Seks për konkurrencë po ose jo
Deri kohët e fundit, mjekët sportive, një dhe të gjithë, pretendoi
se seksi gjatë këtyre ngjarjeve kritike si Olimpiadës atletët
kundërindikuar. Ajo u besohet se marrëdhënia seksuale kryesisht ndikojnë
Faktorët fiziologjike dhe aftësinë për të të jetë më i mirë, sepse trupi pas seksit
reduktuar ndjeshëm nivelet e testosteronit, të cilat nuk mund të ndikojnë në eksitim dhe i përgjithshëm
konkurrent humor. Një faktor i rëndësishëm psikologjik - sex
relakson dhe zvogëlon dëshirën për të fituar. Nuk është çudi që Olympians e para në botë në
Greqia e lashtë para se të përpiqet konkurrencë të përgjegjshëm më të gjatë
abstenojnë nga seksi, jo më pak se disa ditë.

Por shkencëtarët kohët e fundit, kanadezë nga Universiteti McGill
hodhi poshtë hipotezën se seksi është e keqe gjatë Olimpiadës. Ata gjetën se klasa
seksi në prag të ngjarjeve sportive nuk ndikojnë atletike
Rezultatet e. Hulumtues Ian Shriyer tha se një grup i shkencëtarëve kryer
Eksperimente të veçanta laboratorike, gjatë të cilit studiuar aftësinë
në sportive arritjet e njerëzve kishin marrëdhënie seksuale ditë më parë. Nga "biznes"
lidhur katërmbëdhjetë burrat e martuar, ish-atletë të cilët kanë testuar dhe
në një "seks force", dhe pastaj u shfaqën në sport shkencore
laborator.

Eksperimenti zgjati një javë, gjatë të cilit burrat


Aktiviteti detyrë seksual dhe maturi nga sportet. Eksperimentet kanë treguar
se seksualiteti nuk kishte efekt mbi atletët forcën fizike - muskuloz
forcë dhe durim i përgjithshëm nuk keqësuar edhe pas seksit intensiv. Megjithatë,
Shkencëtarët kanë vënë në dukje faktin se seksi mund ende të reduktuar agresionin
të drejtat, dhe në drejtim të Olimpiadës, kur dhjetat e madhe rëndësia
dhe ku një fitore të dytë ndonjëherë kanë për të "tërhequr deri dhëmbët" mund të jetë i dëmshëm
të ndikojë në disponimin e atlet dhe aftësinë e tij për të rrahur kundërshtarët. Megjithatë,
Britanik me sa duket ka vendosur të mos paguajnë asnjë vëmendje për Lojërat Olimpike për

Atletët kanë përgatitur mbi 150 mijë prezervativë.