Martesat e hershme dhe të këqijat


 • Pros martesës në fillim
 • Cons martesës në fillim

 • Le të shikojmë në martesat e hershme është e mirë apo e keqe. Pse kaq shumë nxiton të detyruar nga lidhjet familjare, ndërsa të tjerët nuk janë në një nxitim për të bërë bashkëshortët ligjore dhe shihni diçka Icky martuar? Ideja për të kuptuar mospërputhje e njësive të hershme familjare më bëri për miqtë e mi që ishin martuar kërceu në rastin e parë.
  Dhe me ta unë kam qenë në gjendje të bëjë një listë të aspekteve pozitive dhe negative të martesës së hershme.


  Pros martesës në fillim

 • Sigurisht, kjo ditë shumë e dasmës, pushime simpatik, në të cilën nusja si Hirushja bëhet një princeshë, dhe dhëndërit - një princ i bukur.

  Dhurata, greetings, lule detit, shirita, balona, ​​konfeti dhe çdo gjë - e mrekullueshme.
 • Natën e parë të dasmës që i takon vetëm ju të dy dhe ju keni të drejtë për të bërë atë që ju dëshironi. Një nga miqtë e mi së bashku me burrin e saj e natës numërohen dhënë atyre para për martesë, dhe një tjetër mik i imi dhe i devotshëm i saj thjesht fle pa merak, duke harruar në lidhje me natën e tij të parë pas ceremonive të lodhshme dhe e tepërt e emocion.
 • Dëshira për t'u kujdesur për njëri-tjetrin. Praktika tregon se në fillim të jetës familjare me të vërtetë njeri i bukur dhe gruaja e vetëm një përrallë, sepse në ditët e para që kujdesen për mate shpirtin tuaj - është e lehtë dhe e këndshme.


 • Avantazh katërt - ajo është një sistem normal nervor. Ju jeni ende të rinj, dhe për këtë arsye më tolerant nga njëri-tjetri. Mos harroni se me kalimin e viteve ju merrni më të vjetër, pra, më me përvojë, më shumë dhe më e vështirë për të dal të metat e njëri-tjetrit.
 • Martesa e hershme bën njerëzit të pavarur dhe mëson disiplinën, sepse tani ju jeni përgjegjës jo vetëm për veten e tij por edhe për shokun e tij.
 • Next "për" - fëmijët (edhe pse për disa është kategorik "kundër", në këtë fazë të jetës). Ka një perceptim se fëmija është më e mirë për të lindur para, kështu që kur ai shkon në shkollë, ju do të jetë nëna më i ri.
 • Unë pothuajse harruar, martesat e hershme përfshin ia ndau gjinin hershme nga kujdesin e prindërve.

  Ju e dini, kjo ka hijeshi e vet. Le të apartament të veçantë ku ju mund të bëni ndonjë gjë, duke përfshirë edhe ecje mbi kokën e tij dhe shikuar filmin për një birrë me patate të skuqura.
 • Dhe, sigurisht, dashuria ... në qoftë se ju nuk janë të detyruar në shënjestër të nënshkruajë ...
 • Sigurisht, secili çift në këtë listë ka disa sende të tjera si krijimin e një familje aq herët, shumë janë të udhëzuar nga shpresat e tyre personale dhe aspiratat. Pra, kjo listë mjaft konvencional, megjithatë, e zakonshme në fillim të martesës - një dëshirë për moshën e rritur dhe dëshira për të "legalizuar" lidhjen e tyre në asnjë nga nuk mund të prodhojë asgjë.

  Cons martesës në fillim

  Le të flasim për të metat e martesës së hershme. Vetëm në vend të listës argumente kundër martesës së hershme (do të kishte qenë shumë e vështirë, sepse ka më shumë kthen individualitetin e çdo rasti, dhe pak çift i sapo martuar i gatshëm për të kryer të gjitha sekretet për të huajt diskutim), unë jam vetëm duke thënë quote miku im, i kombinuar kohët e fundit martesën ligjore. "Të rinjtë që nuk kanë ndarë ende me fëmijërinë time, duke u përpjekur për të filluar një familje. Ata vështirë se të imagjinojmë se çfarë i pret ata përtej gjendjes civile pragut. Ky mal i enët pista, lavanderi, pazar dhe më e rëndësishmja - një mungesë katastrofike e kohës.

  Për një vajzë të shpejt të bëhet njeri i detyrueshëm përbindësh dhe njeri i ri - gruaja e tij. Mësuar për të lënë çorape e tyre të pista ku tmerrshme, njerëzit thjesht nuk e kuptoj pse gruaja nuk bën si nëna e tij, që nuk i mbajnë menjëherë larë ato. Një gjysmë i bukur nuk mund të kuptoj pse ajo nuk është shkëput devotshëm nga futbolli për të sjellë ujin e saj si ajo e bëri në tatochko saj fillimet. Kjo mungesë e të kuptuarit, duke rezultuar në një rast të shkurorëzimit. "

  Pra, të bëjë konkluzionet tuaja, dhe sipas tyre, ose të nxitojnë për të gjendjes civile, ose të drejtuar larg nga ajo. Më e rëndësishmja, duam njëri-tjetrin!

  P.S. Shikoni në listën e pro paragrafi i gjashtë i martesës së hershme.

  Shumë njerëz duan të planifikojë lindjen e fëmijëve të tyre, por duke gjykuar nga miqtë e mi, planet nuk janë zbatuar gjithmonë. Kjo është, fëmijë të vijnë më herët se ata donin. Në këtë pikë, njerëzit nuk mund të jenë të gatshëm ose moralisht apo financiarisht, por pavarësisht nga çdo gjë që ata të lindur, ajo që unë personalisht e admirojnë. Sepse unë kam qenë gjithmonë fjalët e vërteta, për aq kohë sa ju nuk keni fëmijë, ju jetoni për veten e tyre, por kur ka fëmijë, jeta e tyre bëhet jeta juaj. Shumë e vështirë të njëzet viteve të heqin dorë nga të gjitha ish-kënaqësitë dhe gëzimet e tyre për dikë jetën tjetër. Shumë e vështirë vetëm për të ndryshuar stilin e jetës tuaj, sepse kjo kërkon forcë dhe kurajo.

  Vështirë për të sakrifikojnë interesat e tyre, por kjo është pothuajse e pashmangshme, të paktën në fillim, kur është fjala për fëmijën.

  Informacion nga artikullin "martesat e hershme -. Pozitive dhe negative"