Diagnoza dhe trajtimi i transsexualism


 • Transsexuality dhe shkaqet e saj
 • Diagnoza dhe trajtimi i transsexualism

 • Transsexuality dhe shkaqet e saj

  Dëshira për të ndryshuar gjininë e tyre është quajtur
  transsexuality. Është e rëndësishme të bëhet dallimi në mes transsexuality nga transvestism
  (Dëshira për të vishen me rroba të seksit të kundërt pa dëshirë
  ndryshim fiziologjik). Kur mashkull dhe femër transsexualism
  Fëmijëria e përjetojnë veten si pjesëtarë të gjinisë së kundërt.
  Pra, ata të gjejnë një konstante natyrore veshur
  i gjinisë që i përshtatet sensin e tyre të pavarur. Afër
  me transeksualët salcë kërkojnë gjithmonë e përshtatshme
  dhe për të ndryshuar pamjen e tyre, dhe rolet sociale.

  Sipas vlerësimeve,
  transsexuality është më shumë i zakonshëm në meshkuj. Gratë që duan të bëhen
  transeksualët meshkuj vetëm rreth 30%.

  Arsye
  dukuri e transsexualism ende nuk qartë plotësisht.
  Ajo njihet se transsexuality nuk është i lidhur me rrezatim
  Jo stres, nuk ka për edukimin e gabuar. I vërtetë
  transsexuality duhet të dallohen nga manifestimet e ndryshme të mendor
  Sëmundjet në të cilat nuk ka shkelje aktual
  identiteti.

  Transsexuality
  së pari manifestuar me vetëdije në një fëmijë 3-5 vjet (në të vërtetë që prej
  shfaqja e dallimeve të seksit të sjelljes). Fëmija dëshiron të vishen


  në rroba të gjinisë së kundërt, e quan veten një emër të ndryshëm në një tjetër
  lloj. Në mënyrë tipike, një fëmijë i tillë është e vështirë për të gjetur një gjuhë të përbashkët
  me kolegët, ai i mbyllur veten në, ai
  ka probleme psikologjike. Gjatë pubertetit në
  Ai shpesh duket të urrej organet gjenitale të tij, teen
  plotësisht në dijeni të mospërputhjes në mes të brendshëm i tyre
  ndjenjat dhe manifestimet e jashtme të të njëjtit seks. Që atëherë
  shemale fillon të kërkojnë mënyra për të ndryshuar seksin e tyre.


  Diagnoza dhe trajtimi transsexualism


  Diagnoza është themeluar mjek-seksolog i njohur
  Në një intervistë me u kthye-up.

  Në mënyrë tipike, transgender
  më shkoni te mjeku për qëllimin e operacionit ricaktim seks.

  Sipas praktikës mjekësore rus, ndryshim seksi operacioni nuk është bërë:

 • Në transsexuals nën 21 vjet.
 • Në transsexuals që kanë fëmijët e tyre.
 • Në transsexuals të cilët janë të martuar në kohën e kirurgjisë.
 • Para
  Kirurgji transeksuale duhet të kaloj nëpër special
  Komisioni, i përbërë nga psikologë, mjekë (sexologists, psikologët)
  dhe Ministria e Drejtësisë (për të ndryshuar hyra në zyrën e gjendjes civile)
  Ministria e Arsimit (në ndryshim dokumente arsimore:
  nga matrikullimit të diplomës institutit), Ministria Kontrolli i Mbrojtjes

  (Për të adresuar çështjen e ushtrisë) dhe Ministria e Brendshme (për ndryshim
  pasaportë). Pas kësaj droge të kryer (me hormonet)
  dhe përgatitja psikologjike e pacientit me rolin e ri.

  Operacion
  ndryshim mashkull në femër është për të hequr organe gjenitale të jashtme
  dhe krijimi kirurgjik i një vaginë artificiale
  (C fragment zorrë).

  Operacioni për të ndryshuar femër në mashkull kryhet në disa faza:

 • Së pari, hiqni gjoksin, tepërt e lëkurës dhe indit nënlëkuror.
 • Pastaj
  kryejë amputim i mitrës dhe vaginës dhe krijojnë një mbulesë për penisit
  dhe test duke përdorur një labia të vogël.

  Për proteza testicular përdorura
  silikoni. Penisi është i përbërë nga përplasje të muskujve.
 • E rëndësishmja
  kuptoj se transsexuality nuk mund të shërohet ndryshe,
  me përjashtim të ndryshimit të seksit. Vetëm kirurgji mund të çojë botën e brendshme
  Pacienti në harmoni me trupin e tij.

  Informacion nga neni i "transsexuality (ndryshimit të seksit)."