Sex këshillë e keqe


 • Mbeturina Body
 • Minus 150 për Farinheyt
 • Çfarë thoni? ..
 • Mashkull Directory
 • Është thënë, ose të paktën të mendojnë për seksin gjithë. Paradoksi është se
  vetëm pak mund të përballojë të jetë sexy. Të tjerë preferojnë
  maskim ponadezhnee, dhe pastaj vuajnë: Unë nuk do të vini re
  nuk ka dashuri nuk dëshiron ...

  E pra, le të shkojë të takohet dëshirën e shumicës dhe të ndajnë me vlerë
  këshilla se si për të penguar partnerët e mundshëm dhe për të reduktuar në zero e saj
  jeta seksuale. Dhe si t'i përdorin ato - fjalë për fjalë ose
  pikërisht e kundërta - të vendosë.


  Mbeturina Body

  Jo të sigurt në zonjë e saj tërheqja padashur merr rreth
  sinjal: Unë mund të jetë vetëm i interesuar në të njëjtën humbës si unë

  vetë. Mal i rrallë në burrin e saj - kultivimi sistemet e tyre,
  më tepër preferojnë të mos përzihen. Dhe ne vetëm se e drejtë!

  Objektivi: Për të bindur veten se "kjo duket" dhe mendoj asgjë rreth seksit.

  Për ta bërë këtë, të marrë ndonjë revistë me një supermodele në kopertinën dhe krahasoni
  vetë me të: sytë, zemrat, këmbët ... ju shpejt të sigurt trupi juaj -
  një mangësi të ngurta shumëzuar me peshë. Solid si
  Mantra: "Për mua, nuk ka njeri me mendje në rregull duket!".

  Infektues dikë të interesuar në një vështrim, menjëherë fillojnë
  mendoni për të metat e tyre: "Atë që ai e shikon kur unë puçërr në


  mbrapa dhe këmbët kthesa? "Megjithatë, aktorja Carrie Bradshaw edhe këmbët
  formë ideale, dhe kështu ai u bë një yll i serisë "Sex and
  City "... Por kjo nuk duhet të ju trokas nga rruga, vazhdojnë të pohojnë vetë,
  se problemet vizion tifoz apo shije shumë të keqe. Dhe kur ai
  në të vërtetë refuzojnë, e habitur nga fytyra juaj sforcuar,
  Lavdëroni veten për depërtim: "E pra, unë të them? Ai e kishte humbur tashmë të
  interesi im! »


  Minus 150 për Farinheyt

  Çfarë njeri dëshiron për të pushtuar çdo herë një grua si Everest -
  mit. Sigurisht, nuk janë tifozët e sporteve ekstreme, por edhe ata ndonjëherë
  Unë dua një ngrohtësi të thjeshtë njerëzor dhe marrëdhëniet e sigurisë pa

  litarë.

  Objektivi: për të krijuar një atmosferë të ftohtë dhe armiqësor për të nuk ka një mendim, në qoftë se ju jeni të interesuar. Këtu ka më shumë!

  Në horizont ishte dikur Banderas dhe horror, horror, ju dha
  shumë tërheqës? Dënim vetë arrogant
  (Interes, vetë-mjaftueshme) lloji. Shmangni kontakt me sy.
  Për qasje veten - jo, jo! Nëse ju vendosni një pyetje, përgjigjen ngul sytë akullt.
  Le ngrin dhe shkon. Pse keni nevojë për këtë macho? Për të dhe nga komplekset
  bashkojë?


  Çfarë thoni? ..

  Nëse ai ende përpiqet të filloj një bisedë me ju dhe thotë diçka
  këndshme, të vazhdojë në pikën tjetër të programit.
  Objektivi: "kicking" dhuratë vërtet të befasuar që ju mund të telefononi kënaqësinë e dikujt.

  Dëgjimi lëvdata në adresë të tij, ne do të shfaqin vështirësi ekstreme dhe të kërkojë nga
  tendosje: "Jeni të znuschayetes? Unë thjesht nuk e kishte larë (vënë në
  bluzë e vjetër dhe t. f.). " Nëse ai nuk është shumë prapa, nuk do të heqë dorë. Shpjegoj
  në atë buzëqeshje simpatik ai u ngacmuar - ju vetëm këpucë apo nën presion
  jo se ngrënë për drekë. Sa më shumë njerëz do të përjetojnë siklet, të
  më pak tërheqës ju zdastesya atë.

  Kjo metodë ka bonus shtuar: ju mund të edhe një herë
  të sigurt se nuk është në gjendje për të tërhequr vëmendjen mashkullore, dhe para teje
  duke pritur për një moshë të vetmuar të vjetër.


  Mashkull Directory

  Mënyra e veçantë e lartësim i energjisë seksuale - për të vënë atë në një drejtim inteligjent.

  Objektivi: Për të detyrojë një njeri për të kuptuar se ju jeni shumë i zgjuar për një gjë të tillë të thjeshtë si seksi.

  Pasi seksit erë në një marrëdhënie, të bëjë një person të rëndësishëm dhe
  fillojnë të përmendin ndonjë libër të arsyeshme. Kjo do të ndihmojë zhvillimin e
  Përshtypja e serioze. Çfarë ju me interesante
  gratë mbeten jashtë se ju keni dorëzuar. Formuar
  stereotipi "është e njohur për bisedë inteligjente", atëherë ajo do të jetë shumë e vështirë për të shkatërruar.

  Përndryshe - Mbështetësit do të jetë vetëm i mërzitshëm, dhe lëngjeve që
  kishte filluar për të drejtuar me ju, tërësisht zhduket. Ajo që ne
  në fakt, i kërkuar.

  Diskutoni në Komunitet