Workaholics ishin Man Solitary


Studimi gjeti se Workaholics - të dashuruar më të pasionuar. Këto
Të dhënat përgënjeshtruar gjetjet e mëparshme që gratë qëllimisht të shkojnë
burrat e martuar, ajo është dhënë për të punuar për para, duke injoruar
Kjo kënaqësi fizike dhe emocionale.

Ajo u gjet se
Gruaja më qen i punës përdori një kohë pak se burrat
shpenzojnë në shtëpi. Profesor i Psikologjisë Jonathan Schwartz tha se ata ishin
në mëdyshje nga anketa pothuajse njëqind palë, të cilat
ndjekur rreth një vit.

"Studimet e mëparshme kanë treguar se gruaja
workaholics të pakënaqur me cilësinë e marrëdhënieve të tyre - tha Schwartz. -
Por askush nuk e pyeti për jetën e tyre seksuale.

Dhe është për çudi
i plotë. "

Burrat e dobëta të zënë në punë (veçanërisht nëse ata
Puna dashur më shumë se ata janë) tregohet në të njëjtin sondazh
nivelet e ulëta të kënaqësisë seksuale. Gjithashtu, ashtu si ata
gratë.

Por burrat partner këmbë më të zhurmshme
ishin shumë të kënaqur me jetën e tyre seksuale. "Ne jemi të gjithë shumë
punë, por shumë workaholics janë duke u përpjekur për të mbushur (seks
Termat) e humbur kohën kur kthehej në shtëpi - tha Imelda
Bush ka punuar në ekipin e profesorit. - Këto breshëri e seksual
Aktivitete të luajë një rol shumë të rëndësishëm në workaholics jetës familjare.
Sepse ata që nuk janë të kënaqur me gratë bien në statistika


divorc ".

Psikologët e tjerë kanë paralajmëruar kolegët larg nga
arritjen e konkluzioneve. Për shembull, shkencëtari Kaliforni Debbie Tan tha: "Rreziku është se njerëz të tillë mund të jetë aktiv
të pjekur, duke çuar një jetë aktive seksuale, por ata nuk kanë
lidhje emocionale me partnerin tuaj. Nëse një person dëshiron të jetë në punë
mjeshtër i universit, të njëjtin rol ai do të kryejnë në shtëpi. Kjo nuk është
promovon jetë normale familjare. "