Soromyazlyvist No Krimit


 • Njerëzit Shy
 • Humbjen drojë • Njerëzit Shy

  Më drojë fillimi për të dalë në fillim
  fëmijëri. Ajo mund të marrë edhe seriozitetin dhe mungesën e kuptim për
  humor. Në fakt, personi i trembur të vërtetë e vështirë për të marrë
  vetë për të buzëqeshur, të vijë të takohet ose thonë hello për një të njohur
  njeri. Këta njerëz nuk e dinë se si për të filluar një bisedë, kështu që preferojnë
  heshtur ose krejtësisht të shmangur njerëzit.

  Njerëzit Shy kanë më pak gjasa për të dalë në një datë; edhe në qoftë se i tillë
  Njeriu është miq me dikë në një bisedë ai nuk fokusohet në bashkëbisedues, dhe
  ndjenjat e tyre. Shtypja krijon eksitim në lidhje me atë që ata mendojnë të tjerët.


  Dhe
  ata, nga ana tjetër, shpesh konsiderohet njerëzit e varfër dhe madje armiqësor
  i mërzitshëm. Pra ngadalë duke u bërë vetminë modesti ...

  Problemi drojë - mungesa e komunikimit
  aftësitë aq të nevojshme për njeriun modern. Drojë përfshin
  disa faktorë që ndikojnë mendimet, fjalët dhe veprimet e njeriut.

  Nëse ju jeni i trembur nga natyra, kur u takuar me i ri
  njerëz të ndiheni asgjë nga siklet të butë ndaj mpirje. Ajo nuk mund
  të ndërhyjë në qoftë se ju doni të gjeni një partner dhe për të ndërtuar të ardhmen e biznesit dhe personale
  marrëdhënie.

  Ata që kanë frikë për të mësuar, bëni një takim, them
  vetë në fund të fundit rrezikojnë të lënë vetëm.


  Po, shumë janë duke kërkuar për modest
  partnerët, por në qoftë se ju nuk e dini se si për të shprehur veten, ju thjesht nuk njoftim. Çfarë
  bëni për të tërhequr jo vetëm njeriun që ju bukur, por
  vetë më në fund ndihem "i qetë"?


  Humbjen drojë

  Së pari, ju duhet të kuptoni se ju keni një problem dhe për të diskutuar
  specialist i saj. Të jetë i sigurt dhe i hapur, dhe pastaj psikolog
  të vërtetë të ju ndihmojë. Mos kini frikë të bisedoj me të gjithë, i cili
  takohen, dhe së shpejti ju do të kuptojë se ju të vërtetë kanë diçka për të thënë.

  Më shpesh në kompani, të bashkohen klubeve në
  interes, të shkojnë në disko dhe partitë, të ndërveprojnë me ata me të cilët ju mësoni

  ose të punojnë së bashku.

  Drojë juaj - një pasojë e faktit se ju nuk e besoni
  Apeli i tij për ata me të cilët ju do të jenë të interesuar për të folur për të. Nëse ju jeni
  të jetë optimist dhe miqësore, do të jetë më e lehtë për ju dhe të tjerët. Kush e di,
  ndoshta dikush guxon që të keni qasje?

  Filloni me një buzëqeshje, duke treguar në këtë mënyrë se janë të vendosur
  kontaktoni dhe të fillojnë bisedë të lehtë. A nuk merrni humbur në qoftë se ju ndiheni të
  se diçka e gabuar: njerëz fal metat më shpejt se sa ju mendoni.

  Mos e merrni një shaka me shpenzimet e tij, vështirë se dikush dëshiron
  Ju zhgënjej. Vetëm qesh me të gjithë, por në qoftë se ju nuk e gjeni shaka funny,

  një buzëqeshje nga edukatë. Të jetë një dëgjues i mirë dhe të tregojnë
  të tjerët që ju të gëzojnë të qenë rreth tyre.

  Humbjen drojë e saj, dhe ju do të shihni se si jeta juaj
  të ndryshojë për të mirë!