Vështirësitë në shtrat


 • Makinë Reduced seksi
 • Këshilla nga sexopathologists


 • Makinë Reduced seksi

  Më shumë se gjysma e grave dhe një e treta e njerëzve që përjetojnë vështirësi
  në shtrat. Shtyrë në stres, lodhje, mungesë e kohës mund të
  dhe shkatërrojnë dëshirën seksuale, zgjimit dhe orgazmës. Ndonjëherë
  instinkt ulur seksi është i ndikuar nga trazirat
  bilanci hormonal ose për shkak të barnave të caktuara.

  Specialistët
  në psikoterapi seksuale nuk doja të përdorë për të ftuar
  jeta intime bazuar në shpeshtësinë e marrëdhënieve seksuale dhe thirrje
  disa figura të treguar normë. Natyrisht, në qoftë se ju bëni
  marrëdhënie dy herë në muaj ose më pak, aktivitet i tillë konsiderohet të jetë

  ulët. Megjithatë, ka rënë me makinë seksi duhet vetëm
  shihet si një çrregullim kur lindin për shkak të kësaj probleme
  në marrëdhëniet me një partner jashtë dhomë gjumi.

  Seks
  Dëshira mund të krahasohet me shije. Nuk është sekret se
  pothuajse e pamundur për të imponuar mbi dikë mendimin e tyre në lidhje me shijen ose
  të bindur veten se jeni të vërtetë mungon një
  kënaqësi. Ju mund të marrë disa lloj joshëse
  ushqim si ëmbëlsirë e shijshme, por kjo nuk do të thotë që ju mund të bindë
  në se dikush i cili nuk e ndjen nevojën për ushqim. Tim
  Megjithatë, ju mund të përpiqet për të ndryshuar situatën.  Këshilla nga sexopathologists

  Mundohuni të diversifikuar marrëdhënie seksuale përbën i ri


  dhe metodat. Armiku kryesor i çifteve më të martuar - një
  zakon. Nëse ju shikoni ditë pas dite në tryezë të njëjtën gjellë - edhe
  i preferuar, në një moment ajo mund të fyej. I uroj
  "Ndryshimi tryezë", të cilat janë në gjendje për të trajtuar shumë më tepër. Një vsoho-
  rrezik dhe kosto për të zëvendësuar salcë

  Njerëzit me të ulët seksual
  tren shpesh shmangin shprehjen e çdo ndjenjë në lidhje të tyre
  partnerët, duke harruar që krijon një mungesë kontakti me një partner
  Përshtypja se ai është i padashur dhe i padëshiruar. Mos kini frikë
  shprehin ndjenjat e tyre përmes puthjeve, prekje të lehta në dorë
  dhe supet, stroking flokët. Në demonstratat e tilla kërkojnë

  të dy partnerët, edhe pse ata duhet të kuptojnë se shprehjes
  angazhimin e tyre për njëri-tjetrin nuk duhet të shërbejë si një sinjal për
  seksi.

  Shikoni diçka në marrëdhëniet intime.
  Letërsi erotike do të ushqejë dhe të stimulojë tuaj
  Parimi i arsyeshëm që do, përfundimisht, të shpëtoj
  nga druajtje e tepruar dhe të zgjojë imagjinatën.

  Get shpëtoj e depresionit dhe stresit. Kur depresioni mund të jetë një shkelje
  gjendja fizike dhe mungesa e interesit në pothuajse çdo gjë, duke përfshirë edhe
  duke përfshirë venitje e dëshirës seksuale. Përveç kësaj, ajo shpesh rezulton se
  të dy partnerët janë duke punuar. Blerësit e rritjes profesionale,

  mësimet nevojë për të edukuar fëmijët - e gjithë kjo i takon
  për të theksuar se të ulur dëshirën seksuale dhe mund
  shkaktojnë gjendjen njerëzore të apatisë kur është fjala për seksin.
  Për të kapërcyer këtë situatë mund të jetë vetëm prioritetet larg drejtë -
  asnjëri prej problemeve të brendshme apo industriale nuk meritojnë të
  për t'u dhënë atyre shumë kohë, përpjekje dhe emocion. Terapist seksi këshilluar
  Emërimi me partnerin tuaj, do të përpiqen për të marrë me jo vetëm
  seksi, por vetëm bisedoni me njëri-tjetrin.

  Hidhni një sy të mirë për të ju marrë drogë. Një numër i drogës, veçanërisht
  disa agjentë psikotrope dhe antidepressant dhe mjetet

  të presionit të ulët të gjakut mund të çojë në një dobësim të seksual
  përzënë. Nëse jeni duke marrë drogë që, sipas mendimit tuaj,
  shkaktojë që abuzim seksual instinkt duhet të konsultoheni
  me mjekun tuaj në lidhje me alternativat e mundshme.

  Për starters
  Bisedoni me partnerin tuaj.
  Pas të gjitha, ai ose ajo do të jetë i pari që
  Njoftimi rënë makinë seksi. Na tregoni për problemet tuaja,
  e subjekteve bezdi dhe shqetësim gjendjen parehati
  në veprimet e synuara, duke theksuar se
  ju jeni gati për të bërë këtë për të mbajtur marrëdhënie të mira.
  Si mjetin e fundit
  rast, kontaktoni mikut tuaj apo anëtar i familjes që ju besoni.


  Gjëja kryesore - nuk e mbani në vete, duke e kthyer një problem të përkohshëm
  një sëmundje kronike.

  Informacion nga neni "makinë seksi reduktuara"