Frika e tradhëti


 • Tradhti

 • Tradhti

  Çdo familje - një botë e vogël e veçantë që jeton me ligjet e veta
  dhe rregullat apo i pashkruar zanore ka mitologji vet e saj, dhe historinë
  filozofi. Klasik i madh tha: "Të gjitha familjet e lumtura janë të lumtur
  njësoj, çdo familje të pakënaqur është i pakënaqur në mënyrën e vet. "

  Me gjithë respektin e duhur për LN Tolstoi dakord dështon. Sepse
  dhe shqetësimet çifte të qenësishme të martuara, janë shumë të ngjashme. Po, në mesin e
  Dhjetë frikat më të njohura familjare kryesor me një diferencë të gjerë
  Shqetësimet që njerëzit mund të ndryshojnë. Frikë e tradhtisë nga të dy burrat dhe
  gruaja, ndërsa justifikuar pozicionet e tyre në mënyra të ndryshme.

  Frikë gjithashtu mes frikës popullore mund të vërehet e humbjes së shëndetit

  punë, frika kapur deri në rutinën e jetës, të bëhet i panevojshëm me fillimin e
  mosha e vjetër, nuk realizohet pa mbështetjen e një familje profesionale, jo
  Fëmijët realizojnë ambiciet e prindërve të tyre dhe ëndrrat. Secila prej këtyre temave
  aq i madh dhe globale, që meriton një artikull të veçantë, kështu që
  Sot do të përqëndrohet në shqetësimet materiale të tradhtisë bashkëshortore, të cilat
  Shkaqet e këtij fenomeni, i cili ka këtë kushte psikologjike
  frikë, apo ka receta universale për të luftuar këtë frikë.


  Tradhti - është gjëja më e keqe që mund të ndodhë në familjen e tij - tha
  Një nga pjesëmarrësit në sondazh përkushtuar frikën intra. - Ajo
  do të thotë një humbje e besimit, me të cilën vjen kolapsin e familjes.
  Për gratë, frika e tradhtisë, si humbja e besimit është e kuptueshme dhe logjike,
  Ai ka rrënjë të thella historike. Ideja se një grua
  do të thotë në shoqëri sa më shumë që kjo do të thotë njerëz janë ende
  shumë i fortë në mendjet tona. Prandaj, në qoftë se njeriu nuk është, apo është
  preferon një tjetër, dhe kjo bëhet i njohur për të tjerët,
  do të thotë se statusi i grave në shumicën e rasteve fillon të kërkojë
  zero. Për më tepër, në rast të tradhtisë është rënie saktësisht mprehtë
  Statusi, e cila është e lidhur me opinionin publik të femrave
  Paaftësia viktimë e tradhtisë. Ky fakt pasqyrohet në
  thelbi i urtësisë popullore në proverbave dhe thënieve:

  Burri i hollë vdes, gruan e oborreve të vullnetit të mirë. Me atë mjerim, dhe pa
  dy herë. Edhe pse sewn lindur, dhe njerëzit. Hubby pse të gjitha faqet, dhe për
  head'm burrit të saj nuk jetim.
  Një grua pa një njeri - më keq. Gruaja ime pa
  burrë - grua e ve më keq. Krahët Bird burri i fortë gruaja kuqe. Gruaja në
  njeri i ndershëm. Gruaja e njeriut (është quajtur, mori titullin, etj ..). Grua
  kur një njeri është i mirë. Asnjë njeri nuk është gruaja e tij. Pra, pa marrë parasysh sa
  ndryshuar mënyrën tonë të jetës, në gjuhën e ndërgjegjes, mjaft e ashpër,
  inerciale dhe i ngurtë, ajo nuk do të shpejt gjeni pavarur
  Statusi dhe pozita.

  Statusi i pavarur dhe pozita në shoqëri janë ngushtë
  e lidhur me shëndetin financiar, të cilën ajo zakonisht
  privuar me humbjen e burrit të attachment.

  Tradhti është aq e tmerrshme për gratë, ato shpesh mbajnë
  gabim fatal dhe raportuar një të tij të zgjedhur për martesë: "Nëse doni,
  ndryshojë, por që unë nuk e di në lidhje me të. " Nëse kjo frazë folur,
  edhe çifti më i dashur me kalimin e kohës mund të shkatërrojë
  Tradhti burra. Shumë gra janë kthyer në psikologjik
  Këshilla për tradhti bashkëshortore, pranojnë se ata kanë për të
  burri im kishte një bisedë përmbajtje të tillë. Paralajmërim kështu fatal

  frazë të paqartë, ajo mund të fshehin kontekstin ndryshme
  Përmbajtja. Dhe kjo nuk është edhe frikë se një të dashur është në
  kontakt fizik me një grua tjetër, dhe frika nga ndjenjat e veta,
  se ajo duhet të bëhet pas incidentit, frika e humbjes
  të dashur. Kjo frazë tregon gatishmëri pa ndjenja në
  krejtësisht e varur nga partneri dhe rezultatin, është një lloj i
  i inferioritetit (pasiguria e femrave në atë të
  ruajnë, mbajnë ndjenjën martesore).

  Kështu, parandalimi i frikës së partnerit tradhëti femër mund
  të jetë duke punuar në përmirësimin e vetë vetë për veten e tyre. Për më tepër, ajo është e
  mirë, në qoftë se puna është komplekse dhe është e mundshme

  Fushat arritshme: përmirësimi ndjenjë vet të kënaqësisë
  Shfaqja, rritja profesional dhe rritja konsekuent
  vet financiare mirëqenien.

  Informacion nga artikullin "Pse frikë tradhtinë e gruas së tij?"