Swing - fashion, shthurja ose kurë për familjen mërzitje


 • Çfarë është ritëm? Kush janë swingers, makinës i çift i martuar i cili kërkon marrëdhënie seksuale me një tjetër çift?
 • Swingers - kush janë ata?
 • Ideologjia ritëm
 • Si funksionon kjo gjë?
 • "Side Effects", ritëm


 • Çfarë është ritëm? Kush janë swingers, makinës i çift i martuar i cili kërkon marrëdhënie seksuale me një tjetër çift?

  Herët në historinë e saj, të lëkundur mendjen banal "shkëmbimin e grave." Lëvizja origjinën në Luftën e Dytë Botërore dhe u "detyrua" shpikjen e pilotëve amerikanë. Ushtarët kanë para të mjaftueshme për gratë e tyre jetonin afër pjesëve. Vdekshmëria e lartë e burrave dhe stres të vazhdueshëm kontribuar në shfaqjen e marrëdhënieve të reja shoqërore që lejojnë komunikimin poligame mes pilotëve dhe gratë e tyre.


  Swingers - kush janë ata?

  Swingers moderne amerikane - një "bardhë" çifte të klasës së mesme, me moshë mesatare, që i bindet ligjit dhe të marrë pjesë në kishë. Pikëpamjet e tyre mbi familjen dhe martesën janë në përputhje me standardet e pranuara në përgjithësi, por në të njëjtën kohë, avull mesatare konvencional dallon atyre qëndrim më të relaksuar për divorc. Një duhet të them se kënaqësia jeta familjare midis çifteve swingers më e lartë se në familje normale.

  Në aktivitet të lëvizje u shfaq në shpatet e epokës sovjetike. Çiftet mësojnë kryesisht përmes internetit, dhe pastaj të caktojë një datë në një restorant apo klub.


  Mosha mesatare e swingers meshkuj është 25-40 vjeç, femrat - 20-35 vjet. Partnerët kanë tendencë që të ketë arsimin e lartë, një punë të mirë dhe nivele shumë të larta të të ardhurave.


  Ideologjia ritëm

  Lëvizje Ideologjia ritëm bazuar në konceptin e të drejtave natyrore poligame, duke argumentuar se marrëdhëniet e gjata harmonike martesore janë të pamundura pa tradhëti dhe mashtrim. Swing legalizimin e marrëdhënieve seksuale me partnerë të tjerë, duke ruajtur drejtësinë për familjen. Në fakt, sipas ideologëve të lëvizjes, ritëm është shërim për familjen mërzitje. Në fakt, swing vërtetë intensifikon marrëdhëniet në një palë, por në qoftë se ajo ishte afër një divorc, një mrekulli ndodh, familja ende ndan.

  Vetëm ato çifte që kanë jetuar, duke shpresuar për të thelluar marrëdhëniet - janë efekt shumë më të pritura të shpërthimit të ndjenjave dhe emocioneve.


  Si funksionon kjo gjë?

  Në aktivitet të klubit është duke shkuar në një numër të madh të çifte, burra shumë të ndryshme dhe grave. Në pension në një nga kabinat me partnerin e saj, ajo befas vëren se burri i saj shikon të jashtëm. Ai dhe shoku i tij të bashkohet me palë të çojë bisedën. Touch pasionuar elokuente e interesit seksual, por në qoftë se një nga palë të shprehur protestën e tyre, lidhja nuk do të ndodhë. Dhe në këtë rast, të dy bien të formuar sërish një palë të përkohshme.

  Swingers, si askush të ngushtë të barazisë gjinore, si dhe mungesa e vullnetit për t'u angazhuar në një marrëdhënie partnere seksuale është ligji për të dy çiftëzohet.

  Nëse klubi është i mirëpritur "të hapur" seanca seks grup ritëm të zhvillohet në një sallë të madhe dhe të mbushur me njerëz. Unitet ndijor arritur në këtë klub dështon. Por në çdo rast, afërsia është, në masë skena erotike, "era e seksit" në të ardhmen gjatë nxeh mendjet e partnerëve dhe të gjenerojë fantazite e shumta seksuale. Akoma më shumë i zakonshëm "mbyllur" klubet ritëm, ku secila palë për seks dhënë një dhomë të veçantë ku ju mund të kuptojë fantazite tuaja wildest seksuale, për të fituar përvojë me personin tipit përballë partnerit të rregullt seksual.

  Dhe si të gjithë të mirë, por jo të gjitha çiftet arrijnë të kapërcyer ritëm gjyq.


  "Side Effects", ritëm

  Le të fillojmë me atë që është zakonisht fillohet vizitë ritëm klub bëhet një burrë dhe një grua zakonisht shkon në lidhje me dëshirat e tij, "jo për të humbur" dhe pleasuring partner. Edhe pse, në parim, ajo kundërshton idenë e lëkundur, e cila mohon lidhjen padashur, për fat të keq, më shpesh rasti. Kuptim i mëtejshëm i tradhtive, xhelozisë dhe neveri - nga këto ndjenja askush nuk është imun. Përveç kësaj, në lëvizje ritëm shumë i madh homoseksualëve, exhibitionists, voyeurs, masochists ... Në lëvizjen e tij të motivimit në Rusi është shumë e ndryshme nga ato në Evropë dhe SHBA.

  Sipas MD, informacion Profesor Leo Scheglova se ritëm forcon marrëdhëniet familjare, në përgjithësi krejtësisht i gabuar.
  Por fillimisht, në fazën e marrëdhënieve familjare nënkuptojnë besnikëri ndaj një partner seksual. Një njeri është duke kërkuar më shumë të vetë të gjitha dhe i vetëm. Akte të spikatura seksuale me njerëz të tjerë krejtësisht të thyer stereotipin formuar me shekuj dhe zbatohen goditje psikologjike për marrëdhënien si një çift. Në mënyrë tipike, rob dhe aktivitetet dhe ritëm më vonë të pendoheni veprat e tyre.

  Të pranojë asnjë ideologji apo të lëkundur apo jo të rrezikojnë lidhjet familjare për përvojat seksuale fantazmë hollë, secila palë vendos.

  Megjithatë, ju duhet gjithmonë të marrë parasysh pasojat e mundshme psikologjike për të dy partnerët.

  Referenca: ritëm legalizuar në Kanada, Francë, SHBA, Britania jashtëligjshme atë, pavarësisht qëndrimit të relaksuar ndaj minoriteteve seksuale.