Frika e ndryshimitNormal
dëshirën e çdo personi të shëndetshëm mendërisht - për t'i rezistuar ndryshimit. Por nëse ne mësojmë të pranojmë faktin se gjërat ndryshojnë, ne do të jetë jashtëzakonisht e vështirë për të arritur qëllimet tona dhe të sjellë gjëra në një fund. Një burrë i suksesshëm në çdo mënyrë - një që e merr jetën si është dhe ai është gati të ndryshojë, nëse ndryshimi nuk do të thotë botën.

Çfarë ju mund të bëni për të mësuar se si të mençuri dhe në mënyrë të sigurtë të bëjë ndonjë ndryshim?

 • Nxjerrë në pah aspektet pozitive të ndryshimit. Nëse ju shikoni në të gjitha zymta, truket e pista dhe të dështimit të pritur, ju do të ndjekë problemet e vështirë. Një person i cili mund të në çdo situatë njoftimit shkëndijë vështirësi pozitive përballuese duke luajtur, gjithmonë duke gjetur një mënyrë për të dalë.


  Çdo ndryshim vënë ju të përballet me i ri dhe i panjohur, dhe për këtë arsye ju, përballet panjohur, vazhdimisht pasurojnë përvojën e tyre dhe të zhvillojnë aftësitë.
 • Mëso për të parashikuar pasojat. Merr një copë letër dhe shkruaj mbi të, historia mund të përfundojë. Ndërsa ju jeni shkrim në lidhje me mënyrat e pafavorshme, do të përpiqen për të marrë frymë si të qetë të jetë e mundur. Nëse keni frikë nga përfundimi i keq, por merrni frymë ritmikisht, truri juaj merr një sinjal që situata është e frikshme, dhe tjetri - nga trupi - se ajo mund të trajtojë. Shumë shpesh njerëzit që kryejnë një ushtrim të ngjashëm, vini re se nuk ka më frikë të re.


 • Krijo një listë të faktorëve që mund të ndikojnë, dhe ato që janë përtej vullnetit tuaj. Kështu ajo do të jetë shumë më e lehtë për të pranuar pashmangshme.
 • Pasi keni parë edhe mundësinë më të vogël për të zgjidhur problemin, të vazhdojë! Vendosmëri dhe aftësi për të përfituar nga rastësia - ndihmëtarë të mëdha në rrugën e takimit me ndryshimet.
 • frymëzon të dashurit e tyre, le ta kërkuar në ju gjithashtu mësojnë të përdorin të gjitha mundësitë për të zgjidhur problemet.
 • Pajtohem me deklaratën se çdo gjë që është bërë - për më mirë.
 • Kur ballafaqohen me një të ri nuk do të përpiqet të bëjë gjithçka të mirë, shikoni për zgjidhje më të thjeshtë të problemeve në vend se të komplikojë dhe ngatërruar situatën.

 • Mos harroni se ata që dikur ka punuar ndryshimin e tij rrugën që u ngjit nga fund në sipërfaqe, të lehtë për të bërë atë një herë të dytë. Ndërsa personi që ka frikë nga ndryshimi dhe ulet në fund, e di ekstazi e fitores dhe gëzim të vetë-besimit.
 • Çfarë është jeta? Kjo është një zgjidhje konstante problem. Cili është problemi? Kjo gjithnjë në ndryshimin e kushteve. Live - do të thotë për të mësuar për të zgjidhur problemet që përshtaten për të ndryshuar. Ndërsa ju jeni frikë jetoni. Për sa kohë që ju të veprojë vetëm në mënyrë normale, keni humbur gje e fun.
 • Asgjë në botë nuk është statike. Edhe shkëmb vazhdimisht ndryshon formë, dhe uji e bën kanalin e saj të ri.

  Merrni çdo person të suksesshëm, atë që ai ka arritur, nuk ishte vetëm për shkak se ai rrezikonin do të ndryshojë dhe takimet me i panjohur. Sa më shpejt ju të kuptojë se ju vetëm pengon ndryshimin frikë, më e kënaqshme do të jenë rezultatet e veprimeve tuaja. Më të lumtur ju do të bëhet. Minyaytesya dhe ju do të shihni se si bota rreth jush, përshtatur me dëshirat tuaja.