Marrëdhëniet e shoqërisë dhe lezbike


 • Qëndrimet negative ndaj lezbikeve

 • Qëndrimet negative ndaj lezbikeve

  Kush dhe çfarë janë lesbians bezdisshëm? Para së të gjithë njerëzve. Cilat janë shkaqet? Simple. Para së gjithash, burra, i bezdisshëm shumë fakti që ne jemi të interesuar vetëm si miqtë, kolegët, por partnerët nuk seksuale.

  Shumë prej nesh kanë miq dhe meshkuj - heteroseksualët. Disa prej tyre janë të mirë me ne një gjuhë të përbashkët, të na shohin shok interesante, besnik dhe shokët e të përkushtuar. Ata janë të lumtur me ne fitoret tona dhe të na mbështesin në momentet e disfatës dhe fatkeqësisë. Ata mund të besohet, ata mund të mbështetet në.

  Të tjera - nuk e kuptoj zemëruar, por si i ndryshëm.

  Prekur krenarinë e tyre mashkullor. Ata nuk e kuptojnë se si aq tyre - njerëz të bukur i zgjuar nuk e vërejnë! Ata nuk duan të! Ata - njerëzit kryesorë në tokë! Pas të gjitha, grua sepse ata kishin krijuar! Dhe tani të zemëruar, burrat fillojnë të vijnë deri me arsye të ndryshme pse ne e duan njëri-tjetrin, por jo ato. Dhe këtu imagjinata e burrave nuk ka masë. Disa thonë se ne jemi të gjithë të tmerrshme dhe nuk mund të shkaktojë një njeri që të dëshirojë.

  Të tjerët, që është rezultat i një dashurie të parë tragjik, dhe për këtë arsye zhgënjim në burra. Së treti, sinqerisht besoj se kjo është rezultat i përvojës së pasuksesshme parë seksuale, dhe se në qoftë se kapet dashnor i zoti është në gjendje të ndez zjarrin e pasionit.


  I katërt në përgjithësi besojnë se ne nuk jemi as afër që të dini se çfarë njerëzit të ndjehen dhe thjesht nuk e kuptoj, por vetëm një vlerë të provoni. Kjo është vetëm një pjesë e vogël nga mundësitë që kam pasur për të dëgjuar për jetën e njerëzve.


  Kjo është vetëm një shembull. Në verën e vitit 2003, mua dhe të dashurën time të ftuar për të "radio online" për programin, "Unë - një lezbike." Ishte takimi im i parë me këtë radio dhe një nga e saj kryesore - gulls spermë. Kur kemi hyrë në studio, Simon ishte i befasuar me të vërtetë. Dënimi i tij i parë ishte: "Vajzat! Ju jeni aq të bukur dhe sexy! "Ajo që ne nga ana e tij të befasuar gjithashtu:" Çfarë po prisni otvratnoy tmerrshme dhe krokodilat?

  »

  Më shumë - më shumë. Gjatë transmetimit, kur mësoi se sa ne, ai i habitur edhe më shumë, dhe filloi të tregojë dëgjuesit se si ne e shohim mirë se ne keni lëkurë të mirë dhe kështu me radhë. D. Me që, unë i tha atij "peshonte" një nga shakatë e tij e preferuar "Dhe të gjitha lesbians dukem më i ri se mosha juaj. Ata nuk janë njerëz nerva kërcëllimë "...

  Kuptuar se ne jemi shoqërues interesant dhe i denjë filloi të na ftojë përsëri dhe përsëri. Dhe çdo herë, dhe përsëri ka si pyetje budallaqe. Për shembull: "Ju mund të puth burrin? E pra, të paktën në faqe. " "Unë mund të." "Dhe kjo nuk është e pështirë?"

  Gjëja kryesore që kam mësuar nga të gjitha këto takime dhe biseda të gjata - është se keqkuptim (kryesisht) nga injoranca.

  Njerëzit kanë frikë atë që ju nuk e dini. Meshkujt, sigurisht, jo vetëm një ne bezdis. Ne vë në lojë prindërit, të afërmit, kolegët, fqinjët ... pse? Askush nuk dëshiron për të fajësuar pa dallim. Në disa mënyra ne jemi fajtor, diçka që ata disi korniza dhe rregullat e vendosura nga shoqëria. Por kush do të fillojnë të ndryshojnë rregullat, konceptet, nëse jo veten? Një nga miqtë e mi tha: "Ne kemi nevojë për ta bërë atë një pak më shumë vende të mbyllura (klube, fitnes qendra, Salons, dhe kështu me radhë. F.), Ku ne mund të takohen dhe të ndjehen të relaksuar mes nesh". Dhe unë i thashë: "Jo! Unë dua gruaja ime për të shkuar në ndonjë restorante, kafene, kinema, teatro, mbajnë dorën e saj, duke kërkuar në sytë e saj, dhe jo t'i vijë turp për ndjenjat e tyre.

  Dhe e gjithë kjo na trajtojnë me respekt. Ashtu siç e kemi ato! »

  Kush dhe çfarë janë lesbians bezdisshëm? Ai që nuk na njohin dhe të kuptojnë. Unë nuk dua të kuptoj. Përse nuk i duan ata? Dhe sepse ne jemi shumë të gjatë dhe të akuzuar për fshehjen e rreth "natyrore", duke i shkaktuar atyre agresionin e duhur.
  U kthyer në Radio "në internet» (88,7 FM). Subjekt i një prej shfaqjeve ku unë kam për të marr pjesë, ishte "qëndrim agresiv ndaj homoseksualëve dhe lezbikeve nga komuniteti." Ka pasur një sasi të madhe të thirrjeve, shumë ide, por ajo që unë jam më i befasuar dhe i pëlqeu - mendim shumë se i shprehur të gjitha ato thirrësit: "Gjithçka varet edukimin e sjelljes dhe kulturës të njeriut, nuk e orientimit të tij seksual.

  Nëse një person nuk sillet në komunitet me guxim dhe në mënyrë agresive, pastaj, sigurisht, dhe nuk shkakton ndonjë agresion. " Ajo doli se përvoja me heteroseksualët mund të jetë shumë i dobishëm dhe produktiv. Ne nuk duhet të vënë veten në opozitë, por duhet të provojnë se ne nuk jemi të tjerë, ne jemi të njëjtë si ata janë. Unë e kuptoj se e vështirë. Unë e kuptoj se ka raste kur unë dua të "shpërthejnë" dhe nahamyty, por për hir të ardhmen tonë dhe për të mirën tonë, ne duhet të përpiqemi për të ndryshuar situatën dhe të bëjë shoqërinë në një humor pozitiv.

  Informacion nga artikullin "Kush dhe çfarë janë lezbiket bezdisshëm."