Martesa civile prindërit eyed


 • Reflektime mbi martesë civile
 • Le vajzën e lumtur

 • Reflektime mbi martesë civile
  Çfarë është martesa civile? Mund të jetë një ilaç për shumë gabime të panevojshme, mundësi e përkryer për të provuar veten dhe të zgjedhurit apo ai - një mirazh që beckons, por kurrë nuk do të bëhet realitet? Apo ndoshta një martesë civile - vetëm aftësia për të ndryshuar partnerët apo partnerët dhe martesën civile për titullin?

  Gjatë rinisë sime, pak mund të përballojë për të sjellë në shtëpi objektin e dashurisë dhe prindërit thonë: "Ne kemi vendosur të jetojnë së bashku, martesa nuk do të tërheqë, kështu që prisni në martesë." Tani, sigurisht, bëri të thjeshta, apartamente të rinj ose me qira, dhe kush mund, dhe blerjen e shtëpisë ose prindërit jap.

  Edhe prindërit janë më të "avancuar" dhe duken shumë të qetë.

  Unë kisha për të menduar për martesë civile për mua.
  Unë vetë për këtë nga ana e ngjarjeve ishte gati, por se njeriu disa dyshim nëse ai do të pranojë vendimin e vajzën tonë të vetëm? Diçka bëri mua, dhe shumë shembuj të jetëve dashurin e fëmijëve konfirmuar se njëherë i martuar i ri është i rrallë. Kjo është fillimi i një nja dy vjet më parë për të kryer burrin përgatitore në terren. Herën e parë ai fliste mbi këtë temë nuk do, por gradualisht filloi të gërmoj nëpër libra në argumentet e mia. Koha kaloi, vajza u rrit dhe shkoi për të jetuar me djalë.
  Sipas mendimit tim, këto martesa i nxituar shumë fëmijë të humbur, të tillë, periudha e bukur karamele-buketnyy, diçka krejtësisht bie. Ata nuk kanë kohë dhe mundësi sy dhe të njihen me njëri-tjetrin, dhe nëse diçka nuk përshtatet, atëherë të shpërndarë në mënyrë paqësore.

  Edhe pse, ka shumë të ngjarë, unë isha më i shqetësuar për situatën që mbizotëron në këtë moment - ne e dimë asgjë për prindërit djalosh i cili shkoi për vajzën tonë. Mami Ne, megjithatë, kanë parë nja dy herë dhe baba as nuk dëgjojnë. Ndonjëherë unë kam një ndjenjë se prindërit e djalit ndoshta mendoni se vajza jonë jetim. Megjithatë, një jetim me një bord mujore në formën e parave, veshje dhe produkte që duket pas otluchek në banesën e tij, në rezidencën e tij.  Unë nuk kam nevojë festë zahalsimeyni e madh, me shumë orë të pangopësi dhe të kënduarit. Unë dua mua një - vetëm shikoni në prindërit e donte vajzën time, për të parë se si ata flasin me të si të komunikojnë me njëri-tjetrin, dhe thjesht po, edhe sikur ne të përmbushur - të katër të rritur fëmijët e të cilëve jetojnë së bashku. Përpjekjet e mia për disi zazvaty për të vizituar gjeneratën e vjetër pa sukses, për të nxitur dhe të bëj shumë më shumë dëshirë atje. Kështu që unë mendoj se, ky fragmentim varet nga njerëzit, nga vullneti apo mosgatishmërinë e tyre për të "ruajtur lidhjet familjare", apo është vetëm koston e martesës civile? Për mua personalisht, familjet e tyre nuk kanë për veten e tyre jetojnë normalisht ju duhet - të bëjnë ose të blerë, nuk blej dhe ristrukturim.

  Dhe ata - jo oligarkët, të njëjtën gjë e mesme e familjes, kështu që të jetë ajo, unë mendoj se ajo ndërhyn.
  Vajza ime për të kërkuar vendim pse kaq nxituar - për të jetuar së bashku, tha se shoqja e saj punon shumë, dhe në kohën që ata kishin parë, dhe kështu do të jetë më. Unë nuk e kam refuzuar, sepse unë e kuptoj se çdo ndalim është dëshira për të rezistuar, dhe fryti i ndaluar veçanërisht e ëmbël. Le të përpiqemi, ndoshta disa do të përjetojnë
  Le vajzën e lumtur
  Vendimet e miratuara vajza, burri im nuk rezistojnë, dhe disi dikur kope ashtuquajturat in-ligj, vajza e zhytur gjërat e mia në makinë dhe ata çuan jashtë. Sinqerisht, unë isha duke shpresuar se ky djalë pse shikimit, të krijojë rrethim, të mirë, të ofruar, në kohën time, thonë ata, ju kërkoni dorën e vajzës tuaj, ose diçka të tillë.

  Asgjë nuk kam dëgjuar.

  Një vetëm më vonë u folur për ndryshimin e emrit vajza e saj pas martesës (martesë vetë, gjuha nuk ishte). Pra, në bisedë, në të cilën fillova, kam thënë se ndryshimi i emrit në martesë - në kërkesë vetëm vajzën, dëshiron të le ndryshimet, por jo aq mirë me emrin e tij dhe të gjithë jetën e tij. Djali protestuan duke thënë se ata nuk kishin marrë kështu atë që unë u përgjigj se këtu kemi, në familjen tonë, gratë mbeten nën emrin e saj para martesës, dhe fëmijë, natyrisht, janë emri i babait. Mosmarrëveshja përfundoi në asgjë.

  Një tjetër herë pyeta vajzën, dhe atë që ajo e konsideron veten - gruaja, të dashurën?

  Vajza e zhytur në mendime dhe tha diçka në këtë temë ajo mendonte, por ndoshta një mik. Pas të gjitha, ajo nuk kishin të drejta të drejtë vote në familje - too. Më vonë u bë e qartë se të afërmit e babait injoron të dashurin e saj në të gjitha, të gjithë ajo do të thonë armiqësi perceptuar, dhe ende ajo nuk e harrojmë aluzion, thonë ata, ju jeni askush dhe asgjë nuk mund të quhet.

  Ndoshta sepse nuk duan prindërit e tij për të marrë të njohur me ne? Unë jam një i qetë, shumë i balancuar, solli, por krovynochku vendas nuk japin vepër. Të gjitha të mirat janë në mua dhe të këqijat - unë jam hakmarrës.

  Vajza e di si asnjë tjetër, dhe se ankesat e tyre, unë jam i filozofikisht dhe familja dochchynu dhimbje dhe djali nuk fal.

  Dhe në qoftë se unë nuk do të të ngjiten dhe nuk ndërhyjnë në marrëdhëniet e tyre, kjo nuk do të thotë se unë të marrë me mua të fyesh apo ofendoj vajzën.

  Do të ishte mirë, sigurisht, se ata jetonin me ne, por dochkynoy miku nuk dëshiron të, edhe pse kushtet janë të njëjta, dhe vajza në kolegj shumë më afër. Por ndoshta shtëpi ai ndihet rehat, dhe komoditet e saj për të - jo më e rëndësishme.

  Pra jetojnë ... Koha po mbaron, unë prydyvlyayusya-ligjin për të mbyllur dhe të kuptojë se djalë nuk e ka ngritur më shpejt ai të menduar për martesën. Mua më duket se ata shpërndaj - secili për punë të vet. Por çfarëdo zgjidhje, le të jetë vendimi i tyre, të vetëdijshëm dhe të vështirë-won.

  Unë do të pres pa ndërhyrë dhe pa ndërhyrë. Për mua - gjëja kryesore që vajza ime ishte e lumtur!

  Informacion nga neni Tatiana Stolz "martesa civile, të jetë ajo e lumtur apo vajza."