Martesat e hershme sytë sexologist


 • Pse thyejnë martesën e hershme: i seksolog i njohur ide
 • Martesa e hershme mund të jenë të lumtur

 • Pse thyejnë martesën e hershme: i seksolog i njohur ide

  Siç e dini, martesat e hershme, ku çiftet 18-23 vjet, sipas statistikave shpesh përfundojnë në divorc. Një arsye për këtë gjendje e trishtuar e punëve në frontin demografike është, sipas sexologists, ulët seksualitetin gratë shumë të rinj, ndërsa të rinjtë e tyre janë në kulmin e tyre të aktivitetit seksual.

  Seksologji argumenton se aftësia e grave për të shijuar seksin llogari plotësisht për 27-30 vjet. Në këtë moshë, një grua e re mund të si psikologjikisht dhe fiziologjikisht të pastër, të përfitojnë nga kontakti intim me burrin e saj kënaqësi maksimale.

  Por për të arritur këtë moshë vajzat kufi në 75% të rasteve nuk mund të arrijë orgazmë, dhe vajzat shumë të rinj deri në 20 vjet në përgjithësi nuk mund të ndjeni se çfarë është seksi dhe çfarë ndjenja që ai mund të përpiqet.

  Burrat janë duke bërë të kundërtën - në 22-25 vjet, shumica e tyre dinë të gjitha gëzimet e seksit. Prandaj, në këtë moshë të martesës me të njëjtën moshë tij gjatë muajin e mjaltit vetëm shkurtimisht rrit ndjeshmërinë e saj, atëherë të gjithë janë kthyer në normë të tyre fiziologjik - sapo riformuar gruaja nuk mund të kënaqin nevojat e tyre seksuale të njerëzve në mënyrë të plotë.

  Për shkak të kësaj, arsyeja kryesore për divorc në çifte, ku çifti ende nuk ishte 25 vjeç, është niveli i ulët i vajzave seksualitetit.


  Gruaja e re vetëm nuk mund të vazhdojmë me të rinjtë e tij, pa marrë parasysh temperamentin.

  Sipas sondazheve të seksolog i njohur britanik Joe Alex, i cili intervistuar ish burrat ishin në martesat e hershme dhe pastaj përhapet, duket se shumica e tyre krejtësisht të vjen keq që ata nuk mund të mbajnë familjen së bashku. Shumë kështu theksoi se për shkak të prishjes me ish-gratë e rinj, ata pastaj janë në gjendje për të vlerësuar plotësisht aftësinë gratë sexy moshuar i cili dorëzuar atyre një shumë kënaqësi në seks, të cilat ata më parë vetëm mund të ëndërrojnë.

  Sot, bota është shkatërruar çdo martesë të tretë, dhe kjo prirje vazhdon të rritet vazhdimisht.

  Sipas ekspertëve mbi martesën dhe psikologë familjare dhe problemeve shkatërrimin sexologists martesave në masë jo të vogël për shkak të faktit se shumë prej tyre janë shumë herët.

  Ajo shpesh së bashku me mungesën e pjekurisë, kur një i ri apo vajzë e përgatitur psikologjikisht për ato sfida që qëndrojnë mbi supet e jetës së tyre familjare, ata nuk kanë përvojë seksuale dhe "dialogun" me partnerë të ndryshëm.

  Më vonë, kur efekti është dehëse muajin e mjaltit, shumë të martuar së shpejti të fillojnë të mendojnë se diçka është e humbur në jetë, dhe ata shkojnë në kërkim të aventurë që do të arrijë deri. Prandaj përvoja bachelor fituar në çështjet seksuale gjithashtu ndihmon të fitojë besimin dhe të mësojnë më shumë për aftësitë dhe nevojat e tyre.

  Por në moshën vonuar ndërtimin e familjes është e rëndësishme të mos e teproj! Shumë shumë - kjo është shumë e keqe! Çdokush që mbledh partnerët e tyre të panumërta seksuale mund të humbni veten. Ndjekje e lidhjeve dashurore me lojëra të reja dhe lojtarët - gjithashtu një shenjë e frikës latente e angazhimit.

  Figurative, të riun, qëllimi është për të gjetur se moshën e përsosur për të filluar jetën familjare, dhe kur ju doni dhe mozhetsya.


  Martesa e hershme mund të jenë të lumtur

  Megjithatë, nëse një çift i ri i cili u martua në moshë të re, ende arrin të mbajtur familjen së bashku, çifti ka një shans për t'u bërë i lumtur në botë.

  Kjo rezulton, shanset e të jetuarit një martesë të lumtur në rritje për ata i lidhur lidhja e shenjtë në një moshë të re.

  Këto janë rezultatet e një studimi të kohëve të fundit, përgatitur dhe kryer nga profesor sociologji Universitetit të Teksasit në Novalja Glenn.

  Pyetësori Anketa është përdorur për çështjet e martesës dhe divorcit, duke përfshirë qëndrimin ndaj bashkëjetesës dhe të rrisin fëmijët. 88% e të anketuarve thanë se martesa duhet të jetë një angazhim i përjetshëm.

  Për të përcaktuar shkallën e suksesit dhe kënaqësisë me martesën e tyre, thotë Glenn, i përgjigjet një seri e pyetjeve janë analizuar sipas statistikave, duke përfshirë kohëzgjatjen e martesës dhe moshën e përfundimit të parë të martesës.

  Siç mund ta shikoni, edhe në martesën e hershme mund të gjeni lumturinë.

  Një mbushëse është rreshtave hyrë në një bashkim të të rinjve - ju vendosni.

  Informacion nga artikullin "martesat e hershme".