Transsexuality


 • Çfarë transsexuality


 • Çfarë transsexuality

  Transsexuality është një simptomë e trenave shtrembërim me çrregullime mendore. Ajo është e shprehur në dëshirën e njeriut për të ndryshuar seks.
  Shkaqet e këtij treni mund të jetë aftësi të kufizuara të rënda intelektuale (të metat mendore, çmenduri totale), forma të ndryshme të skizofrenisë dhe psychopathy (mosmarrëveshje qëndrueshme personalitet). Gjithashtu trajnon çrregullime janë manifestime të çrregullimeve metabolike, sjelljen seksuale në shkelje çekuilibër të hormoneve seksuale.


  Në shumicën e rasteve, transeksualët fsheh informacionin në dispozicion të tyre mall për ndryshim seksi, turp të pranoj për të tjerët.

  Prandaj, gjetja e një çrregullimeve dëshirë në njerëzit mund të bëhet vetëm në bazë të analizës të veprimeve të kryera. Kështu, aplikimi i menjëhershëm i përpjekjeve të njeriut për të ndryshuar gjininë e tyre është e pabazuar, nëse ai ka marrë në mënyrë të përsëritur përpjekjet e tilla, por në momentin e fundit dhe lehtësisht tërhoq një kohë të gjatë nuk kanë bërë përpjekje të reja.

  Transsexuality mund të shprehet në shkallë të ndryshme. Kështu që njerëzit mund të kontrollojë dëshirat origjinën e tyre në përputhje me situatën.
  Treni është qartë në kundërshtim me kërkesat e ligjit dhe të etikës moralit, në këtë rast nuk e bëra dhe të shtypur si të pavlefshme. Megjithatë, refuzimi për të përmbushur dëshirën e një njeriu të rritet në emocione të forta; padashur, koka ime mbahen menduar vazhdimisht i nevojave insatiably.


  Përndryshe, një person ndjen një ndjenjë të fortë, duke e lidhur atë me nevojat e forta të jetës, të tilla si vetë-ruajtje. Ai realizon zvetënuar tërheqjen e natyrës, duke u përpjekur për të kufizuar veten e tij, por ka ndjenja e padurueshme e ngushtë fizike. Nevoja patologjike merr aq dominant që njerëzit shpejt ndalon luftën e brendshme dhe kënaq dëshirën e tyre - të ndryshojë seks tuaj, edhe nëse ajo është e lidhur me veprime serioze associative dhe mundësinë e dënimit të mëtejshëm.

  Lloj i fundit i transsexualism - Aktet impuls të kryera menjëherë, sa më shpejt që ka një dëshirë të sëmurë, pa luftën e motiveve dhe pa fazën e vendimmarrjes.

  Një person mund të mendojë veprimin e tij vetëm pasi të ketë bërë këtë, dhe shpesh njerëzit nuk mund të shpjegojë qëllimin e sjelljes së tyre. Ky lloj rrallë shihet në transsexuals janë shumë të rralla, dhe zakonisht të afërmit apo miqtë e bëjnë njeriun për të ndaluar kryerjen e veprimit të kundërt.

  Informacion nga artikullin "Kush janë transgender?".