Sukses teknikat NLP strategji


 • NLP: një strategji për sukses

 • NLP: një strategji për sukses

  Ju dëshironi që të jetë i suksesshëm? Atëherë ju atë (ajo) do të bëhet i domosdoshëm. Ajo është vetëm e nevojshme për të bërë këtë përpjekje. Një mënyrë për të arritur sukses ofron ashtuquajturi neuro-gjuhësore programimit (NLP), por, më tepër, një nga teknikat e tij me titull "Strategji të ketë sukses." Përshkrimi i teknikës më poshtë.

 • Duke filluar ndonjë biznes, është e rëndësishme për të formuluar rezultatet e ardhshme. Si rezultat, për të cilën ne do të synojmë, luan një rol shumë të rëndësishëm në organizimin e sjelljes. Kjo ju lejon për të ndërtuar diversitetin e veprimeve njerëzore në një model të sjelljes që në fund të fundit është fotografia e suksesit.

  Vizioni efekt për rezultat të ardhmen në aktivitetet tona të përditshme mund të krahasohet me ndikimin e një magnet mbi tallash metali hekuri shpërndara në letër. Ndoshta të gjitha vitet shkollore proroblyaly kjo përvojë dhe pa përzgjedhjen tallash metali hekuri në letër përgjatë vijave magnetike. Një rezultat i qartë formulim është veçanërisht e rëndësishme kur kanë të bëjnë me ndonjë problem teknike apo çështje që kanë të bëjnë me biznesin. Megjithatë, në kohë, një rezultat i qartë i formulimit të papërshtatshme. Për shembull, në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale që gjithmonë varen jo vetëm nga dëshirat dhe aspiratat e një personi.
 • Duke formuar një motivim të fortë për të arritur rezultate.


  Rezultatet e ardhshme duhet të shkaktojë emocione të forta pozitive. Kjo është e mundur në qoftë se një person është në gjendje të lidhin objektiv, i cili kërkon për disa nga vlerat e tyre personale. Për më tepër, rëndësia e kësaj vlere, më shumë ajo emocionalisht intensive, më të forta do të jetë motiv i përshtatshëm. Shpesh është e mundur për të lidhur rezultatet e ardhshme me disa vlera personale.
  Kjo ju lejon të merrni fuqi lëvizëse e dy ose tre, ose më shumë burime të brendshme. Kjo dispozitë është një lloj i sigurimit kundër motiv papritur zhdukjes në lidhje me identifikuara gjatë rrugës për të realizuar pamundësinë e çdo një nga vlerat personale.

  Gjithçka që njeriu bën, ai e bën vetëm nëse motiv përkatëse. Zakonisht procesi i motivimit ndodh spontanisht dhe nuk kontrollohet nga ndërgjegjen. Jashtë duket sikur peshon aspektet pozitive dhe negative të një performance, qartësuar hapat e nevojshëm për të arritur qëllimin, etj Në fakt, në këtë pikë dhe është formuar motiv.
 • Shtimi QËLLIMET një hap kryer sot. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur rezultati i ardhshëm i shumë punë. Procedura lejon shtimin e qëllim, së pari, për të filluar duke bërë tani dhe jo shtyjë atë kohë të pacaktuar.

  Së dyti, shpërndarja e punës së ardhshme në pjesë të veçanta e bën të mundur për të identifikuar përpjekje të nevojshme të përditshme. Në të tretën, puna e rregullt krijon një ritëm të aktivitetit. Ky ritëm, nga njëra anë, vepron si një lloj "inerci" dhe nga ana tjetër, ky ritëm mjaft pajtim, fillon të veprojë si një forcë vetë motivimin për të vazhduar punën.
 • Qasja në shtetin e burimeve. Në këtë rast, do të jetë burim i të gjitha përvojat e pozitive që në asnjë mënyrë të lidhur ose mund të lidhen me punën. Çdo gjë që i ndihmon të bëni çdo ditë një hap tjetër drejt rezultatin e synuar.

  Çdo punë ka një formë e ushtrimit, ndodh në kushte të caktuara. Këto detaje janë përdorur për të hyrë në shtetin e burimeve. Është e rëndësishme të theksohet që ju gjithmonë mund të kalojnë disa kohë dhe për të gjetur mundësinë e riciklimit vështirësi të papritur u ngrit drejt rezultatit. Kjo është një aftësi shumë të vlefshme. Teach veten për të paguar pengesa për hedhje të reja hedhje për të target.
 • Vendosja reagime të cilësisë. Kjo është aftësia për të perceptojnë punën e tyre, aftësia për të shohin, dëgjojnë dhe të ndjehen të çdo gjë që ndodh tek ne dhe rreth nesh. Për fat të keq, njerëzit shpesh lënë pas dore reagime.

  Dhe arsyeja ngurtësi nekonstruktyvnosti i shumë veprimeve njerëzore. Pa reagime të cilësisë nuk mund në mënyrë efektive të kontrollojë suksesin e promovimit të objektivit. Cilësia e reagime varet nga disponueshmëria e informacionit të mjaftueshëm për të vlerësuar performancën dhe për të përcaktuar hapat e duhur e ardhshëm. Reagime cilësore ndihmon të gjeni metoda që ju lejon të lidheni me kauzën e synuar aspektet më të forta të personalitetit të tij. Nëse kjo dështon, atëherë ne mund të supozojmë se ju jeni në gjysmë të rrugës për sukses.
 • Vlerësimi i bërë në një ditë të bazohet në krahasim me arritjet e një ditë më parë.

  Ky mekanizëm mundëson krahasim theksoj progresin në qëllim. edhe pse e bëri sot - kjo është vetëm një linjë apo një tullë të vetme, hedhur në një shtëpi mur të ardhmen. Çdo hap drejt qëllimit të lidhur me emocionet pozitive. Është e rëndësishme për të shtypur dhe të rritur këto përvoja. Mekanizmi i propozuar krahasimin synonte pikërisht në ruajtjen e një qëndrim pozitiv. Krahasimi i rezultateve si një hap të veçantë me qëllimin përfundimtar të - një nga gabimet më të zakonshme taktike në rrugën për planin e tij. Në mënyrë tipike, aspiratat njerëzore të përfshijë një shumë mjaft e punës.

  Në këtë sfond, bëhet në një ditë dhe humbi vetëm fillon të duket shumë e vogël. Si rezultat, një person bie në depresion, rezultatet e arritura pushimin për të dhënë kënaqësi. Aktivitetet e reduktuara motivimi. Në këtë rast, vazhdimi i punës zakonisht kërkon më shumë vullnet.
 • Lavdëroni veten për çdo hap të ndërmarrë drejt qëllimit. Ju keni arritur diçka sot - prandaj, nuk është një arsye për t'u gëzuar. Suksesi është i lidhur jo vetëm me rezultat në fund, por e bëri edhe gjatë ditë është gjithashtu një sukses. Ju janë angazhuar, tregoi aftësitë e tyre, ju mori diçka që është e mirë.
 • Informacion nga artikullin "Strategjisë të ketë sukses."