Divorci si të mbijetojnë


 • "E pra, çfarë është e gabuar, e gabuar ..."
 • Nëse kthehen, në realitet
 • "Unë nuk dua të shoh." Dhe për arsye të mirë
 • Si për të mbijetuar një divorc pozitivisht?
 • Pros divorc


 • Divorci - një përplasje në planet, besueshmëria e të dashur. Shpesh kjo tradhti, tradhti. Divorci - provë e rëndë për besimin. Ka shumë pyetje. Divorci ose të shkojnë në të madh për të mbajtur familjen? Nëse keni fëmijë, si për të zvogëluar dëmin ndaj tyre, si për të edukuar njerëzit e tyre harmonike?


  "E pra, çfarë është e gabuar, e gabuar ..."


  Tradhëti, tradhëti, divorci - moment gjithmonë të papritura. Asnjëherë mos të jetë i gatshëm për atë njëqind për qind. Papritmas ajo rezulton se secili prej të dyve ka jetuar jetën e tyre.

  Një jetuar në një botë të iluzioneve, duke imagjinuar se çdo gjë është e qartë, mirë, mirë. Dhe e dyta - me disa barrë e madhe.

  Nuk mund të shoh se personi i cili jeton atje, duke përjetuar disa ndjenja të vështira? Nëse ju nuk e keni vënë re, kjo do të thotë marrëdhëniet tuaja familjare janë sipërfaqësore. Në shumë familje, njerëz të jetojnë pa u përpjekur të njohin njëri-tjetrin thellësisht të kuptuar jetën e dikujt tjetër.

  Tradhtia nuk është një arsye duhet të jetë disa terren për këtë. Nëse ju zgjidhni një person në një partner të jetës, atëherë duhet të ketë disa cilësi të mira morale. Ju nuk mund të zgjidhni një person i keq? Bad nuk janë të lindur, ata bëhen.


  Me sa duket, ju nuk keni të shtoni diçka në të, nuk e kuptojnë atë. Ajo është shumë e rrallë janë bashkëshortë që marrin familjen çfarëdo që dëshironi, çdo gjë që ata kanë nevojë.


  Nëse kthehen, në realitet

  Shpesh në një kohë kur të rëndësishëm të tjera thotë se kemi dëshirë të largohet, sytë e tij të hapur, dhe ne e kuptojmë se ne nuk e bëri, do të ndjehen gabimet e tij, njohë këto pretendime se burri (gruaja) të shprehura më parë për ne. Ne mendojmë se, duke kuptuar se, ne nuk mund të përsërisim gabimet e kaluara që kemi të tjerët që në qoftë se ne mund të vazhdojmë jetën familjare do të jenë më të lumtur.

  Edhe në qoftë se ju keni një shpresë të gjallë çdo gjë përsëri Dëgjoni me kujdes për atë që ai thotë se burrin tuaj (gruan). Gjithashtu, atë që ju dëshironi, ju duhet një kuptim të mirë të asaj që ai dëshiron. Supozoni se një person i divorcuar dhe ka jetuar për disa muaj pa gruan e tij ish. Papritmas ai kishte një dëshirë për t'u kthyer, momentet më të mira janë përmendur. Është shumë e rëndësishme për të kuptuar se në qoftë se të kthehet, atëherë kthehet në një person real, në vend se me imazhin e njeriut që qëndruan në ndërgjegjen tonë, ndjenjat. Ne kujtua diçka shumë të mirë. Ndoshta ne kujtojmë fillimin e dashurisë sonë dhe vendosi ta kthejë atë. Por kjo është një tjetër person real, dhe qëndrimi i tij ndaj nesh ndryshuar.

  Pra, nëse ju besoni se dialogu konstruktiv është e mundur me burrë i vjetër duhet të takohen, për të parë se si një person mendon.

  E vërteta mund të qëndrojnë në faktin se ky njeri kishte jetuar disa kohë vetëm, ndryshuar dhe shkoi disa mënyra për të zhvilluar një të tillë. Nëse kjo ndodh, atëherë ne duhet të gjejmë një arsye dhe uroj atij fat të mirë.

  Nëse një person është gjithashtu duke treguar interes në konvergjencë, atëherë shkoni në këtë konvergjencë duhet shumë kujdes, hap pas hapi. Sepse pas disa divorc kujtim emocional i pikëve negative shënuar shumë më tepër se pozitiv.


  "Unë nuk dua të shoh." Dhe për arsye të mirë

  E pra, në qoftë se ne kemi mirësinë, urtësi, urtësi për të ruajtur konstruktive, marrëdhëniet miqësore.

  Por kjo është shumë e rrallë. Shpesh ka imazhe ambiciet: "Unë nuk dua të shoh", "nuk duan të dëgjojnë"

  Pas divorcit është më e mirë për të mbajtur miqësi. Akuzat e ndërsjella dhe fyerjen ndaj ndonjë gjë të mirë nuk do të. Vetëm të fal dhe do të marrë për të dhënë. Jo sepse ai ose ajo e meriton atë, por për shkak se është e nevojshme, para së gjithash, ju. Ju për të vendosur nëse ju do të jetojnë me dhimbje dhe fyerje ose të jenë të lumtur sepse kjo është tashmë në jetën tuaj atje.

  Mënyra më e mirë për të shëruar një zemër të thyer dhe të mbijetojnë divorcin - nuk merrni varur deri në atë që ka ndodhur dhe vazhdojnë të jetojnë. Shpesh ndodh që jeta familjare nuk lë kohë për aktivitete interesante të tilla si udhëtime në kinema apo teatër, leximit.

  Provoni pozitivisht të vlerësuar pozitën e tij të re dhe mendoj se tani ju do të keni kohë dhe mundësi për të realizuar gjatë-mbajtur dëshirë pa menduar se si të reagojnë në atë bashkëshortit. Nëse ju shikoni, avantazhet në një martesë të dështuar është shumë më tepër se disavantazhet. Për shkak të mbijetuar divorc - një përvojë të mirë.


  Si për të mbijetuar një divorc pozitivisht?

  Këtu janë disa këshilla:


  Zmyritsya me atë që ju keni në jetën e filloi një fazë të re. Jeta e re - ajo është gjithmonë më mirë se sa i vjetër. Sepse ne kemi një mundësi me disa pikë negative për t'u larguar, por më tepër për të sjellë. Ka traditë para Krishtlindjeve të hedhin gjëra të vjetra dhe ne mund të hedhin nga çfarë ishte shkaku i vuajtjeve tona, ne jemi duke përdorur për të.

  Dhe të shkojnë përpara me aspektet pozitive, me përvojën që kemi blerë në një ish-jetë.

  Get shpëtoj e "viktimave". Ka dy kushte themelore që të ndërhyjnë me një person të mbijetojnë divorcin - një fyerje për verë. Fyerja dhe faji - janë dy anët e një shteti për të qenë në të cilin një person mund të perceptojnë një person tjetër pozitivisht dhe të ndara nga vetë. Kjo marrëdhënie, por marrëdhënie shkatërrues.

  Nëse jeni duke ofenduar një person tjetër, ju nuk jeni duke marrë përgjegjësinë për jetën e tyre. Në qoftë se ju ndiheni fajtor vetëm veten, ju do të jetë përgjegjës për veprimet e të tjerëve. Këto ndjenja janë shpesh nuk na vënë re.

  Ata duket të rritet me ne gjatë viteve, ne lë në harresë të tyre, dhe të vazhdojnë të jetojnë me ta.

  Dhe pakënaqësi, dhe faji - një pozicion ofertat e jetesës e dobësisë që shqetëson jetën. Unë kam nevojë për të filluar shërimin veten e vetë-zbulimit. Nga njohja e thjeshtë se ajo është në ju - nëse një imazh, apo verë, apo frika. Në momentin që ju keni, realisht duke kërkuar në veten tuaj, e pranojnë atë, ju filloni për t'u bërë njeri i pavarur, i fortë, dhe ju e keni zgjedhur. Ju ose mund të domethënie më tej dhe të vazhdojnë të qëndrojnë për veten time, tani duke e ditur të vërtetën, ose ju mund të bëni një përpjekje dhe të përpiqen për të jetuar ndryshe.

  Të angazhohen në punë interesante, të bëhet një anëtar i një klubi, të gjejnë një hobi të ri (të mësojnë për të pikturuar, valle, shkruani një libër, të bëhet një rregullt në bar karaoke, të merrni një qen apo qen në këmbë e një fqinji, etj), vol. dmth, të gjetur punë, e cila do të japë të gjithë pushtetin për të atë që do të të zbavitem dhe të heqë shpirtrat tuaj. Klasat që do të rrisin vetë për veten tuaj dhe për të ndihmuar për të harruar në lidhje me divorc.

  Gradualisht harroni gruan e ish- si në qoftë se ajo nuk ndodhi kurrë. Përsëriteni pas meje: "Unë jam një njeri i lirë është i vetë-mjaftueshme. Unë jam një marrëveshje të mirë. Unë - një personalitet i fortë, dhe për të arritur çdo gjë që ju dëshironi ". Për shërim merr kohë, kështu që nuk nxitojnë.

  Nëse ju barrë të vetmuar, dhe ju jeni gjithmonë në mendimet e mia të kthehen në jetën martesore, do të përpiqen për të shpenzuar më shumë kohë në shoqërinë e miqve apo edhe të huajt vizitoni faqen tilla si shëtitje në park, të ecin në dyqane dhe panaire.

  Në asnjë rast nuk do të mbyllet deri brenda katër mureve. Kur nakotyt valë të shpresës, menjëherë telefononi miqtë tuaj dhe të ftojë ata në një kafene për një filxhan kafe. Ajo është e mirë për të diskutuar ish e tij se pafund përjetojnë vetëm.

  Nëse, pavarësisht nga të gjitha përpjekjet, ju të ndjehen të shtyrë në një qoshe, mos hezitoni të kërkoni ndihmë nga një psikolog, mjeku i familjes, ose të nënshkruajë për terapi grupi.

  Dështimi për të kthehen në jetën normale - një problem që mund të përkeqësohet me kalimin e kohës, përveç kësaj, shteti juaj ka një arsye mjekësore, dhe në këtë mënyrë trajtojnë drogë.


  Tani e konsiderojnë Pro divorcin:

 • Rezultati kryesor pozitiv i rënies së martesës është besimi se vetë jeta juaj - një vlerë që nuk duhet të sjellë dikush të sakrifikojë. Tani të gjitha llojet e infantilism njeriut ju të fillojnë të njohin, edhe nëse është me dinakëri maskuar.
 • Përvoja shfaq e jetës familjare. Mbijetuar divorc - kjo do të thotë që të përjetojnë. Tani ju e dini saktësisht se cila disavantazhet një të dashur ju janë të gatshëm për të pranuar, dhe që nuk mund të mbyllë sytë tuaj.

  Para një i tij i ardhshëm i zgjedhur do t'ju sjellë kërkesa më të arsyeshme, sepse tashmë e dimë se "idealin tuaj." Familja e mirë në bazë të dashurisë, mirësisë dhe kujdesit të ndërsjellë, kështu që nuk do të ndërtojë një jetë familjare në rërë brishtë "dashurisë mbinatyrshëm"
 • Shfaq shtëpisë përvojë. Kjo është një gjë - për të jetuar me prindërit e tyre dhe nganjëherë në festat e mëdha, të ndihmuar nëna ime të bërë sallatë, dhe krejt tjetër - çdo ditë për të ushqyer veten dhe familjet e tyre mëngjes e plotë, drekë dhe darkë. Dhe, ndoshta, është që të pranoj, edhe për veten e tij, që në këtë fushë, ju nuk jeni plotësisht i suksesshëm, dhe është një piduchytysya pak?

 • Përvoja shfaq në planifikimin buxhetin e familjes. Sigurisht, do të ishte mirë që të ketë aq shumë para për të aplikuar për çdo gjë, por bollëk i tillë në vitet e jetës tuaj, më shumë gjasa nuk ndodhi, dhe për këtë arsye duhet të mësojnë të jetojnë në mënyrë që çdo muaj për të mos marrë hua payday.
 • Shfaq përvojë me familjen e tij (saj). Aftësia për të gjetur prindërit e tij me një gjuhë të përbashkët - një talent, dhe kjo është me vlerë një sy, kështu që ju do të lehtësojë në masë të madhe kjo është jeta juaj.
 • Shfaq divorc përvojë, që nuk është më kot. Për të martohen, ju duhet për të nxjerrë një shumë më pak letër se divorcit.
 • Divorci është e pakëndshme, por kjo nuk është dënim me vdekje, por ajo është një biletë për një jetë të re në të cilën ju do të jetë i mirë, i lirë dhe i lumtur.

  Nuk është çudi, shumë burra të pjekur pas divorcit nuk është më i martuar dhe janë të lumtur për beqari.

  Informacion nga artikullit "Si për të mbijetuar një divorc."