Martesa civile si një lojë të familjes


 • Martesa civile: historia e jetës
 • Koment analist

 • Martesa civile: historia e jetës
  Civil, gjyq, wedding ... çfarë martesë do të jenë të lumtur?
  2008 vit i deklaruar në familjen tonë të vendit. Kjo duket të përkryer: Qyteti tejmbushur me parulla ngjyra me slogane kanë familje, reklamat televizive argumentojnë se në karrige me rrota jo më mirë të kryer coolers dhe fëmijët. Shteti jep kredi rinj peng për strehim. Fotografia është mjaft e rozë, por kjo është vetëm koncepti i martesës në rininë e sotme një të çuditshme ...

  1 Historia, i lumtur

  Maria u martua me vetëm tetë vite pas takimit burrin e saj të ardhshëm Nicholas.

  Historia e tyre ishte fillimisht mjaft që s'bie në sy. Djemtë u takuan në një klub në qytetin tonë.
  Pas argëtim Nicholas vullnetarë për përcjellje Masha shtëpi. Një muaj më vonë, të rinjtë vendosin të jetojnë së bashku. "Të ndershëm, në atë kohë, dhe dashuria-ajo nuk ekziston. Unë vetëm të vërtetë donte të bëhen më të pavarur dhe të largohet nga shtëpia, dhe pastaj ndrydhur një mundësi të mirë, "- thotë Masha. Guys të qetë bashkëjetojnë së bashku për tetë vjet. Maria ishte një grua e mirë, dhe Nicholas humbi ditë në punë. "Nuk ka pasur grindjet dhe skandalet e kemi pasur. Ne kuptuar njëri-tjetrin - thotë Nicholas - gjithmonë të gjejnë kompromise.


  Ne ishim mirë dhe të qetë së bashku, por martesë unë nuk mendoj edhe. Por përse? Dhe kështu ajo ishte si një familje të vërtetë. "

  Familja ishte si dhe i vërtetë, por i paplotë. Megjithatë, vetëm deri në mars 2007, kur Maria dhe Nicholas ishin prindërit e rinj. Gjashtë muaj më parë këtë moment të lumtur djema luajtur një martesë.

  "Tani unë jam shumë turp për gruan time, sepse unë jam vetëm një djalë kuptoi se sa shumë unë e dua atë dhe sa e rëndësishme është se fëmija ka jetuar në një familje të vërtetë."

  2 Historia, i trishtuar

  Por fati i Larisa Vasilit dhe jo e zhvilluar aq mirë. Arsyet për këtë, siç njihet Larissa, ishin shumë. Një është se ajo "burri ligj" ishte 12 vjet më i vjetër.

  Dhe Basil ishte i martuar tashmë dhe deri kartë përmbahet plotësisht dy vajza. Ashtu si shumë një marrëdhënie romantike, dy vitet e para, të gjitha ishte e qetë dhe e bukur. Por kur Larissa mësoi se pret një fëmijë nga një të dashur, filloi një problem të madh. "Natyrisht, unë nuk dua djali im të qëndrojë stigmën" i paligjshëm ", - ankohet Larissa. - Me këto mendime unë të përbashkëta me Vasya, për të cilën ai u përgjigj se ai tashmë ka fëmijë dhe tre fëmijët në planet e tij nuk janë përfshirë ".

  Por mosrespektim edhe të tilla për veten dhe fëmijën e tyre të palindur Larissa ishte në gjendje për të falur. Shumë përpjekje kishte për të bërë atë në lindjen e babait të djalit të saj ishte zyrtar.

  Por martesa nuk ishte i lumtur. Pullë në pasaportë nuk ishte në gjendje për të shpëtuar familjen. Kur pak Sasha ishte 3 vjeç, i ati e la familjen. Tani fëmija sjell dhe mban një nënë, si ai u largua, Vasili tha se ai thjesht nuk e di nëse ai është babai i fëmijës. Por Larissa nuk duket nënën e pakënaqur të vetme, ajo thotë se ajo mori një përvojë të mirë.


  Koment analist

  Këtu është ajo që psikoanalist familja Olga Stepanova:

  - Para së gjithash, ju duhet të kuptojnë qartë dallimin midis martesës dhe bashkëjetesës regjistruar. Kjo duket të jetë i njëjtë rutinë, jetën dhe problemet e njëjta. Vetëm shumë perniciously dhe pa mëshirë.

  Sepse njerëzit në të ashtuquajturën marrëdhënie të lirë nga ajo që nuk është i siguruar, nuk janë të mbrojtur dhe krejtësisht falas. Të rinjtë nuk e kuptojnë dhe nuk duan të marrin përgjegjësi për dikë që është afër.

  Në çifte të tilla zakonisht një partner është e sigurtë se do të jetë një viktimë. Shpesh ajo është e njerëzve më emocionale janë më të ndjeshme. Ata fillojnë të kenë frikë për të ardhmen e tyre, të ndjehen të pasigurisë në partnerin tuaj. Kjo mund të ndikojë negativisht në shëndetin mendor. Dhe mund të shkatërrojë plotësisht marrëdhëniet, edhe nëse në të parë të dy palët janë plotësisht të kënaqur.

  Por kjo nuk është gjithmonë rasti. Në praktikë tim, ka çifte që thjesht kanë parë nuk ka nevojë për një vulë në pasaportë.

  Në thelb, kjo është popull shumë besim. Megjithatë, të gjithë është e ndryshme. Dikush ka frikë të përgjegjësisë, dhe disa jo. Dikush e nevojshme për vulën e saj të realizimit dhe disa jo.

  Formula unike e lumturisë nuk ekziston, çdo person duhet të kuptojë për veten e tyre se ajo është e pranueshme dhe çfarë është thjesht e papranueshme.

  Informacion nga artikullin "martesës Civil -. Një lojë në familje"