Vetmi


 • Çfarë është vetmia
 • Çfarë është mosbesim dhe vetmia
 • Çfarë është besimi dhe besimi

  Çfarë dhe?% B
  AOE vetmia

  Mos harroni se si të lehtë të komunikoni me njerëzit në një fëmijë? Moshë
  të tjerët nuk kanë rëndësi, e njëjta gjë mund të vijë lehtësisht dhe
  dhe të bisedoni me të huaj të njëjtën moshë, dhe shitësi në dyqan, dhe
  prindërit e miqtë, dhe madje edhe me portier, i cili murmuritën në të gjitha, por
  kjo diçka që ju gjithmonë buzëqeshi dhe e mori nga qershi varur lartë
  në degët.

  Ajo merr 25-30 vjet dhe papritmas ju të vini re se njerëzit nuk janë më rreth
  buzëqeshje, të kalojë nga, shikoi poshtë, dhe fqinjët nuk e bëri të mirëpritur.
  Miqtë shkoni me turr në zgjidhjen e problemeve të tyre, miq

  nuk është më i mirëpritur në pushime dhe madje e quajnë. Deri më tani në mënyrë të mirë, ju
  dhe nuk e vërejnë, megjithatë, ngadalë ndjenja se diçka është e
  mjaftueshme. E vërteta e vjetër thotë se miqtë janë të mësuar në telashe. Dhe ne kemi nevojë vetëm
  ndodhin probleme, duket se aplikojnë për mbështetje
  jo kujt: të gjithë vetëm buzëqesh apologjetike dhe në lidhje me një bandë
  raste urgjente falur shpejt dhe zhduket.


  Me kalimin e kohës, shpirti mbledh imazhin e ngarkesës të shkaktuar nga ardhja
  njerëzit dhe podlostey nga ata që e quanin veten miqtë tuaj.
  Telefonata, kërkesat, premtimet, shpresat, i zhgënjyer shpresat,
  frustrimi, tjetërsimi.


  Fëmija djegur dy ose tri herë në start qumësht
  të hedhur në ujë të ftohtë. Atëherë gjërat janë përmirësuar, aty ku nuk ka
  askund, miq të vjetër, por kujtimet e këqija zëvendësuar kujtesës
  miqësi ish, dhe tani ju mohoni ato nën pretekste të ndryshme.
  Dhe si rezultat - vetmia.

  Kjo është në mes njerëzve ndodh gradualisht murin e tjetërsimit. Madje
  kur dikush thotë diçka për ju në përputhje dremitje, por në zemër
  nuk besojnë se një bashkëbisedues fjalë. Vetmia - një
  kusht i çuditshëm: si në njerëz, por rreth të huajve. Shumë,
  bllokuar në këtë rreth vicioz, pyesin veten: si me të
  lë?

  Ata thonë gojën e të vegjëlve dhe të foshnjave në gji.

  Për më tepër, ajo gjithashtu lëviz dhe
  Veprimet e fëmijës. Megjithatë, duke u rritur, njerëzit harrojnë për fëmijët
  menjëhershme dhe të përdorura gjithnjë templates. Dhe si
  Rrjedhimisht, drejtimin nga e vërteta më tej dhe më tej. Mos harroni se si ju
  grindur dhe luftuan me mik shokët e fëmijërisë, dhe ditën tjetër
  duke luajtur së bashku përsëri, sikur asgjë nuk kishte ndodhur. Çfarë e pengon tani
  bëjë të njëjtën gjë si atëherë? - Mosbesimi.
  Njerëzit vijnë në përfundim: "Ndërsa unë nuk i besoni, unë i paprekshëm për të mashtruar." Por
  gjasa për të paguar, dhe të paguajnë për këtë të ashtuquajtur
  pacenueshmëri, mbrojtja, forca është vetmia.

  "Oh, vetmia, si flladin tuaj karakter.
  Hekur Posverkivaya busull,

  Si të ftohtë ju rreth të plotë,
  A nuk dëgjojnë me besim të kotë ... "

  Çfarë është mosbesim dhe vetmia

  Ata gjithmonë shkojnë përmes jetës si një çift. Pra, për të thyer këtë rreth të mund
  vetëm një dhe vetëm një mënyrë: të fillojnë të besojnë njerëzit. Pra, si
  besim në fëmijëri. Përsëri, njerëzit janë të buzëqesh skeptik: "Trust -
  ajo tashmë ka ndodhur, është e gjatë mashtrimit dhe dhimbje. "Por çfarë do të bëni?
  Në fakt, në një situatë të tillë personi përballet me një zgjedhje: ose të rrezikut
  dhe fillojnë të besojnë njerëzit pa ndonjë arsye ose pa rrezik dhe
  lënë gjithçka siç është.

  Çfarë ju humbni, duke vendosur për të filluar një besim? - Asgjë. Në më të keq,
  njëri do të jetë më i zhgënjyer, se asgjë nuk do të ndryshojë.

  Çfarë bëni ju
  ndërsa ju mund të blej? - Miq, të afërm. A është kjo për
  nuk është e nevojshme për të marrë rrezikun? Pra, është e fitimet e rrezikut dhe e mundshme apo erdhën në
  rrethi.

  Çfarë është besimi dhe besimi

  Koncepti i "besimit" dhe "besimit" janë krejtësisht të ndryshme. Lehtëbesim
  thotë mashtrueshmëri, besim në fjalë të gjithë në një rresht, ndërsa
  Besimi - është themeli i marrëdhënies mes miqve të mirë, të dashurit.
  Në bazë të këtij parimi, të ndërtoni marrëdhënie në fëmijëri. Në
  bazuar në të njëjtin parim të ndërtoni marrëdhënie me një burrë
  dashuri. Si mund të ndodhë kjo pa besimin e ndërsjellë?

  Kë ne besim? Në thelb, të afërmit, miqtë, bashkëpunëtorë.

  Në këtë mënyrë
  jo të gjithë. Megjithatë, ju mund të bëni poshtërsi ose më mirë një mik
  njeriu është spote dobëta janë të njohura, ose duke besuar
  teveqel. Nga njëra anë, besimi duhet të jetë fituar. Në anën tjetër,
  i cili vendos nëse një person ka fituar besimin tuaj? - Ju. Kush vendos
  shkallë shkallë e mjaftueshme e besimit? - Përsëri, njeriu vetë, dhe
  në mënyrën e vet.

  Dallimi në mes besimit dhe mashtrueshmëri hollë, të shpjegojë se ku është e vështirë, por ajo mund të ndihet.

  Kur të besojnë njerëzit? Gjëja e parë që vjen në mendje si një përgjigje - "kur ata e bëjnë
  meritojnë ". Kujt meritojnë? Dhe për ju, vendim

  ju jeni duke marrë, kështu që çdo gjë nuk varet nga njerëzit rreth tyre, dhe për ju
  vetë. Kur një person kërkon të bëhet dikush tjetër, atëherë për periudhën
  konvergjencë vetëm sa duhet të manifestuar veten, dhe hapjen e saj
  dobësitë. Nëse është kjo e fundit do të mbeten të mbyllura, ju shpejt
  ajo do të ndjeni se nuk ka gjasa kjo do të frymëzojë njerëzit që ju besoni. Një
  i cili nuk ka besim, besimi nuk do të marrin një përgjigje. Në mënyrë të ngjashme, ju do të
  refuzojnë, në qoftë se ju nuk i besoni njerëz fillimisht. Përafërsisht
  taktikat dhe sjellje e dallon njeriun prej besuar besuar.


  Çdo person ka një zgjedhje në mes të opsioneve:

 • Mos i besoni askujt.
 • Besimi vetëm ata që e kanë fituar besimin.

 • Së pari, besoj të gjithë, duke theksuar llojin e besueshmërisë. Dhe pastaj - në varësi të sjelljes dhe veprimeve të njeriut.
 • Mundësia e parë siguron mbrojtje por kërkon konstante
  të jetë në tension me faktin se të gjithë në çdo kohë të vendosë
  ju tradhtoj. Siguria Pagesa - një tension konstant
  dyshimi i vetëm.

  Mundësia e dytë , në parim, është e mirë, por ajo automatikisht hedh
  hija e dyshimit për ata rreth jush. Prandaj, e konsiderojnë me kujdes
  ose të gjitha prej tyre e meritojnë këtë? Përndryshe ju dyshimi i tij
  rrezikojnë të humbasin ekzistues dhe potencial në të miqve afatgjata.


  Mundësia e tretë më fleksibël.

  Nga njëra anë, ju nuk e bëni
  imun ndaj mashtrimit, por fakti dhe shtrirja të varet nga madhësia e juaj
  Credit dhe personi shthurje social të cilët kanë marrë kredi. Nga
  Nga ana tjetër, mendoj se për atë që ju mund të merrni kur
  Kredia e popullit tënd të besimit të justifikuar besimin tuaj! Dikush
  duhet dhe kush nuk duhet ta bëjnë këtë - ju vendosni.

  Supozoni se ju "hodhën". Çfarë është në të vërtetë ndryshuar? Në fuqinë tuaj
  ende komunikojnë me atë person, pa pasur biznes me të
  kontaktet.

  Kur është fjala për miqtë dhe të afërmit, përdorimi mund të jetë
  Pyetja: mbështetjen e njerëzve të sinqertë dhe nuk e konsiderojnë atë

  përdorin veten time.
  Nëse një person e gjen interesin e vazhdueshëm në personin tuaj dhe ne
  Kjo mohon sinqeritet ju mund të përpiquni për të ndërtuar
  marrëdhënie për përfitim reciprok. Kështu, një person është
  një zgjedhje: ose refuzim ose quo quid pro. Dhe kjo është
  reciprokisht e dobishme bashkëpunimi, dmth përdorim aftësitë mik
  një është për të mirën e njëri-tjetrit.

  Informacion nga artikullin "Oh, vetmia, si karakterin tuaj cool".