Ëndrrat dhe kuptimi i tyre


 • Për ëndrrat
 • Si ka ëndrrat
 • Kuptimi i ëndrrave

 • Për ëndrrat

  Rreth një e treta e jetës së tij njeriu kalon në një ëndërr, dhe shumica e kësaj kohe të mbushur me ëndrra. Zgjohen, ne shpesh ata nuk mund edhe të mbani mend, por nganjëherë ndikojnë fle kështu që është emocion i fortë, lot, frikë, dëshpërim, habi, gëzim, shpresë, ëndrra ... Se ne do të kujtohet për një kohë të gjatë, duke shkuar prapa në atë përsëri dhe përsëri, duke u përpjekur për të kuptuar kuptimin e fshehur ëndërruar i ngjarjeve për të shpjeguar kuptimin e historinë e tij të çuditshme.

  Dreams të marrë në një mesatare prej dy orë në natë e gjumit, që zgjat 7,5 orë. Ëndrrat mund të shihni çdo gjë, por shumë njerëz nuk e mbani mend ëndrrat e tyre.

  Nëse gjumë zgjoheni në mes të gjumit REM, atij iu kujtua ëndrra shumë të gjalla. Nëse kjo zgjoheni 5 minuta pas përfundimit të gjumit REM, ajo do vetëm kujtesë e trishtuar e ëndrrës, dhe nëse wake i tij pas 10 minutash, ai nuk e mbani mend asgjë.

  Shpesh ëndërr e shohim fotot dhe ngjarjet më të papritur, nganjëherë qesharak, nganjëherë frikshme, dhe madje qesharake. Zgjohen, ne pyesim veten, "Çfarë është Nasnytsya!" Dhe disa, duke kujtuar atë që ka parë, e shohin atë si një misterioze, kuptimi ndoshta profetike. Dhe duke u përpjekur për të gjetur atë me interpretimin.


  Si ka ëndrrat

  Gjatë gjumit jashtë informacionit në tru merr pothuajse asnjë (sytë gjumi dëgjimi të mbyllur nuk është e plotë).


  Por ky aktivitet i trurit kohë switches për të ashtu-quajtur brenda informacionit.

  Brenda informacione të ndryshme. Para së gjithash, ajo është burimi i të mbeturit nga një ditë më parë. Ai përfshin çdo gjë dhe fjalë për fjalë çdo gjë e kemi parë, dëgjuar, mendim, me përvojë pas zgjimit dhe gjumë. Gjatë gjumit me gjithë këtë konfuzion fillon montimi zinxhir video të ndërtohet logjikisht foto - një ëndërr. Dreaming është reflektuar në ekran tonë, e cila është në pjesën e prapme të trurit. Dhe si e syrit (kamera) dhe veshët (të shëndoshë) nuk i dërguar informacion që është duke fjetur, atëherë ekran është një informacion krejtësisht i brendshëm.

  Nëse nuk ka probleme, ëndrrat thjeshta konsekuent, nëse është kështu, çdo gjë varet nga ashpërsia e shkëlqim, gjatësi - foto rezultuar tregon apo çështje, ose kjo është ajo që ky problem do.

  Struktura logjikë dhe është përdorur nga një person gjatë orarit të tij të zgjuar - një përfaqësim logjikë e botës, në rrjedhën logjike. Nëse makina shkon në rrugën e vërtetë, atëherë me të njëjtën logjikë ai do të shkojë vetëm si në një ëndërr, por jo nga ajri apo edhe në ndonjë mënyrë të panatyrshme.

  Së fundi, informacioni i brendshëm është i imponuar frikë, frikën përpjekje për të kapur, përvojat e tepruar mendore dhe fizike.

  Nga thjesht fushë informative shtuar ndjenjat tona të sinjaleve dhimbje, besimet që përcaktojnë natyrën e model gjumë. Ata janë më konstante me kalimin e kohës, atëherë fikse dhe më të thellë.

  Në ëndërr të ditës kur zgjidhja bilancet e trurit tonë është pesha e këtyre ndjenjave, duke u përpjekur për të paraqitur një vizion i bindet logjikën, por për shkak të shqetësimeve që ndërhyjnë me të, ai humb. Disa performancës image shtrembërim. Ne ëndërr një makth, dhe ajo duhet domosdoshmërisht të shërbejë si një sinjal për të shfletoni qëndrimin tonë ndaj ndjenjave të vjetra. Ka vjen një kohë kur ju duhet veprim urgjent. Përndryshe looping mundur përsëritje, çrregullime mendore, kur të kthehet në pozicionin e fillimit do të kërkojë më shumë të holla, kohë dhe përpjekje.


  Kuptimi i ëndrrave

  Lidhur me rëndësinë e ëndrrave janë një numër të teorive. Këtu janë disa prej tyre.

  Qëllimi i ëndrrave qëndron në klasifikim informacion për të nevojshme dhe të panevojshme dekompozimit yndyrë dhe informacion mbi vende. Vetëm incizim kasetë, ne lani kur ajo nuk është më e na nevojitet, dhe më pas të regjistruar në vendin e saj diçka tjetër. Në rastin tonë, informacion të nesërmen.

  Visual inspektim është duke ndërtuar ëndrrat, zgjohen për të ushtruar të trurit, i cili shprehet në aftësinë e saj në një periudhë të shkurtër pjesëve jokoherente e ndërtuar vazhdimisht film, komplot i cili për të verifikuar korrektësinë e punës së tij, shkallën e ngjeshur të mundshme.

  Ëndrra - ky është analist ynë i brendshëm, images Gjuha. Ky është libri që ju nevojitet për të lexuar midis rreshtave, duke kërkuar për logjikën e fshehur që buronte nga nata e mëparshme "bilancit të ditës." Nëse, për shembull, një person që ëndërron ai është duke ndërtuar një ndërtesë të lartë rritje - ka asgjë si pjesë e përvojat e tij të përditshme, nëpërmjet poshtërsi të situatës së tyre. Gjëja kryesore në këtë ëndërr - nuk ka komplot, dhe ndjenjat (dëshira për të mbrojtur veten, gëzim, etj.)

  Por ndoshta ëndrrat e fshehta deri në fund dhe jo të zgjidhen. Kush e di se çfarë mistere fsheh trurin tonë dhe ne në të vërtetë të transmetuar ëndrrat tona.

  Informacion nga artikullin "Secrets e ëndrrave"