Seks pas 40 vitesh


 • Këtu janë manifestimet kryesore të problemeve "të mundshme"
 • Kush duhet fajësuar?
 • Çfarë duhet të bëni?

 • Dhe , megjithatë, për të thënë se "dyzet vjet të jetës
  sapo ka filluar "- vetëm mund grua. Seksi më i dobët frikë panjohura
  Burrat në të gjithë botën. Frika e humbjes potencë, i cili me kalimin e viteve u bë
  duke u bërë më të fortë. Kjo arsye, sepse me kalimin e viteve më fiziologjike
  proceset në trup gradualisht të ngadalësojnë punën. Pse të presim
  pas dyzet burra dhe se si të vënë këtë, ne do të flasim.


  Këtu janë manifestimet kryesore të problemeve "të mundshme"

 • Erections spontane bëhen më pak
 • Të gjithë
  proceset fiziologjike në trup gradualisht të ngadalësojnë punën e tyre,

  duke përfshirë edhe ata që janë përgjegjës për mbledhje.
  Vizuale imazhet nuk janë të
  duke vepruar si një i ri. Për të arritur një mbledhje vetëm duke menduar për seksin ose
  pavarësisht nga partneri i tyre seksual është më e vështirë. Burri
  kërkojnë stimulim të drejtpërdrejtë fizik të penisit. Por kjo nuk është e
  arsye për brengosje në lidhje me ereksionit. Vetëm ju duhet të ndihmojë
  partneri juaj. Ajo rezulton se është e rëndësishme që të ketë një kuptim të ngushtë dhe
  Personi i dashur.

 • ndërtoj anëtar nuk do të jetë aq e vështirë
 • Kjo
  nënshkruajë, së bashku me erections ngadalësuar janë gjithashtu shumë të shqetësuar në lidhje me burrat. Ata
  kujtohet vjetër "ngurtësinë" të objektit të krenarisë së tij dhe të vijë në


  dëshpërim. Megjithatë, për marrëdhënie të plotë seksuale dhe marrjes
  kënaqësi e ndërsjellë dhe kënaqësinë e ngurtësisë ereksionit
  njëzet të rinj nuk kanë nevojë. Dhe shumë kënaqësi lady tuaj
  më shumë varet se si ju përdorni lo mendjen trupin tuaj. Dhe
  zahmet kryesisht shërben vetëm qëllimeve estetike.

 • Nevoja për orgazmës ulur ndjeshëm
 • Shumë
  meshkujt mbi 40 të shqetësuar se ata nuk mund të lëshoj një fjalë e njëjtë
  të gatshme dhe të lehtë, e cila përdoret për të, gabimisht duke besuar atë herët
  shenjë e dobësisë. Mbajë në një etiketë! Përcaktoni disponueshmërinë dhe
  shkaku kryesor i mosfunksionim ngrerë duhet andrologist mjekun.

  Nevojë
  derdhje në rrjedhën e kohës është reduktuar në masë të madhe. Në të njëjtën kohë të frekuencës
  Marrëdhënia është shpesh e njëjtë, kështu që është e
  është e qartë se disa prej tyre ndodhin pa orgazmë. Mos harroni,
  pas dyzet krejtësisht normale herë pas here bëni pa
  orgazmë, kjo është goxha e lehtë për të marrë të përdoret për të. Marrëdhënia seksuale mund të bëhet
  shumë të këndshme dhe të plotë të përvojës erotike pavarësisht
  ju lëshoj një fjalë apo jo. Opsionale arrijë orgazmë çdo herë dhe,
  Sigurisht, ju nuk mund ta detyrojë veten për të bërë atë.


  Kjo është edhe një plus, disa njerëz ndjejnë një sens të
  lehtësim kur ata reduktuar nevojën për orgazmës. Ata nuk janë më të

  Dëshira për të qenë skllevër, duke kërkuar kënaqësinë e menjëhershme, dhe mund nga
  ndjenja dhe të vërtetë të zgjedh vendin, kohën, dhe më e rëndësishmja partner.

 • Marrëdhënia seksuale është e zgjatur, duke dhënë më shumë argëtim
 • Tani,
  kur ju jeni kaq të fokusuar në arritjen e derdhje të shpejtë, ju së shpejti
  vetëm të jetë në gjendje të gëzojnë marrëdhënie të gjatë seksuale. Kjo do të ju lutem
  partneri juaj, si gratë shpesh kanë nevojë për një më të gjatë
  stimulim për të arritur zgjimit të plotë dhe orgazmë. Është në
  vlerësojmë qëndrueshmëri tuaj seksual, duke ju dhënë të dy
  për të vazhduar marrëdhënie dhe të gëzojë atë më shumë
  kënaqësi.

 • Në mes të parë dhe të dytë pushim 02:00
 • Jo

  Merrni kohën tuaj për ngritjen e ardhshëm. Pas orgazmë është gjithmonë një periudhë
  nevozbudimosti plotë gjatë së cilës mbledhje e re e arritura
  e pamundur. Në këtë kohë penis dhe nuk mund të tjera
  madje të përgjigjet për stimulim të fortë. Në njëzet vjet të moshës, herë
  midis orgazmës dhe pasuese mbledhje llogaritur minuta. Deri në tridhjetë
  vitet e kësaj periudhe është zakonisht vonohet për njëzet minuta dhe dyzet
  është një deri në dy orë.


  Kush duhet fajësuar?

  Kush,
  më tepër, ajo që është përgjegjëse për këto ndryshime, të cilat gradualisht
  duke filluar pas dyzet vjet? Arsyet për këto fenomene janë mjaft të
  kompleks. Gjatë ndërtimit - në të vërtetë një proces shumë kompleks,

  kërkon një ndërveprim të qartë në mes pjesëve të ndryshme të trupit tuaj.

  Së pari, ajo varet nga tru - vendin ku lindur mendimet dhe fantazitë erotike.

  Së dyti,
  Refleksi i ereksionit varet nga impulse nervore të shkaktuara
  stimulimi i drejtpërdrejtë i penisit. Në refleks pjekur njeri
  mekanizëm nuk është aq e qartë, ka një tendencë për të rritur
  tensioni i gjakut dhe atherosclerosis, duke përfshirë edhe ato arterieve
  përgjegjës për furnizimin me gjak në penis tuaj.

  Kjo
  çon në faktin se penisi juaj stimulimit afat më të gjatë
  por tani ai është ngurtësinë ish dhe më e lehtë për të humbur ereksionit tuaj.

  Dhe
  gjithë procesi bëhet më pak i parashikueshëm dhe stabil.

  Një problem tjetër mund të jetë ankthi i tepërt për mbledhje. Ndonjëherë,
  po përjeton saktësisht shkakton spazma e muskujve të butë,
  lejon të gjakut për të dalë lirisht jashtë penisit tuaj. Në këtë rast,
  nevojë për të hequr qafe një shqetësim psikologjik atë,
  kthehet në diçka ereksionit mirë butë dhe pa formë.

  Të gjithë
  Procesi mbledhje menaxhohet nga testosterone, një mashkull
  hormon seksi, prania e të cilit në gjak në sasinë e duhur
  siguron një mekanizëm nisjen e ereksionit dhe kryesisht
  përcakton dëshirën seksuale dhe zgjimit.

  Por me kalimin e viteve ky kompleks
  sistem përfundimisht do të konsumohet.

  Së fundi, me
  secili nivelet dekadë testosterone në uljet e gjakut. Kjo
  manifestuar në një dëshirë të rrallë ndodhjen e tyre dhe më pak
  nevojë për orgazmës.

  Disa burra,
  Megjithatë, ky mekanizëm ofron një aksident serioz, dhe pastaj të zhvillojnë një e vërtetë
  pafuqi, e karakterizuar nga mungesa e vazhdueshme e ereksionit. Me moshë
  mund të ketë çrregullime më serioze në mekanizmin e ereksionit.
  Ndikimi negativ i kryerjes sëmundje që ndikojnë në enët e gjakut
  penis. Kjo - hipertensionit, aterosklerozës, diabetit -
  shkaku kryesor i dobësisë së enëve të gjakut.


  Çfarë duhet të bëni?


  Para së gjithash - nuk e humbas, pa marrë parasysh sa e rëndë ju nuk do të heqë dorë
  problem. Në urolog-andrologist mund të jetë një opinion i ndryshëm. Shumë
  gratë si për të bërë dashuri me burra të vjetër.
  Vjet pjekur - në shumë mënyra koha e përkryer për seks
  Marrëdhëniet. Njeriu ka më pak të përqendruar në penis e tij dhe
  më të vëmendshëm ndaj partnerit shpirtërore dhe përvojave trupore.

  Sigurisht, në rastin e sëmundjeve shoqëruese, pa trajtimin e tyre, problemet e ereksionit nuk janë të pakapërcyeshme.

  Dhe
  të trajtimit, nëse është e nevojshme, nuk do të bëhet një
  rrethi i mbyllur, është e nevojshme për të zgjedhur klinikë të drejtë dhe

  Mjeku.