Tools novela


 • Pasojat Zyra Romance
 • Këshilla nga psikologët
 • Çfarë është një "kontratë dashuri"

 • Në mjedisin e biznesit romane zyrtare stafin e sotme nuk veçanërisht
  mirëpritur. Punëdhënësit besoj se romanet zyrtare lënduar
  kompani, kështu që produktivitet të ulët.

  Shoqata Amerikane e Menaxhimit të vendosur për të gjetur se
  sa shpesh kanë romane zyrtare në kompanitë. Hulumtim
  tregoi se më shumë kohë amerikanët shpenzojnë në punë, më shumë
  ata bien në dashuri me kolegët e tyre. Kështu 67% e të anketuarve thanë se
  Lidhur me Zyrën Romance jashtëzakonisht pozitive, dhe 30% të hapur
  pranoi se evoluar në marrëdhënie romantike me kolegët.

  Megjithatë
  kapur gati kombinuar jetën personale me punë shprehur vetëm
  vetë punonjësit. Drejtor i burimeve njerëzore dhe rekrutimit ekspertëve
  opinion i ndryshëm. 81% e menaxherëve të burimeve njerëzore besoj që shërbimi
  Romanet e rrezikshme për kompanitë. Ato shërbejnë si një burim shtesë
  konfliktet. Dhe 74% besojnë se punonjësit duhet të jetë ligjërisht
  Përgjegjësia për admirim romantike në kuadër të zyrës.

  Punëdhënësit kuptojnë se romanca në kompanitë është e pashmangshme.
  Ne vetëm mund të përpiqemi për të minimizuar efektet e tyre negative.
  Kompania në mënyrë të pashmangshme do të pësojë humbje, nëse dashuria punuar krah për krah.
  Menaxhimi i shumë kompanive të kompromisit, dhe shumë më tolerant


  i referohet romaneve zyrtare, nëse dashuria janë duke punuar në tjetër
  njësi. Shumë besojnë se në të tilla raste njerëzit nuk do të ndërhyjë me njëri-
  një të bërë biznes dhe marrëdhëniet e tyre personale nuk e kujdesit për ne.

  Megjithatë, shembuj të shumtë tregojnë se problemi nuk mund të shmanget në këtë situatë.


  Pasojat Zyra Romance  pjesë të ndryshme të një pune të mbajnë reklamat i madh
  bashkëshortët të cilët rregullisht shpjeguar marrëdhënien në të gjitha. Gruaja e
  përkushtimin një kënaqësi për të tjerët në konflikte familjare. Të gjitha të Departamentit
  dëgjonte ankesat e saj, në vend se të angazhohen në çështjet e punës. Në
  Përfundimisht njeri u ndërprenë dhe shkoi në një kompani tjetër.

  Skandalet menjëherë
  ndalur, dhe ekipi filloi të jetojnë në paqe.

  Megjithatë grindje dhe
  paaftësia për t'u përqëndruar në punë - është shumë më e keqe
  Pasojat Zyra Romance. Rasti merr një shumë më serioz
  Qarkullimi kur është fjala për spiunazh industrial. Për shembull, një kompani
  vjen dhe sekretar i bukur i ri josh bos, ai mëson
  të gjitha sekretet e kompanisë dhe më pas liruan dhe merr një konkurrent
  informacion konfidencial. Situata është e parëndësishme, por më tepër
  i zakonshëm.

  Sigurisht, të drejtat mbrohen nga kompania. Tim
  Megjithatë, avokatët besojnë se të drejtat e punëdhënësit në këtë rast
  nuk mbrohet sepse ligji parashikon shumë i butë

  sanksione për shkelësit.

  Ndërsa ligjvënësit mendoj se si të mbrojnë
  interesat e punëdhënësit, zyrat vazhdojnë të zemërohem dashuri
  pasion. Megjithatë, përfaqësuesit e katet e forta dhe të dobëta ndryshe
  perceptojnë se çfarë po ndodh. Kështu, studimi tregoi se burrat shpesh
  gjeni punët e dashuri në punë argëtim të rregullt. Shumicë
  e djemve nuk duan që këto novela zhvilluar në
  marrëdhënie martesore.

  Gratë shprehur një mënyrë të ndryshme. Ata në mënyrë të qartë nuk e ndajnë punën dhe
  shtëpi dhe të gatshëm që të jetë me të dashurit kudo. Për më tepër, shumë gra nuk e bëni
  nuk kemi asgjë kundër romancë Zyra dhe martesës me kolegët është

  se fejuar shoh gjithë ditën, e dinë të gjithë në lidhje me punët e tij dhe
  marrëdhëniet me njerëzit e tjerë. Për fat të keq, kjo krijon
  shpesh xhelozia e panevojshme dhe zeroja konflikt.


  Këshilla nga psikologët

  Psikologët
  besoj se një kurë ka romane zyrtare. Ju mund, sigurisht,
  dashuruar holluar në departamente të ndryshme mund të zvogëlojë kërkesat operative
  dhe të marrë të gatshme për një konflikt të keqe në ekip. Por në fakt
  të ndryshojë ndonjë gjë. Tools romanet jo për konsum dhe të vazhdojë të jetë
  ekzistojne, të tilla si natyra njerëzore. Njerëzit janë shpesh në kërkim të
  Vakumi punojnë për pjesën tjetër. Ata pijnë çaj, thashetheme, të shkojnë për darkë së bashku

  apo kthesë romane.

  Megjithatë, ekspertët në karrierën argumentojnë se
  Prodhimi është ende atje. Konfliktet e panevojshme mund të shmanget me korrektësi
  sillen në punë dhe nuk lejojnë emocionet për të fituar mendjen.

  Jini të ndershëm.
  Romancë zyra nuk mund të mbajë një sekret, veçanërisht në marrëdhëniet
  Dyshja u bë serioze. Pasi kolegët dyshojnë se ju
  takohen me dikë në zyrë, më mirë shkoni dhe sinqerisht më tregoni për
  marrëdhënie shefi juaj. Megjithatë keni arritur të gjeni një mënyrë të pranueshme nga
  pozicion. Kjo mund të duket si një pushtim i intimitetit, por ju
  duhet të kujtojmë se shefi juaj mund të jetë një qesharak apo edhe

  pozita poshtëruese nëse e gjithë zyra e di se çfarë po ndodh, por ajo nuk është.

  Mos harroni që shefi juaj.
  Ekspertët këshillojnë kundër romanet fillojë me eprorët ose vartësit.
  Ju nuk mund të takohen me shefin, dhe mos shpik marrëdhëniet me ato
  raportojnë tek ju për punën. Jo vetëm sjell me
  bashkë-punëtorëve, edhe në qoftë se ju keni një tërheqje të fortë për të.
  Shumë i divorcuar dhe nuk mund të punojnë së bashku. Ndonjëherë ka
  historia absolutisht i shëmtuar, dhe njerëzit në karrierën e rrezikut. Për të shmangur
  Situata të çuditshme nuk takohen me kolegët në departamentin, këshilloi
  ekspertët. Nëse marrëdhënia nuk është formuar, është mirë të mos për të ndjekur situatën

  një qëndrim dhe për të diskutuar paraprakisht se si ju do të jetë një punë
  pas pushim.

  Mos caktojë datat për të punuar. Dashuri takim nuk duhet
  ndodhin në zyrë apo në ashensor zyre. Në punë, ju nuk duhet të
  të puth, të mbajë duart dhe e quajnë njëri-tjetrin i dashur
  emrat. Një nga ekspertët dikur pjesë në një konferencë ku jo
  jo duke dëgjuar folësit për një arsye të thjeshtë: një çift në rradhët e para
  shkrirë në krahët dhe nuk mund të zhbllokuar duart e tij. "Ai pastaj zaplitav,
  rozplitav flokët e saj - thotë ekspert. - Njerëzit nuk mund të marrë në
  sytë e tyre. "


  Çfarë është një "kontratë dashuri"

  Shumicë
  Kompanitë e SHBA madje tërësisht shikuar marrëdhëniet e tyre romantike
  punonjësit. Vetëm 12% e të punësuarve të anketuar hulumtuesit
  Shoqata Amerikane e menaxherëve tha se kompania e tyre futi
  Rregullat mbi romanet zyrtare. Dashuria e megjithatë për të ardhur keq
  çështje mund të ketë pasoja, si i mbushur me paraqitjen e kërkesës për
  ngacmimi seksual. Për të shmangur probleme, disa
  punëdhënësit të detyruar punonjësit për të nënshkruar të ashtuquajturën dashuri
  marrëveshje.

  Hera e parë që një kontratë e tillë u hartua në 1983
  ishte një avokat në ligjin e punësimit Jeffrey Tanenbaum
  i firmës ligjit Nixon Peabody LLP.

  Marrëveshja ishte
  mbrojtur të drejtat e të dy palëve: punëdhënësin dhe punëmarrësin. Tani
  Kompanitë kanë versione të ndryshme të "kontratës së dashurisë", por më shpesh
  ata vetëm mishëron romancë dhe kolegët
  ndalon ngacmimin seksual dhe favorizimet.

  Informacion nga nenet "të vërtetën për romanet e zyrës:. Punonjësit gëzojnë"