Ëndrrat dhe shifra


 • E kaluara dhe e ardhmja
 • Si për të interpretuar numrat
 • Pak specifikat

 • Doktrina më i lashtë i numrave dhe kuptimi i tyre në astrologji dhe numerologji mund të sigurojë një vlerë të veçantë dhe numrat që shfaqet në gjumin tuaj. Numrat që shfaqen në gjumin tuaj, mund të ju tregojë për ngjarjet e ardhshme apo të kujtojnë të kaluarën, e cila vazhdon të ndikuar jetën tuaj.

  Vlera e numrave në ëndrrat tuaja mund të jetë aq i saktë si dhe të jetë e "koduar" simbol. Numrat në ëndrrat mund të jetë e puzzles që ju duhet për të lejuar për të marrë disa informata. Ata gjithashtu mund të parandaluar një ngjarje që është duke pritur për ju përpara.

  Interpretuvavshy karaktere numerike, ju mund të aplikoni këtë njohuri të ngjarjeve të veçanta. Për shembull, numrat mund të ju tregojnë për kohën dhe vendin ku ngjarja ndodh emocionuese ju. Dhe anasjelltas - mund të ju kujtoj të ngjarjeve të kaluara që ende mund të ndikojnë në jetën tuaj.

  E kaluara dhe e ardhmja

  Aftësia për të interpretuar numrat që shfaqen në ëndrrat e tua, ajo ju pryhodytsya në jetë. Ju mund të kërkoni paraprakisht për një harku kohor për të cilën më shumë gjasa do të përpiqet për të arritur këtë qëllim. Përveç kësaj, numrat mund t'ju informojë kur ju duhet të fillojnë të bëjnë atë kohë më të favorshme për ju.


  Ndërsa një studim i detajuar i numerologji mund të japë një njohuri të përgjithshme të kuptimit të numrave, numrat që shfaqen në ëndrrat tuaja mund të jetë "personal" që do të thotë se vlen vetëm për ju. Ata mund të ju kujtoj për datat e rëndësishme të ardhshme, të tilla si ditëlindje relative largët, të cilat ju mund të keni harruar, apo në ditën e pranimit në punë të re.

  Numrat në ëndrrat gjithashtu mund të tërheq vëmendjen tuaj për pikat e rëndësishme të kthesës, të cilat në disa raste do të thotë fillimin ose fundin e fazës tjetër të jetës tuaj. Për shembull, numrat në ëndrrat mund të ju jap çelësin e sezonit, muaj dhe madje edhe datën e saktë të promovimit të pritshme ose të ndajnë rezultatet e provimeve përfundimtare.


  Si për të interpretuar numrat

  Numrat që shfaqen në ëndrrat e tua, mund të ketë tjetër "show" në vetvete. Për shembull, ju nuk mund edhe ëndërr e numrave, dhe çdo numër të njerëzve ose objekteve. Interpretimi i gjumit do të varet nga vlera Druides të këtij numri.

  Nëse ju mendoni se paratë në një ëndërr, ajo mund të nënkuptojë përmirësimin e gjendjen tuaj financiare. Ndërsa transferimi i njerëzve (p.sh. nxënës në një klasë apo vend në dyqan) do të thotë se ju ndiheni përgjegjësitë dhe detyrimet e ngulfatën. Nëse keni menduar vetëm, ajo qëndron për lodhje dhe lodhje, por në qoftë se ju ndihmojë të besuar ajo flet për rritjen e ardhshme të karrierës.

  Leximi dhe numrat shkrim nënkupton nevojën për të kontrolluar shpenzimet financiare, por në qoftë se ju bëni një gabim në lexim apo llogari numra, atëherë ju të kthehet larg nga suksesi.


  Pak specifikat

  Nëse ju mund të mbani mend shifrat parë në ëndërr, është për të djegur ata, si ata mund të përmbajnë të dhëna për kohën dhe datën e ngjarjes tuaj e afërt ardhmen. Këta numra mund të shfaqet në formën e numrat e telefonit, kodeve, datat apo edhe numrat e llotarisë që ofrojnë një kombinim fitues. Numrat në ëndrrat mund të kombinohet me kombinime të ndryshme të alfa - në këtë rast ju duhet me kujdes regjistrojnë numrat dhe shkronjat në ditarin tuaj të ëndrrave.

  Rëndësia misterioze e numrave në ëndrrat, në shumë raste përkon me kuptimin e tyre në numerologjinë dhe astrologjisë. Për më tepër, këto burime janë të dobishme kur ju doni më shumë analizë të thellë e numrave në ëndrrave tuaja. Përmbajtja totale e numrave nga 0 në 5 si vijon: 0 përfaqëson natyrën ciklike e jetës; 1 është simbol i kreativitetit dhe inteligjencës; 2 - një simbol i feminitetit; Numri magjik 3 - simbol i trinitetit dhe mashkullorësi krijuese; 4 - një figurë e lidhur me elementin e Tokës, do të thotë solidaritet dhe drejtësi; 5 - një simbol i martesës që bashkon (2) të gjinisë femërore dhe mashkullore (3).

  6 - një simbol i tërësisë dhe paqe; 7 - numri më i shenjtë dhe magjike që përfaqëson një dituri të shenjtërohem dhe njohuri të fshehtë; 8 - simbol i pafundësi; 9 - parathotë shtatzëninë dhe sukses; Sekuenca mbyll mishërim 10 e integritetit të universit, përfundimin e fazave të caktuara dhe për të krijuar një atmosferë progres pozitiv të favorshme.

  Me shifra të dyfishtë meritojnë vëmendje të veçantë: 13 - simbol i forcës, që numri nuk është një shenjë paralajmëruese e telashe, si zakonisht besohet; 19 sjellë fat të mirë në jetën tuaj dhe frymëzim; 21 parashikon objektivat që do t'ju sjellë lirinë.

  Informacion nga artikullin "numerologji në ëndrrat"