Marrëdhëniet Psikologji


 • Merrni komplimentet e saj të sinqerta
 • Bëni një nga kërkesat e tij më këmbëngulës
 • Papritur e saj
 • Kaloni më shumë kohë me të
 • Shkruani një shënim të saj
 • Më të shkoj jashtë në botë së bashku

 • Megjithatë, në qoftë romantik juaj
  Marrëdhëniet janë duke u zhvilluar mjaft mirë, pa ndonjë ndryshim dhe doni
  shpëtuar këtë normë, ka disa mjete të efektshme që të ndihmojë
  mbani interes në njëri-tjetrin edhe pas disa vitesh të
  jeta.

  Para se të studiojmë këto udhëzime
  në veprim, ju lutem vini re: edhe pse këto metoda të punojnë njësoj në
  shumica e rasteve, frekuenca dhe koha e përdorimit duhet të rregullohen. As
  Mos i abuzojnë ato, ose dyshoni ju keni një të dashurën

  mungesë sinqeriteti (ose edhe pabesi), dhe trillime zhduken nga të shpeshta
  përsëritje. Ende nuk është e nevojshme për të filluar punën e tyre me entuziazëm të dënuar
  Vdekja - disa aftësi, natyrisht, në këtë rast duhet dhe çdo tuaj
  ofrojnë një drejtim romantik i dolzhna duket e natyrshme.

  Në përgjithësi,
  lumtur, marrëdhënie harmonike mbajtur sa kohë që partnerët të ushqyer
  çdo respekt tjetrin dhe dashuri, dhe çdo përpjekje për të vazhduar i dhunshëm i tyre
  prandaj dështojnë. Pra, disa këshilla se si të shpejt dhe
  në mënyrë të sigurtë tregojnë një të dashur qëndrimin e saj të butë.


  Merrni komplimentet e saj të sinqerta


  Çfarë do të "bëjë të sinqertë
  komplimente? " Asgjë të veçantë. Vetëm kur pjesa juaj e preferuar e dhomës në
  Fustan i ri befasues (ose jo), dhe zemra juaj fillon shpejt
  luftuar, tregoni e saj në lidhje me të. Më thuaj sa e mrekullueshme që duket si ju,
  i lumtur që të jetë me të si ju jeni në fat (në qoftë se ju mendoni kështu, natyrisht).
  Ose lavdërim për ngritjen popullor në punë, të cilën ajo e ka merituar të gjatë nga
  arritje e rëndësishme në një karrierë apo diçka që ai me të drejtë mund të jetë krenar. Këto
  Komplimentet janë kurrë të tepërta ose shumë i sforcuar, dhe gratë e tyre
  vlerësojmë dithyrambs më shumë standarde bukurinë.

  Shënoi ju verbal

  dëshmi e mendjes, bukurinë dhe ekskluzivitetit të pushojnë grua konfigurim
  saj një humor romantike, dhe ju nuk keni për të bindur të saj të ndjenjave të tij.
  Përveç kësaj, qëndrimi juaj, i shprehur komplimente, jepni një grua
  besim, por sepse ju e keni përmirësuar disponimin e saj, në sajë
  nga lover nuk do të marrë kohë.


  Bëni një nga kërkesat e tij më këmbëngulës

  Mos harroni atë që unë dua të
  i gjatë dhe pa sukses ju pyet - për shembull, rruajtje më të plotë apo të ftojë atë në një restorant - dhe ju
  të gjithë të pretendojë se nuk ka dëgjuar? E pra, në qoftë se ju bëni një grimë e tendosje dhe
  kërkesa e saj (ose më mirë akoma, në qoftë se ju bëni atë rregullisht kërkojnë)

  Preferuar sigurisht njoftim dhe vlerësojmë vëmendjen tuaj. Këto vepra të mira nuk kërkojnë
  më shumë përpjekje nga ana juaj - vetëm më të vëmendshëm për të
  Sipas miqtë dhe do të shpërblejë ju lavdërojnë dashur. Sekreti nuk është të
  që ju të bëni atë që ju pëlqen, çfarë keni kërkuar atë.
  Shih dallimin? Kërkesa mik Performance tregon se ju herë pas here
  dhe dëgjoni atë, jo vetëm komentatorët sportive. Zgjidh disa më
  kërkesat e saj të vazhdueshme dhe të bëni ato!


  Papritur e saj

  Edhe më të vogël
  gjest romantik mund të luajë një rol shumë të rëndësishëm në marrëdhënie. Nëse ju jeni
  E di se preferuar i lodhur pas një dite të vështirë, libër një darkë në shtëpi

  restorant saj të preferuar apo kafene. Ose Treat të dashurën e saj të preferuar
  specialitete apo akullore. Një dhuratë e vogël (mënyrë opsionale ose
  special) me siguri do të ngrejë shpirtrat e saj - të mjaftueshme për të menduar se
  mund të ju lutem. Zgjidhni mënyrën shijen e saj - ajo do të theksojë special
  besim dhe intimitet i marrëdhënies tuaj dhe vetëdija e juaj e saj
  aleancat. Gratë lumtur për të marrë dhurata të tilla të papritura, me përjashtim të
  Ata theksojnë detajet se si të rëndësishme për ju.


  Kaloni më shumë kohë me të

  Le të përballen me atë: shumë
  Meshkujt vijnë me indinjatë në thjesht aluzion se ndryshimeve

  Kompania e miqve për një mbrëmje me të dashur tuaj. Ironikisht, gratë kuptojnë plotësisht
  shqisat tuaja dhe të kuptojë rëndësinë e një miqësie të fortë të mashkullit, sepse shumica e
  Ata ende gati për disa kohë për të hap prapa dhe të tërhiqet në sfond. Tim
  Megjithatë, është e rëndësishme që ju të kuptoni se çfarë është me të vërtetë e rëndësishme në tuaj
  jeta - pals apo të dashur. Jap atë të ndjehen atë - jo më pak,
  sesa për të kuptuar atë vetë.

  Herë pas here, në vend që të shkojnë në
  një bar me miqtë, të shikojnë një shtëpi film. Këto koncesione të vogla sjellin i madh
  fruta, prandaj sigurohuni që ajo e kupton se çfarë duhet të sakrifikojë për ju
  që të shkojë kot. Ndonjëherë, mase nëse të dashurën është vlerësuar i sakrificës tuaj jo,

  dëm do të ajo aluzion e saj. Në asnjë rast nuk do të zhgenjeheni
  "Bujarisht" akt - nuk ka nevojë të rri pezull mendimet larg, sikur
  duke shërbyer detyrë; Le të dashur e di se, ndërsa ju dhe të mbaj gjallë kompaninë
  Miqtë janë gjithmonë të gatshëm të kalojnë kohë me gruan që ai e donte.


  Shkruani një shënim të saj

  Silas të shtypura ose të shkruara
  Fjalët ende nuk është anuluar - nganjëherë një fjalë në një shënim bindjen se
  qindra komplimente elokuente. Mesazhet e vogla romantike dhe shënime -
  këtu është dëshmi materiale e shqisave tuaja se gratë më rrallë
  marrin. Ajo nuk duhet të jetë njohja me sheqer e romaneve të grave.
  Ajo është e mjaftueshme për të shkruar mbi një diçka kartolinë personale, jo vetëm të nënshkruajnë atë, ose

  të lënë një shënim në qoftë se ju keni qenë në një apartament në mungesë të saj. Mos kini frikë
  gjeste romantike dhe apelimet - maili "tuaj" ose "dashuri" në vend
  "Shihemi" dhe "deri", - sepse ju nuk jeni të komunikuar me kolegët, por të preferuar
  grua.


  Më të shkoj jashtë në botë së bashku

  Ironikisht, marrëdhënia
  forcimin e ngjarjeve nuk e madhe si ditëlindje, dasma dhe miqtë e ndërsjella
  jubileve takim dhe darka rastësor dhe breakfasts. Vetëm të përpiqet të mbajë
  më shumë kohë së bashku, shkojnë në kinema, një restorant apo futboll. Mos harroni,
  Emocionet e përbashkëta janë sjellë së bashku. Shfaqja së bashku në vende publike i jep një grua
  besim se ju - një çift, kështu që edhe me miqtë e kjo martesë

  mbetet.

  Në përgjithësi, një vend sekret të gjatë
  marrëdhëniet harmonike është të kujtojmë njëri-tjetrin në lidhje me marrëdhëniet e tyre. I vogël
  gjestet e vëmendjes nga të dyja palët - dhe ju do të jetë më shumë gjasa për të menduar për të, dhe ajo do të
  një vështrim mospërfillës në të metat tuaja dhe shkeljeve dhe shtrihet
  marrëdhënie. Mos harroni se çdo gjë të përmendura në këtë nen nuk do të ishte e tepërt,
  shumë të shtrenjta ose jo me kohë. Këto favore do të ndryshojë jetën tuaj
  por të ndihmojë të ruajtur marrëdhënie të butë dhe harmonike, sepse jeta, nga dhe të mëdha
  llogari, dhe përfshin të dhënat e mëposhtme.