojë të shpikë diçka ose
  up. Kjo metodë është mjaft primitive dhe jo efektive. Kryesor
  Armët për xhelozinë: Fantazi partnerin tuaj!

  Goxha
  ndonjëherë të qëndrojnë në punë për një orë, duke shpjeguar se ngarkesën e punës.
  Ose herë pas here të takohen miqtë, dhe pas takimit të tyre -
  flasin për takimin jo shumë të detajuar. Ose duke folur për
  parti të korporatave, rastësisht përmend se Zyrtar
  fqinje departamentit vallëzimi tmerrshme dhe ju nuk merrni asnjë çmim
  e valle. Çdo gjë tjetër dashuroj domalyuye pasioni juaj.


  Bëni një partner xheloz e tmerrshme

  Përmes
  veprimet të cilat nuk lejojnë për të ftohur partner për të personalitetit tuaj, shumë
  është e rëndësishme të mos e teproj. Përndryshe, ju nuk mund të merrni në dashuri me ju
  njeri, dhe njeri pa mend me xhelozi.

  Imponimi
  partneri juaj xheloz, ne kurrë nuk mund të harrojmë atë që ju duhet
  t'i japë atij vëmendje, kujdes dhe ndjenjat. Nëse jo,
  nedooderzhuyuchy nga llogaria juaj, ajo do të tërheqë fantazi më të keq
  foto, madje edhe në qoftë se atë punë dhe ju kthehen për të punuar
  së bashku dhe të shpenzojnë të gjithë fundjavës pa dështojnë njëri-tjetrin. Nedooderzhuyuchy
  Këtu ka një arsye për të gjetur atë xhelozi në ndonjë sytë prying

  ju. Pjesërisht, kjo çështje është adresuar në artikullin "Low
  vetëbesim? Ose një ndjenjë të lartë të pronësisë? ".

  Prandaj, në qoftë se
  partneri juaj tepër xheloz, të jetë në kohë për t'u bërë i parashikueshëm
  njeri, flasim për kohën që ju kaloni vetëm
  hollësi të mjaftueshme për të hequr qafe mendjen e tij e fantazi dhe sigurisht
  dhënë atë vëmendje dhe dashuri.


  Përfundim

  Duhet
  sigurisht mos harroni se vetë ndjenjat tona dhe ndjenjat e të tjerëve
  mjaft inerte. Ata kanë nevojë për kohë për të rozkachky dhe frenim.
  Prandaj, duke vepruar mbi partnerin e tij për të shlyer xhelozi -
  duhet të aksioneve deri durimin. Një ngrohja xhelozia e tij - nuk e teproj
  jo shumë zahratysya vënë absolutisht jashtë ndjenjat e tyre për të

  ajo.

  Duke luajtur me xhelozi - përvojë mjaft emocionuese.
  Ashtu si interesante sa ajo është e rrezikshme. Pas të gjitha, në rrezik kjo lojë
  - Marrëdhënia juaj. Dhe në varësi të veprimeve tuaja - nëse ata polipshuvatymutsya
  zvalyatsya në harresë.

  Lexoni fillim