Këto marrëdhënie të ndryshme familjare


 • Marrëdhëniet e sëmurë, matriarkal
 • Marrëdhëniet sëmurë-patriarkale
 • Marrëdhëniet e mirë-matriarkal
 • Marrëdhëniet e mirë-patriarkale

 • Që të gjithë njerëzit - nga Marsi dhe të gjitha gratë - nga Venus, i njohur
  që nga ditët e gjysheve gjyshërve tanë. Dhe kjo do të thotë që ne të komunikojnë në të ndryshme
  gjuhët, dhe të sillen si të huajt! Të gjitha asgjë, por vetëm në
  një ndërplanetar konflikt duhet të më shpejt ose më vonë të mbizotërojë ... Kush
  çfarë?


  Marrëdhëniet e sëmurë, matriarkal

  Matriarkat.
  Fjala e frikshme. E drejtë atje është imazhi i pin Otaku babysche, dhe
  tjetër - hubby qetë shënoi. Vendndodhja forcat, sinqerisht, jo
  më të favorshme, me të dy palët!

  Kjo është ajo që ndodh -
  të gjitha kontrollet dhe grua është mbi të gjitha? Duket e madhe, por në të vërtetë disa
  ajo merr një bandë e problemeve, një shumë të përgjegjësisë, njeri me një kompleks inferioriteti, plus - si rezultat - të paktën disa mungesa e përkrahjes dhe rezistencës.

  Zhvillimet

  Vërtetë, rezultati mund të jetë dy, ose nje familje përbërë nga
  nevrotichki-gruaja dhe polumuzha, disi atje apo njerëz
  përmend se ai - një njeri dhe shkon larg, duke lënë të rënda
  kreu i vetëm me sjellje të tyre të lidershipit të familjes.


  Marrëdhëniet sëmurë-patriarkale

  Fakti që kreu i familjes - kjo është ende një burrë, ne gratë kemi mësuar nga
  mosha e hershme, babai im - një autoritet i padiskutueshëm, por punë e lehtë e nënës së saj -


  gjë e ëmbël ... Tani imagjinoni për një moment se familjes shumë
  Babi dhe mami shumë pak - çfarë është ajo? Babai fjalë - ligj dhe nënë dhe gojë
  të hapur frikë?! Edhe në pikën e fëmijëve të parë situata është
  ankth, dhe në botën e të rriturve dhe pasojat e shkatërrues. Kur
  njerëzit në mënyrë të qartë tregon një grua në vend dhe detyrat e saj
  (Gatim vithe të pastër), si shpërblim për kujdesin e tyre
  vetëm duke i dhënë të gjitha udhëzimet e reja dhe të shpikur më shumë
  Kërkesat, ai merr në fytyrën e gruas së tij dhe këshilltar, jo një të dashurën, dhe
  hije meekly gri që ecën nëpër apartament në shkoj vjedhurazi.

  Zhvillimet

  Nëse njerëzit duan një manar dhe një grua - pronarin, pse

  jo? Në fund të fundit, shumë çifte të jetojnë në këtë mënyrë. Por, po të mos
  grua ka ndonjë pamje, ajo do të mbledh plaçkat dhe ikin ku
  për sytë!


  Marrëdhëniet e mirë-matriarkal

  Psikologët kanë gjetur kohë që shumë burra subconsciously
  të nivelit të kërkuar në nënën e gruas. E pra, unë mund të them me besim
  shumë gra janë në kërkim për në të njëjtën mënyrë "bir". Asgjë
  qortueshme, psikologji pastër. Në qoftë se, për më tepër, gruaja fiton
  shumë më tepër se një njeri, ose krejt është i vetmi i mbijetuar në
  familja, është e qartë se problemet kryesore ajo supozon në
  ende duke dëgjuar për këtë njeri.

  Zhvillimet

  Duket se çdo gjë është në rregull: të kuptuarit dhe harmoni, vetëm pak

  grua kryesor. Kjo është vetëm ajo që për fëmijët? Në një vajzë të tillë të familjes
  ndoshta rriten në pushtet po të mos tiranshey dhe djali - gutless
  sunduar nga gruaja. Përveç kësaj, që të njëjtën gruaja mendojnë se burri i saj
  rreth subjektit ndaj gruas? Edhe në qoftë se kjo grua - ajo?


  Marrëdhëniet e mirë-patriarkale

  Për fat të mirë, shumica e familjeve preferojnë këtë opsion, megjithëse
  disa i parëndësishëm, por provuar. Mashkull - Shef dhe grua -
  qafë dhe e kemi shkruar! Si mund të mohojë se njeriu - mbajtës i familjes,
  merr vendime vitale sigurisht konsultuar me
  gjysma e dytë, dhe gruaja e tij - një zanë, e cila krijon një komod dhe miqësore

  Atmosfera në shtëpi? ..

  Zhvillimet

  Ekuilibër i përsosur i pushtetit që garanton martesë zakonisht të lumtur dhe fëmijë të shëndetshëm mendërisht!

  Sigurisht, program jeta familjare
  në vitet e para është e pamundur, por psikologët thonë se modeli
  Sjellja e vendosi në para dy apo tre vjet martesë të.
  Prandaj, në këtë kohë, secili bashkëshort duhet të vendosë
  atë që ai dëshiron nga të familjes së tij, paqe dhe harmoni dhe i përulur
  bindje. Të jetë i lumtur!

  Informacion nga artikullin "Çfarë është harmonia e marrëdhënieve familjare? VIVAT, Patrikana? .. ".